Tek başına tatil

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.364
6.044
35
Merhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.

Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.

İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.

Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldım 😔 Allah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.

Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.😔

Merhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.

Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.

İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.

Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldım 😔 Allah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.

Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.

Gayette git biraz kafa dinle.

Benim çocuğum olmadığı halde senede 1 en yakın 2 kız arkadaşımla kaçıyorum. Aralıkta doğum yapacağım, eskisi gibi uzun gidemesemde mutlaka bir kaç günde olsa kendime vakit ayırmayı ihmal etmeyeceğim.

Ben olsam giderim ama tek değil, çok yakın arkadaşımla veya kardeşimle vs.
Çok kalabalık değil yani max 3 kişi.

Gayette git biraz kafa dinle.

Benim çocuğum olmadığı halde senede 1 en yakın 2 kız arkadaşımla kaçıyorum. Aralıkta doğum yapacağım, eskisi gibi uzun gidemesemde mutlaka bir kaç günde olsa kendime vakit ayırmayı ihmal etmeyeceğim.

Ben olsam giderim ama tek değil, çok yakın arkadaşımla veya kardeşimle vs.
Çok kalabalık değil yani max 3 kişi.
Üç kişi güzel oluyor aslında...

Şımarıklık değil de çocuklar sizi aramayacaklar mı?

Çok küçük değiller mi?

Gitmek,tatil yapmak harika da bir de bu işin dönüşü var.

Yani çok özleyip kavuşunca da daha çok hırçınlaşıyor sanki bizimki. Tabii her çocuğun huyu suyu farklı.

asla sıkılmazsiniz. ben de son uc yila kadar hep tek gezerdim.
bence de rolleri degismenin zamani gelmis:) kisa da olsa yapın bir tatil, sicak bir ulkede

Şımarıklık değil de çocuklar sizi aramayacaklar mı?

Çok küçük değiller mi?

Gitmek,tatil yapmak harika da bir de bu işin dönüşü var.

Yani çok özleyip kavuşunca da daha çok hırçınlaşıyor sanki bizimki. Tabii her çocuğun huyu suyu farklı.
Yok şükür bizimkiler anne babalar gider ve bize geri döner şeklinde düşünüyorlar. Büyüdüler artık. Babaları baksın. Çok bunaldim ya.. 😔

Niye şımarıklık olsun?
Tek gitme kısmından emin olamadım, ben bir arkadaşımla gitmeyi tercih ederim ama çocukları babalarına bırakıp birkaç gün tatil yapmakta hiç sorun yok bence.

Son düzenleme:
asla sıkılmazsiniz. ben de son uc yila kadar hep tek gezerdim.
bence de rolleri degismenin zamani gelmis:) kisa da olsa yapın bir tatil, sicak bir ulkede
Nereyi önerirsin tek gitmek için? Çok da pahalı olmasın 😅 yeşil pasaporta uygun..

Ben ilk kez oğlum 2.5 yaşındayken iki kız arkadaşımla kaçtım. Çok iyi geliyor gerçekten.
Benim eşim de yurtdışı görevli çalışıyor bakıcımız olduğu halde çok zorlanıyorum. Siz iyi idare etmişsiniz.

Ben çoğu şeyi tek yapmayı çok sevdiğim halde tek başına tatili hic anlamamisimdir. Zevk meselesi, ben sıkıntıdan patlarım. Siz bir düşünün kendinizi tek gezerken, eğer o şekilde hoşunuza gitmeyecekse yakın bir arkadaşınıza sorun beraber gidin.

Merhaba hanımlar...

Tek değilde kafa dengi arkadaş varsa iyi gelecektir size.

X