- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
ankara makina kimya endüstrisinde düz memurluk var liseye. nasıldır? torpil mi lazım ona da
tamam civarı nasıldırCanım hiç o kadarını bilmiyorum ben ya
kızlar selam herkese:)
arkadaşımla kpssye giricez lise/önlisans kpss.
şehirdışına gitmek istiyor. ben de çok istiyorum ama korkuyorum da bi yandan.
memurlara ve bir nevi yalnız yaşayacak 20li yaşlarda bi kıza hangi şehir güvenlidir? neresi tam memur şehridir? yalnız yaşadığı öğrenilirse hedef olmayacağı nereler olabilir bi kızın? ister istemez korkuyor insan..
lise döneminde iki kardeşi var erkek. yeter mi korumaya? onların gidebileceği liseler de önemli. mesela liseler felaketmiş bazıları tabii. nerelerde doğru dürüst okullar olur.
ben tekim cesaret edemiyorum şehirdışına ama onun kardeşleri var dediğim gibi. kardeşleri için düzgün olaysız okulların olduğu, para biriktirebileceği, kafa dinleyebileceği memur şehri araştırıyoruz. aynı zamanda üni de okuyacak. sahipsizler desem yeridir evleri barkları bile yok. o yüzden pahalı bi şehir olmaması önemli ki maaştan kenara ayırıp bi süre sonra eve girebilsin.
gerçekten zor durumda ve huzursuz bir aile hayatı var. burada üyeliğimi bilmiyor. ben ona birkaç kişiye sorup soruşturayım dedim.
siz bilirsiniz kızlar neresi nasıldır nerde hangi kurum iyidir? bir de lojman verirler mi onlara? anneleri yok sonuçta üç kişi ve hepsi öğrenci lojman çıkar mı ? hani lojmanlar normal evden daha güvenli olur diye düşündüm ama çıkmaz bize evlilere çıkıyomuş dedi. gene de sorayım bilirsiniz siz
nolur yardımcı olun ona göre kendini hazırlayacak elimden geleni yapmak istedim.
mübarek Ramazan günü hepinizden Allah razı olsun
izmir zeytindağ belediyesi neresi yaCanım hiç o kadarını bilmiyorum ben ya
kiralar vs nasıl bir de kurum olarak nereleri yazabilir biliyor musun?karadeniz güvenilirdir.. özellikle küçük illeri ordu ve giresun hem yalnız yasamaya uygun hem de uvenılır yerler.. rahat ederler
muğlayı ilk siz yazdınız nasıl bir yer biraz bahseder misiiz rica etsemEskişehir, Ankara, İzmir, Muğla tarzı yaşayanların medeni olduğu yerlerde rahat yaşarsınız.
Ama Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayacağınız semtte önemli. Hani kiraları yüksek ama güvenli olan semtlerde gayet de huzurla yaşarsınız.
Ben beş şehirde yaşadım. Muğla, Eskişehir, Ankara, Konya ve İstanbul.muğlayı ilk siz sundunuz nasıl bir yer biraz bahseder misiiz rica etsem
14 yaşında evden uzaklaşmış birine kolay gelebilir. bu kadar anksiyete sizce kimselerinin olmamasından olabilir mi?? hem kendini hem iki kardeşini koruması gerektiğinden?
öldürülen ölü bulunan onca insanı düşünürsek yiyecek insan sayısı da azımsanamayacak düzeyde. senelerdir yaşadığım şehirde karşı binadakiler uyuşturucunun dibine vurmuş haberimiz olmadı herif ölene kadar.
amma polyanna çıktınız bu rahatlık fuse tea reklamlarına konu olur söyleyeyim
valla şehri geçtim bir de nitelik kodları diye birşey çıktı başımıza. meğer herkes her memurluğu yazamıyormuş. iyi ki açtım bu konuyu. biraz kara kara düşünmeye başladı ama en azından yolunu çizer. hüsran oldu yani..Benim daha çok kimsem yok yarışını girmiycem ama cidden yok. Haklısınız tedbir iidr ama anksiyete düzeyi yine de biraz fazlaca. Ayrıca rahatlık değil mecburiyet şekerim keşke bu kadar şehri seçme hakkım olsada bende bunu düşünsem fakat malesef pollianna olmak şart!
Sanki hemen kadro cikiyor gibi yazmissiniz, o isler oyle kolay olmaz genelde. Sizi tenzih ederrim ama nokta atisi yapilamaz kpss de. Ha bu ulkede hicbir yer guvenli değil. Tanidiginiz birilero olsun yakininizdakızlar selam herkese:)
arkadaşımla kpssye giricez lise/önlisans kpss.
şehirdışına gitmek istiyor. ben de çok istiyorum ama korkuyorum da bi yandan.
memurlara ve bir nevi yalnız yaşayacak 20li yaşlarda bi kıza hangi şehir güvenlidir? neresi tam memur şehridir? yalnız yaşadığı öğrenilirse hedef olmayacağı nereler olabilir bi kızın? ister istemez korkuyor insan..
lise döneminde iki kardeşi var erkek. yeter mi korumaya? onların gidebileceği liseler de önemli. mesela liseler felaketmiş bazıları tabii. nerelerde doğru dürüst okullar olur.
ben tekim cesaret edemiyorum şehirdışına ama onun kardeşleri var dediğim gibi. kardeşleri için düzgün olaysız okulların olduğu, para biriktirebileceği, kafa dinleyebileceği memur şehri araştırıyoruz. aynı zamanda üni de okuyacak. sahipsizler desem yeridir evleri barkları bile yok. o yüzden pahalı bi şehir olmaması önemli ki maaştan kenara ayırıp bi süre sonra eve girebilsin.
gerçekten zor durumda ve huzursuz bir aile hayatı var. burada üyeliğimi bilmiyor. ben ona birkaç kişiye sorup soruşturayım dedim.
siz bilirsiniz kızlar neresi nasıldır nerde hangi kurum iyidir? bir de lojman verirler mi onlara? anneleri yok sonuçta üç kişi ve hepsi öğrenci lojman çıkar mı ? hani lojmanlar normal evden daha güvenli olur diye düşündüm ama çıkmaz bize evlilere çıkıyomuş dedi. gene de sorayım bilirsiniz siz
nolur yardımcı olun ona göre kendini hazırlayacak elimden geleni yapmak istedim.
mübarek Ramazan günü hepinizden Allah razı olsun
valla araştırmamıştık. benim zaten şuan daha farklı bi planım var kpss için arkadaşım hazırlanıyor ama ben de bi girecektim. demin bi araştırayım dedim. kadroyu geçtim düz memurluğa bile belli şartlar var her kurumun ayrı. ayyy ne karışık geldi anlatamam.Sanki hemen kadro cikiyor gibi yazmissiniz, o isler oyle kolay olmaz genelde. Sizi tenzih ederrim ama nokta atisi yapilamaz kpss de. Ha bu ulkede hicbir yer guvenli değil. Tanidiginiz birilero olsun yakininizda
önlisanstan terk ve devam etmek istemiyorum diyoLise mezunu ve kpss de memur olmak
Uzaya cikmakla ayni sey
Hevesinizi kirmak istemem ama en azindan bi onlisans oKusaniz ?
Sorunuza gelince Trakya bolgesi guvenlidir ..
Düz lise ve ticaretler zor atanıyor ben meslek lisesi çıkışlıyım harita bölümüm 76,98 ile atandım çok şükür ama düz vs olsa bu puanla hayatta atanamazdım
mulakatlar ne oluyor esinizin memurlugu ne simdi
önlisanstan terk ve devam etmek istemiyorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?