tek başına yaşayanlar

Ya aslında eşyalı kiralık mı tutsam dedim...Araba da aklımda ehliyetim var ama deneyim yok, ders almam lazım önce.
Eşyalı kiralık tutmak yerine kendi zevkine göre idare edecek kadar eşya al... 1+1 sana yerde artar bile..hem işi de az olur, kendine vakit ayırsın...

eşyalı kiralık evlerde eşyaları kimin nasıl kullandığı belli degil...

Araba seni çok rahatlatacaktır...evin hem kadını hem erkeği olup sürekli eşya taşımak seni yorar...

Çünkü anlayamıyorum. Durumun ciddiyetinin farkında mı değil veya yine sizden mi hamle bekliyor?

Yok bitirmiş zaten. Bana haftalar önce düzeltelim dediğimde bak hani sen eski sevgilini istemiyordun bitirmiştin ben de şu an seni istemiyorum anlasana dedi. Mutsuzum diyor, istemiyorum diyor, daha ne diyebilirim ki? Evde huzursuzmuş, kavga gürültü yok ama onun için de huzur yok, niye biliyor musun? Ne kadar inkar etse de ailesi yüzünden işte. Ve onlardan etkilenen, durduramayan kendisinden.

G greengirll adam gittikçe çirkinleşiyor. Eski sevgili muhabbeti nedir ya? Ne kadar çirkin muhabbetler.

Biz eski sevgilimle ayrılma aşamasındayken, o da nişanlısıyla yeni ayrılmıştı. İş arkadaşımdı muhabbet arasında konuşurken sormuştu, sonra ayrıldığımı öğrenince kendisi peşimden koşmuştu...Hiçbir detayı unutmamış, ve düşündüğü çok belli ki bunu bana söyledi...Bak sen onu istemiyordun ben de şu an seni istemiyorum tarzı saçma bir örnek.

tek yasamak gercekden cok cok rahat.
hemen alisirsin. bence bu dönemde kendine ait kutu gibi bir evin olmasi sana cok iyi gelir. güzel güzel mobilyalar alirsin, evini düzersin. firsatin varsa kücük bir araba al. alisveris vs. icin gerekli bence.

icimden aslinda baska seyler demek geciriyor ama neyse

tek yasamak gercekden cok cok rahat.
hemen alisirsin. bence bu dönemde kendine ait kutu gibi bir evin olmasi sana cok iyi gelir. güzel güzel mobilyalar alirsin, evini düzersin. firsatin varsa kücük bir araba al. alisveris vs. icin gerekli bence.

icimden aslinda baska seyler demek geciriyor ama neyse

söyle söyle hiç sıkıntı yok :D

söyle söyle hiç sıkıntı yok :KK70:

gercekden esine cok kizdim. sacma sapan konulardan yola cikarak olaylari uzatip uzatip bir yuvayi yikmasi bana cok cahilce geldi.
son 3 konunu aktif takip etdim. elle tutulur bir sorun yok.
bu adam bu kafayla daha cok sürünür ama sen bari kurtar kendini. daha gencecik kadinsin- vakti zamani gelince insallah önüne degerini bilen bir es cikar.
belkide abartiyorumdur ama genelde erkekler bu tür tavirlara bürününce icin icinde baska bir kadinin parmagi oluyor.

gercekden esine cok kizdim. sacma sapan konulardan yola cikarak olaylari uzatip uzatip bir yuvayi yikmasi bana cok cahilce geldi.
son 3 konunu aktif takip etdim. elle tutulur bir sorun yok.
bu adam bu kafayla daha cok sürünür ama sen bari kurtar kendini. daha gencecik kadinsin- vakti zamani gelince insallah önüne degerini bilen bir es cikar.
belkide abartiyorumdur ama genelde erkekler bu tür tavirlara bürününce icin icinde baska bir kadinin parmagi oluyor.

O kadın parmağı annesi tabiki:) Başka bir kadın da olabilir, umurumda değil ki artık. Ben kendime bakarım, aldatan kendini aldatır, ben hep sadık kaldım, ben kendimden sorumluyum...

Biz daha önce de aynı duruma geldik, o zaman ben gidip ailesinden özür diledim ve anında 180 derece döndü. Bu sefer bunu yapmıyorum ve bitiyor. Ve düşünüyorum da, bizim mutlu olduğumuz dönemler sadece ailesinin de mutlu olduğu dönemler. Ne kadar inkar de etse bu böyle. Ben böyle bir eş istemiyorum, kimsenin ailesine kul köle değilim. Kendisi inkar etse de, bu kadın kendi ağzından söylemiş, acıdığı için devam ediyormuşmuş benimle...

