Oh ya nihayet anlayan bir yorum .ya bazen iş yerinde (sağlık sektörü için söylüyorum) bi görünüp hasta benim tanıdığım haberiniz olsun derseniz orada hasta yakınına bi yakınlık gösterilir, yani bunun için her seferinde gidip gel yapmanıza gerek yok ama kızların gelip gerçekten mi onun akrabasısın demesi falan bi garipmiş kabul.
arkadaşının yanına uğruyor diyorsun ama baya sanki iki kişinin arasını yapmış gibi eşiniz, kıymetli falandan bunu anladım ben, ne bileyim hiç mi bahsetmedi, düğüne gitmediniz mi?
cidden her şeyde önünüze çıkıyormuş eşiniz sakince işe gidip geliyor gibi görünüp bir sürü şey yaşıyor sanki ama siz bunları hep tesadüfen öğreniyorsunuz?
Güvenmiyorum ve bosanmiyorum aileme bisanacam dedim diye benimle konuşmuyorar kpss çalışıyorum eşime de dedim atandigim gibi ilk isim seni bosamamk diye tek amacım bu diyee
Sohbet mi oda ne ben evlendigim günden beri sohbet etmedim ki buna layi gorulmedim hiç.Niye konuşmuyorsun dediğimde ben böyleyim diyor ama öyle değil.Hicde kiskancliginizi yenmemissiniz .Bastiriyorsunuz .Patlayacak Ne yaptı eşiniz neyi yakaladınız neyi gördünüz büyük hatası ne Yoksa sizdemi korktugu şeyi çekenler kervanına girmek istiyorsunuz.İlgisimi bitti sevgisimi sohbetimi.Cok yanlış yoldasınız bunalmasi gecikmez bunu kendi ellerinizle dilinizle yapacaksınız
Ben zaten defalarca dedim o izin vermiyor ailem destek lemiyoor param yok gidip dilekçe vermek istesem o bile paralıSıkıyorsa simdiden bosan. Hem adami kullan, hem hayati dar et. Iyimis
Ben zaten defalarca dedim o izin vermiyor ailem destek lemiyoor param yok gidip dilekçe vermek istesem o bile paralı
Çünkü huzursuz olmakdan sıkıldım.Kpss calisiyorum ilk isim atandığım gibi seni boşamak dediğiniz bir evlilikte kıskançlık yada sorgulama yapmayın olsun bitsin o zaman.Yeni yazdığınız şeylerle işin botutu değişti.Siz zaten desteğim yok diye bosanmiyorsunuz anladığım kadarıyla .O zaman bu kocanın ne yapıp yapmadığını niye dert ediyorsunuzki ?