Umarım olurBayılırım, keşke fırsatım olsa bende gitsem
Bende bendeBayılırım, keşke fırsatım olsa bende gitsem
O taraflarda otel yok diye biliyorum ev kiralama işinede girmek istemem korkarım tek başıma :)Enez yakın İstanbul'a hemde denizi güzel olabilir.
Allah'ını seven üzerime tek kişilik tatil atsınİyi akşamlar hanımlar
Daha önce bi kaç defa açıldı bu tarz konu aslında ama yine fikirlerinize ihtiyacım olacak
Tatile gitmek istiyorum normalde erkek arkadaşımla gidecektik ama ayrıldık
Şimdi ben tek başıma 3 gece bi yerlere kaçsam diyorum ama sıkılır mıyım nasıl olur nasıl vakit geçirmeliyim bide biraz korkuyorum otelde falan gece bişey olur mu diye
Ama tek başıma bu yolculuğa ihtiyacım var ayrılık acısını bi nebze üstümden atmak için..
İstanbulda yaşıyorum çok uzaklaşmadan nerelere gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler şimdiden :)
Varmıs ama heralde 2 yıldızlı 3 yıldızlı apart oteller. Aaa ıgne adada cok guzel orda 5 yıldızlı güzel bir otelde var.O taraflarda otel yok diye biliyorum ev kiralama işinede girmek istemem korkarım tek başıma :)
Aslında düşününce banada çok cazip gelirdi ama şimdi iş ciddiye binince ürktüm biraz :)Allah'ını seven üzerime tek kişilik tatil atsın
Bakayım hemen teşekkürlerVarmıs ama heralde 2 yıldızlı 3 yıldızlı apart oteller. Aaa ıgne adada cok guzel orda 5 yıldızlı güzel bir otelde var.
Şile, ağva sapanca vs. Iyi bi otel olsun. Yorumlari okuyun gitmeden. Benim arkadasim 6 ay avrupayi gezmişti tek başına. Illa biriyle gidilecek diye birsey yok. Hem ne sıkılacaksiniz, kitap okursunuz denize girersiniz, kendini dinler yeni kararlar alirsiniz vs. Gidinİyi akşamlar hanımlar
Daha önce bi kaç defa açıldı bu tarz konu aslında ama yine fikirlerinize ihtiyacım olacak
Tatile gitmek istiyorum normalde erkek arkadaşımla gidecektik ama ayrıldık
Şimdi ben tek başıma 3 gece bi yerlere kaçsam diyorum ama sıkılır mıyım nasıl olur nasıl vakit geçirmeliyim bide biraz korkuyorum otelde falan gece bişey olur mu diye
Ama tek başıma bu yolculuğa ihtiyacım var ayrılık acısını bi nebze üstümden atmak için..
İstanbulda yaşıyorum çok uzaklaşmadan nerelere gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler şimdiden :)
O kadar vaktim yok bu hafta içi ayarlamam lazımTura katılın ?
Bir kere gidin daha kimseyle gitmek istemezsinizAslında düşününce banada çok cazip gelirdi ama şimdi iş ciddiye binince ürktüm biraz :)
Ağvaya gittim daha önce orası olmazda Sapancaya bakıyım yeni kararlar aldım sindirmek için gitmek istiyorum ...Şile, ağva sapanca vs. Iyi bi otel olsun. Yorumlari okuyun gitmeden. Benim arkadasim 6 ay avrupayi gezmişti tek başına. Illa biriyle gidilecek diye birsey yok. Hem ne sıkılacaksiniz, kitap okursunuz denize girersiniz, kendini dinler yeni kararlar alirsiniz vs. Gidin
Denize karsi cay kahve icin. Eglenin..Ağvaya gittim daha önce orası olmazda Sapancaya bakıyım yeni kararlar aldım sindirmek için gitmek istiyorum ...
İşte o algıyı kırmak istiyorum aslında yapamam edemem cesaret bulmaya geldim :)Bir kere gidin daha kimseyle gitmek istemezsiniz
Yaparsın aslansın kaplansınİşte o algıyı kırmak istiyorum aslında yapamam edemem cesaret bulmaya geldim :)