Kendisi yönetici ve hep arkasında benim parmağım vardı her zaman, bakalım ne yapacak ona günlük psikolog desteği veren bir salak olmayacak. Üstelik kendi dertlerini sıkıntılarını hiçe sayarak. Hepsini içine atarak, herkesten uzaklaşarak. Sonunda da asosyal diye suçlanarak....

O kadın parmağı annesi tabiki:) Başka bir kadın da olabilir, umurumda değil ki artık. Ben kendime bakarım, aldatan kendini aldatır, ben hep sadık kaldım, ben kendimden sorumluyum...

Biz daha önce de aynı duruma geldik, o zaman ben gidip ailesinden özür diledim ve anında 180 derece döndü. Bu sefer bunu yapmıyorum ve bitiyor. Ve düşünüyorum da, bizim mutlu olduğumuz dönemler sadece ailesinin de mutlu olduğu dönemler. Ne kadar inkar de etse bu böyle. Ben böyle bir eş istemiyorum, kimsenin ailesine kul köle değilim. Kendisi inkar etse de, bu kadın kendi ağzından söylemiş, acıdığı için devam ediyormuşmuş benimle...

Kendisi yönetici ve hep arkasında benim parmağım vardı her zaman, bakalım ne yapacak ona günlük psikolog desteği veren bir salak olmayacak. Üstelik kendi dertlerini sıkıntılarını hiçe sayarak. Hepsini içine atarak, herkesten uzaklaşarak. Sonunda da asosyal diye suçlanarak....

gercekdende üzüldüm- gitsin anasinla yasasin ozaman sosyal sosyal.
bosanmak eminimki kolay degildir ama senin icin en hayirlisi galiba.

Evet öyle şu an. Ben hayatıma devam ederim onlar yaptıklarının bedelini öder bu kadar basit.

öderler. orasi net ve kesin.
önemli olan senin bu süreci rahat atlatman. bence fazla uzatma- avukat bul ve ac davayi.
esin hala bu tür tavirlarla seni ailesine köle yapabilecegi saniyor galiba

öderler. orasi net ve kesin.
önemli olan senin bu süreci rahat atlatman. bence fazla uzatma- avukat bul ve ac davayi.
esin hala bu tür tavirlarla seni ailesine köle yapabilecegi saniyor galiba

Ailemle konuşacağım bugün, haberleri oldu önceden. Kardeşim 20 sinde geliyor, yurtdışında. Onlarla netleştirip davayı açacağım. Öncesinde söylerim şartlarımı. Tamam derse anlaşmalı boşanırız hemen. Yok derse ki sanmıyorum, uzar ama evleri ayırırım.

hakkinda hayırlısı olsun green ben hep duzelecek diye beklemistim.

o kadar guzel yaziyodun ki ben esin sadece basit bi gurur yapıyo sanmistim. megerse hepsi senin iyi niyetindenmis. onlar da nasilsa dediğimizi yaptiririz moduna gecti demekki.

esine annenle de barışırim desen kesin baska seyler yazıyo olurdun burda su an

tek basina yasamak çok güzel bisey bence. uc ay kadar yalniz yasadim evliyken, ilk atandigim zaman esimin tayini cikmamisti hemen. ve evlilikteki gibi yormuyo ev isleri vs.

gencsin ayaklarin uzerinde duruyosun akli basinda bi insansin. o kaybettiklerine cok yanacak ama sen cok cok mutlu olacaksin bence

esine de cok kızdım bu ne bicim tavır ya. ne kadar sinsice manipüle ediyo karşısındakini...

Yok bitirmiş zaten. Bana haftalar önce düzeltelim dediğimde bak hani sen eski sevgilini istemiyordun bitirmiştin ben de şu an seni istemiyorum anlasana dedi. Mutsuzum diyor, istemiyorum diyor, daha ne diyebilirim ki? Evde huzursuzmuş, kavga gürültü yok ama onun için de huzur yok, niye biliyor musun? Ne kadar inkar etse de ailesi yüzünden işte. Ve onlardan etkilenen, durduramayan kendisinden.

Eski defterler üzerinden kendisini ifade etmesi çok yakışıksız olmuş.

Peki, madem mutsuz beyefendi, hızlandırın süreci. Ayrılın o evden, çıkın 1+1 daireye, mis gibi de döşeyin içini, alın altınıza bir de araba, huzur neymiş görün. Ailenin ağzına bakıp ona göre pozisyon alan bu adamın da cehenneme kadar yolu var.

Tüm kalbimle en güzel mutlulukları yaşamanızı diliyorum ve her şeyin güzel olacağına da inanıyorum. :KK200:

Back
X