Gidersem söz atıcam :)Yaparsın aslansın kaplansın foto at bize oradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidersem söz atıcam :)Yaparsın aslansın kaplansın foto at bize oradan
Yapmayın :) bundan sonra belkide uzun bi süre yalnız olucam ben o yüzden alışmam lazım :)Ben yalnızlığı severim arada falan ama, tek kişilik tatil de ne biliim ben sıkılırdım herhalde ya
Benim durum ani gelişti arkadaşlarım iznini ayarlayamazErkek arkadasımla ayrılsaydım tatil fikri olsaydı kafamda hemen düşünceğim tek şey kız kıza tatil olurdu cok keyifli
Yalnızlık güzel ona bişi demiyorum, alısınca vazgeçmesi bile zor:) ama tatil fikrini bilemedim belki de yapmadığım için siz hoşlanırsınız belkiYapmayın :) bundan sonra belkide uzun bi süre yalnız olucam ben o yüzden alışmam lazım :)
Şile, ağva sapanca vs. Iyi bi otel olsun. Yorumlari okuyun gitmeden. Benim arkadasim 6 ay avrupayi gezmişti tek başına. Illa biriyle gidilecek diye birsey yok. Hem ne sıkılacaksiniz, kitap okursunuz denize girersiniz, kendini dinler yeni kararlar alirsiniz vs. Gidin
Benimde ilk olucak umarım severim :)Yalnızlık güzel ona bişi demiyorum, alısınca vazgeçmesi bile zor:) ama tatil fikrini bilemedim belki de yapmadığım için siz hoşlanırsınız belki
Ayrılık acısını bir nebze dağıtmak icin tatile giden arkadasim gittigi otelin sahibi ile evlendi..İyi akşamlar hanımlar
Daha önce bi kaç defa açıldı bu tarz konu aslında ama yine fikirlerinize ihtiyacım olacak
Tatile gitmek istiyorum normalde erkek arkadaşımla gidecektik ama ayrıldık
Şimdi ben tek başıma 3 gece bi yerlere kaçsam diyorum ama sıkılır mıyım nasıl olur nasıl vakit geçirmeliyim bide biraz korkuyorum otelde falan gece bişey olur mu diye
Ama tek başıma bu yolculuğa ihtiyacım var ayrılık acısını bi nebze üstümden atmak için..
İstanbulda yaşıyorum çok uzaklaşmadan nerelere gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler şimdiden :)
Bende tek başıma alışverişti kahve içmekti falan severim aslında tatilide severim sanırım ya :) işte gece otelde başıma bişey gelir mi korkusu var birazDesteklemeye geldim. 3 günde bence sıkılmazsınız hatta çok da iyi gelir size. Tek başıma tatile, konsere, eyleme, tiyatroya, sinemaya, cafeye hemen her yere gidiyorum cidden sıkıcı olmuyor ama tek sevmediğim yani tek başına yemek
Kısmet şile tarafına daha önce gittim hatta erkek arkadaşımla gitmiştim orası iyi gelmeyebilir :)Ayrılık acısını bir nebze dağıtmak icin tatile giden arkadasim gittigi otelin sahibi ile evlendi..
Tatil her zaman iyi gelir yalniz da güzeldir herşey elekten gecirilir zihin dinlenir muhakkak kaçmalisin yer olarak ise şile tarafından bakabilirsin
Bende tek başıma alışverişti kahve içmekti falan severim aslında tatilide severim sanırım ya :) işte gece otelde başıma bişey gelir mi korkusu var biraz
Bende tek başıma alışverişti kahve içmekti falan severim aslında tatilide severim sanırım ya :) işte gece otelde başıma bişey gelir mi korkusu var biraz
BendeBayılırım, keşke fırsatım olsa bende gitsem
Tek uyuma korkusundan ziyade sapığın manyağın tekine denk gelir miyim korkusu o kadar çok acı olay duyuyoruz ve okuyoruzkiBi yerlerde tek kalma konusunda inanın ben de çok korkağım. Hatta evde kimse yokken kapıyı açmaya, odada tekken uyumaya baya korkuyorum. Tatilde iyice yorulmadan odaya gitmedim sonra ister istemez bayılır gibi uyuyorum. Ya da televizyonu 20-30 fkya ayarlayıp uyumaya çalışırsınız.
3 gece değilde 2 gece yapıp bütçemi zorlamadan 5 yıldızlı bakayım bende içim rahat eder teşekkür ederimGoogledan yorumlara bak, mümkünse butik otel veya 5 yıldızlı otel olsun. Ben iş için tek başıma bolca seyahat ettiydim, otel 5 yıldızlıysa hiç problem olmaz.
Yak bütüb atiralari anacim kim dedi ayol sile diye..Sil onu sil tam tersi istikamete gitKısmet şile tarafına daha önce gittim hatta erkek arkadaşımla gitmiştim orası iyi gelmeyebilir :)
:) bende deniyicem ilk defa bakalımTek başıma tatile çıkmadım ama sanırım çıkamazdım ya bana göre değil konuşmadan duramam ben ama çıkabilen için de keyifli olsa gerek bilemedim şimdi