Tek çare boşanmak mı?

Ek olarak çok da üstüne gitmeyin adam zaten uyuşturucu bağımlısı her şeyi yapabilir. Kapatın konuyu bebeği büyütüp işe girin asgari ücret de olsa geliriniz olsun.

İnsanın başına kötü olaylar gelmeyene dek herşeye kör oluyor gerçektende.
O kadar haklısınız ki
Insan kendi kendine yardım etmezse, kimse ona yardım edemez/etmez. Biryerlerden başlamaya çalışın. Inanın ki devamı gelecek. Kendinize odaklanın. Araştırın neler öğrenebilirsiniz, nasıl para kazana bilirsiniz. Allah yolunuzu açar eğer çaba sarf ederseniz. Tecrübeyle sabittir.

Ben her şeyden önce en yakın sağlık ocağına gidip çift koruma yöntemlerini öğrenip uygulamanızı tavsiye ediyorum. Bu kafayla 3. Çocukta gelir çünkü. Şartların boşanmaya bu kadar elverişsizken neden adamın peşinde mesaj kurcalıyosun zaten boşanamayacaksın huzur bozmaktan başka ne işe yaradı şimdi. Adam bile dalga geçer gibi boşan diyomuş biliyo gidemeyeceğinizi. Sanki çok iyi koca gibi aldattı mı aldatmadı mı tribine girceğinize kendinize yönelin biraz hedefiniz olsun. 2-3 sene iyi olsa yine aynı döngü sizi bekliyo bunu görmüyo musunuz gerçekten. Size kayıt parası vermiyosa ailenizden isteyin ne olursa olsun liseyi bitirin gerekirse sabaha kadar ders çalısın isteyen yapar tüm gün ders videosu izler gerekirse o kitapları yalar yutar , başka çaren yok senin çıkış kapın eğitim+iş. Bunlar varken kimseye eyvallah etmezsin ama nedense bu tavsiyeler boş yapacağınıza inanmıyorum.
Eğitimde derste işte gözünüz olsa böyle olmazdı zaten bu saatten sonra bari evde kavga çıkartmayın bi çocuk daha yapmayın.
Kades uygulamasınıda indir adam madde bağımlısı ne yapacağı belli olmaz birazcık nokta kadar bile mantığın varsa burada yazan tavsiyelere uyar hayatını kurarsın

Korunmadan ziyade kesinlikle yakınlaşmayı düşünmüyorum midem kaldırmıyor artık. Ve haklısınız boşanamadıktan sonra mesaj karıştırmak sadece huzur kaçırıyor. Emin olunki tüm bu tavsiyelere uyacagım ve okuyacağım.

Çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur

uyuşturucu madde olayını nasıl kapattınız da 2 çocuk yaptınız önce onu söyleseniz

Yaş 22, daha çocukken yapılan 2 tane çocuk. Ne yorum yapsam bilemedim her şekilde elimde kalıyor. Bu kadar erken evlenseydim muhtemelen kocam beni Esra Erol'un programında arardı.

Gerçekci ol yakınlaşma bugün olmasa yarın olur yarın olmaz seneye olur adam iki düzeldim imajı yapar sen hamile kalırsın bu sefer üç çocukla 30 yaşına kadar el mahkum oturursun. Kocana güvenme sen kendi önlemini al spiral taktır +hap iç yada aylık iğnelerden yaptır. Okumaya çalışmaya gönlün varsa 25-26 yaşında güçlü bir kadın olursun yada o yaşlarda bu kocayı bırakır başka kocaya muhtaç kalırsın. Evde normal davran darlama seni karısı gibi görmüyor sende kocan gibi görme size barınma yiyecek sağlayan biri gibi düşün. Bırak o seni uysal sessiz sansın hayatını yaşasın ki sende alttan alttan okul iş durumlarını hallet. Okuyacaö seni bırakacam vs dersen sana köstek olur böyle adamlar politik davran

Konferansa almak filan nedir ya? Hiç Mi kendinize saygınız yok?
Aradığınız kız bekarsa ve eşinizle gerçekten bir ilişki yaşıyorsa bunu inkar etmezdi. siz ne sanıyorsunuz. Eşiniz “ben bir müddet çocuklarım için katlanacağım sonra boşanacağım” filan diye oyaladığını mı? Erkekler günü birlik ilişki yaşarsa evliliklerini sürdürür. Birine kapılırlarsa gözleri kimseyi görmez.
Aldatılan kadın hisseder. İlla bir şeyleri kanıtlamanız gerekmiyor. Evliliğiniz kötüyse muhtemelen zaten aldatılıyorsunuzdur. Ama bu kızla ama başkasıyla.

Haklısınız. Ne olursa olsun kendime olan saygımı korumam lazımdı. Bi anlık göz dönmesiyle çok saçmaladım. Benim üzüldüğüm nokta maddi sorunlarımız varken ve ben herşeyden kısmaya çalışıyorken eşimin başka kızlara harcama yapıyor olma ihtimali

Yaş 22, daha çocukken yapılan 2 tane çocuk. Ne yorum yapsam bilemedim her şekilde elimde kalıyor. Bu kadar erken evlenseydim muhtemelen kocam beni Esra Erol'un programında arardı.
İnanın bende nasıl hareket etmem gerektiğini kestiremiyorum artık

Peki sizce gerçekten kendime guvenir ve cabalarsam başarabilir miyim?

Peki sizce gerçekten kendime guvenir ve cabalarsam başarabilir miyim?
Evet başaran binlerce kadın var bu tamamen hırs yapmak hedef koymakla ilgili. Vazgeçmeden sürekli çabalarsan akıllı davranırsan 3 sene çeker sonra yoluna bakarsın, dışardan okul bitirip gece gündüz kpss çalışıp düz memuriyete atanan kadınlar var yaşın çok genç hiçbir kaybın olmaz çocuklarında büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…