tek başına farklı şehir?

karadeniz güvenilirdir.. özellikle küçük illeri ordu ve giresun hem yalnız yasamaya uygun hem de uvenılır yerler.. rahat ederler

Ben İstanbul'da tek başıma yaşıyorum. Birikim yapamazsınız, pahalı ve giderler fazla.. Ayrıca yıllarca Eskişehir'de bulunmuş biri olarak güvenli bir şehir olduğunu ve madde kullanımı içki gibi saçma sapan sebeplerle orayı güvensiz/kötü şehirmiş gibi göstermeye çalıştıklarını söyleyebilirim.
En muhafazakar sanılan yerlerde/insanlarda ne pislikler çıkıyor. O yüzden tek birinin lafıyla hareket etmeyin.

Eskişehir, Ankara, İzmir, Muğla tarzı yaşayanların medeni olduğu yerlerde rahat yaşarsınız.
Ama Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayacağınız semtte önemli. Hani kiraları yüksek ama güvenli olan semtlerde gayet de huzurla yaşarsınız.

muğlayı ilk siz yazdınız nasıl bir yer biraz bahseder misiiz rica etsem

muğlayı ilk siz sundunuz nasıl bir yer biraz bahseder misiiz rica etsem
Ben beş şehirde yaşadım. Muğla, Eskişehir, Ankara, Konya ve İstanbul.
İstanbul ve Konya hariç öneririm.
Muğla merkez ufacıktır deniz falan yoktur çok gelişmiş değildir ama halkı medenidir güzeldir. Saçma sapan şeyler yaşamazsın. Deniz olan köylerine onbeş dakika ve ayrım saatlik mesafelerdedir. Yani haftasonu günibirlik denize girebilirsin en güzel avantajı bu.
Eskişehir hakkında kötü şeyler söyleniyor bu aralar ama kanma. Cidden halkı çok düzgündür. Tek sorunu şehir merkezi ufacık kaldı ve çok gelişti yükü artık kaldıramaz oldu kalabalık sorunu var yani. Ama kadın başına gece yarısı yürüsen rahatsız eden çok nadir olur.
Ankara'da da Batıkent ve Çankaya dışında sorunlu bölgelere düşme ihtimalin var bu semtler de biraz pahalı hani düz memur maaşına geçinirmisin bilemem ama yine de yaşanacak şehirdir çok severim

Benim daha çok kimsem yok yarışını girmiycem ama cidden yok. Haklısınız tedbir iidr ama anksiyete düzeyi yine de biraz fazlaca. Ayrıca rahatlık değil mecburiyet şekerim keşke bu kadar şehri seçme hakkım olsada bende bunu düşünsem fakat malesef pollianna olmak şart!

valla şehri geçtim bir de nitelik kodları diye birşey çıktı başımıza. meğer herkes her memurluğu yazamıyormuş. iyi ki açtım bu konuyu. biraz kara kara düşünmeye başladı ama en azından yolunu çizer. hüsran oldu yani..

Ben eskısehırlıyım canım 5 sene yalnız yaşadım orda evet her şey var her türlü insan da var ama çok şükür başıma bi iş gelmedi. Arkadaşın kendini ortamlara kaptırmazsa hiç bi şey olmaz. Ama pahalı bi şehir. Onun yerine ankarayı tavsiye ederim etımesgut hem rahat hem daha uygun bi yer. Zaten hiç ankaralıyım diyene de rastlamadım genelde Kırşehir kırıkkale Yozgat ve corumlular var ama Eskişehire göre daha muhafazakar ve daha rahat kesınlıkle

Keşke bu kadar rahat şehir seçimine kalsa iş

Puanı 100 olsa dahi garantisi yok

Arkadaşım öğretmen puanım düşük deyip dağ ilçelerini yazdı bursa nın oralara giremedi ama yakın ilçeye daha düşük puanla atandı insanlar

Diğer kişilerin tercihleri de önemli

Şu aşama şehir değil kitap sorma aşaması 90 ı geçmeli

Kardeşler bir süre daha evde kalabilecekse ve kadro varsa kyk öneririm

Çalışanlara da yurtta kalma hakkı veriyor böylelikle hem güvenli hem masrafınız para biriktirir kardeşleri de onun olduğu şehirde üni kazanır yanına gider

Bir de küçük ilçeler daha rahat olur ama bazı kadrolarda size sadece il adı verilir ilgili birim sonra belirlenir

Ankara sadece Çankaya ayrancı vs değil ki güdül hasanoğlan Polatlı ve daha nice uzak ilçeler var

Örneğin kınık var izmirin ilçesi merkeze üç araç değişerek gidiliyordu 5 yıl önce şimdi nasıl bilmiyorum

Yani 81 ilin de iyi ve kötü yerleri vardır ayrıca da iyi ve kötü anlayışı da değişir
Birisi X önermiş ben de asla gitmem derim mesela

Çok çalışsın yüksek puan alsın zaten en iyimser ihtimal Ocak ta başlayacak çocuklar okulda olacak o yalnız gidecek

Tercih aşamasında da söz yine yaparız beyin fırtınası

Şimdi hepimiz desek ki örneğin nevşehir çok iyi o da araştırsa okul vs de tamam dese en yüksek puanı alsa bile kadro açılmadıktan sonra heveslendiği ile kalır

Sanki hemen kadro cikiyor gibi yazmissiniz, o isler oyle kolay olmaz genelde. Sizi tenzih ederrim ama nokta atisi yapilamaz kpss de. Ha bu ulkede hicbir yer guvenli değil. Tanidiginiz birilero olsun yakininizda

Sanki hemen kadro cikiyor gibi yazmissiniz, o isler oyle kolay olmaz genelde. Sizi tenzih ederrim ama nokta atisi yapilamaz kpss de. Ha bu ulkede hicbir yer guvenli değil. Tanidiginiz birilero olsun yakininizda
valla araştırmamıştık. benim zaten şuan daha farklı bi planım var kpss için arkadaşım hazırlanıyor ama ben de bi girecektim. demin bi araştırayım dedim. kadroyu geçtim düz memurluğa bile belli şartlar var her kurumun ayrı. ayyy ne karışık geldi anlatamam.

Düz lise ve ticaretler zor atanıyor ben meslek lisesi çıkışlıyım harita bölümüm 76,98 ile atandım çok şükür ama düz vs olsa bu puanla hayatta atanamazdım

evet bölümümüz cok guzelmis Tebrikler :)

mulakatlar ne oluyor esinizin memurlugu ne simdi

Devlet Personel daire Başkanlığı sitesini takip edin
Orada kadrolar çıkıyor
Eşim Türk silahli kuvvetlerine sivil memur olarak girdi
Teknisyenlik kapsamında bir isi var
Once uygulama sınavı sonra yazili sinav yaptılar bunları gecenleri mulakata aldilar
Onu da geçenlerden asil ve yedek listesi olustu
Sonra güvenlik soruşturmasi ve 2 ay süren sağlık raporu çıkartma süreci sonunda atamasi yapildi
Bunlar tam 7 ay sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…