Sapancaya gidicem gibi otel bakıyorum anıları silmek zaman alıcak ama olsun olucak elbet :)Yak bütüb atiralari anacim kim dedi ayol sile diye..Sil onu sil tam tersi istikamete git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sapancaya gidicem gibi otel bakıyorum anıları silmek zaman alıcak ama olsun olucak elbet :)Yak bütüb atiralari anacim kim dedi ayol sile diye..Sil onu sil tam tersi istikamete git
Haklısınız otel bakmaya başladım:)Kimi bilemez kimi bulamaz işte.
Alın başınızı nereye giderseniz gidin.
Uğruna çok şeyi feda edeceğim şey, sizin avuçlarınızın içinde, kıymet bilin cidden.
Ng eskidi biraz ama çok iyi ve güvenlidir, enjoy olanı daha fazla tavsiye ederim.Haklısınız otel bakmaya başladım:)
Çok teşekkür ederim bakıcam hepsineNg eskidi biraz ama çok iyi ve güvenlidir, enjoy olanı daha fazla tavsiye ederim.
Richmond yine çok iyilerden.
Bir de gitmedim ama sasa harmanlık hakkında çok güzel yorumlar duydum, bir bakın derim.
Bence sizinde çekingenliğinizi atmanız için yapmanız lazım böyle bişey :)Off bende çok isterim tek başıma tatile gitmeyi.. Ama ben çok çekingenim. Oysa imkanım da var gitmek için. Ama çekingen olduğum için cesaret edemiyorum.. Halbuki ne kadar güzel olur, ne güzel kafa dinlenir sessiz sakince..
Haklısın.. Umarım o cesaret gelirBence sizinde çekingenliğinizi atmanız için yapmanız lazım böyle bişey :)
Evet kesinlikle heleki tekken :)Tatil iyi biri .Ama otelde iyi biri olmalı :)
İstanbuldan fazla uzaklaşmadan bi plan yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim :)Asosa gidin bence. Hem çok güzel otellerde var.