- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi greengirll
Kiraya çık, araba alMaddiyatta sıkıntı yok. Ev alabilirim. Maaşım var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiraya çık, araba alMaddiyatta sıkıntı yok. Ev alabilirim. Maaşım var.
Kiraya çık, araba al
Eşyalı kiralık tutmak yerine kendi zevkine göre idare edecek kadar eşya al... 1+1 sana yerde artar bile..hem işi de az olur, kendine vakit ayırsın...Ya aslında eşyalı kiralık mı tutsam dedim...Araba da aklımda ehliyetim var ama deneyim yok, ders almam lazım önce.
Konuya girdim, çıktım; girdim, çıktım da yok olmuyor. Yorum yapasım gelmiyor bu konuya.
Niye tatlım? Maalesef sonuç buAdamda en ufak düzelelim emaresi yok...İki yabancı gibiyiz evin içinde ev arkadaşıyız diyor. Aileme açıklayacağım bugün.
Çünkü anlayamıyorum. Durumun ciddiyetinin farkında mı değil veya yine sizden mi hamle bekliyor?
G greengirll adam gittikçe çirkinleşiyor. Eski sevgili muhabbeti nedir ya? Ne kadar çirkin muhabbetler.
tek yasamak gercekden cok cok rahat.
hemen alisirsin. bence bu dönemde kendine ait kutu gibi bir evin olmasi sana cok iyi gelir. güzel güzel mobilyalar alirsin, evini düzersin. firsatin varsa kücük bir araba al. alisveris vs. icin gerekli bence.
icimden aslinda baska seyler demek geciriyor ama neyse
söyle söyle hiç sıkıntı yok![]()
gercekden esine cok kizdim. sacma sapan konulardan yola cikarak olaylari uzatip uzatip bir yuvayi yikmasi bana cok cahilce geldi.
son 3 konunu aktif takip etdim. elle tutulur bir sorun yok.
bu adam bu kafayla daha cok sürünür ama sen bari kurtar kendini. daha gencecik kadinsin- vakti zamani gelince insallah önüne degerini bilen bir es cikar.
belkide abartiyorumdur ama genelde erkekler bu tür tavirlara bürününce icin icinde baska bir kadinin parmagi oluyor.
O kadın parmağı annesi tabiki:) Başka bir kadın da olabilir, umurumda değil ki artık. Ben kendime bakarım, aldatan kendini aldatır, ben hep sadık kaldım, ben kendimden sorumluyum...
Biz daha önce de aynı duruma geldik, o zaman ben gidip ailesinden özür diledim ve anında 180 derece döndü. Bu sefer bunu yapmıyorum ve bitiyor. Ve düşünüyorum da, bizim mutlu olduğumuz dönemler sadece ailesinin de mutlu olduğu dönemler. Ne kadar inkar de etse bu böyle. Ben böyle bir eş istemiyorum, kimsenin ailesine kul köle değilim. Kendisi inkar etse de, bu kadın kendi ağzından söylemiş, acıdığı için devam ediyormuşmuş benimle...
Kendisi yönetici ve hep arkasında benim parmağım vardı her zaman, bakalım ne yapacak ona günlük psikolog desteği veren bir salak olmayacak. Üstelik kendi dertlerini sıkıntılarını hiçe sayarak. Hepsini içine atarak, herkesten uzaklaşarak. Sonunda da asosyal diye suçlanarak....
gercekdende üzüldüm- gitsin anasinla yasasin ozaman sosyal sosyal.
bosanmak eminimki kolay degildir ama senin icin en hayirlisi galiba.
Evet öyle şu an. Ben hayatıma devam ederim onlar yaptıklarının bedelini öder bu kadar basit.
öderler. orasi net ve kesin.
önemli olan senin bu süreci rahat atlatman. bence fazla uzatma- avukat bul ve ac davayi.
esin hala bu tür tavirlarla seni ailesine köle yapabilecegi saniyor galiba
Yok bitirmiş zaten. Bana haftalar önce düzeltelim dediğimde bak hani sen eski sevgilini istemiyordun bitirmiştin ben de şu an seni istemiyorum anlasana dedi. Mutsuzum diyor, istemiyorum diyor, daha ne diyebilirim ki? Evde huzursuzmuş, kavga gürültü yok ama onun için de huzur yok, niye biliyor musun? Ne kadar inkar etse de ailesi yüzünden işte. Ve onlardan etkilenen, durduramayan kendisinden.