• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek başına farklı şehir?

git trabzona. ayrica 20 yaşında bi kadını lise çocuklarının korumasına gerek yok. benim zibilyon tane tek yaşayan arkadaşım var. izmirde samsunda istanbulda erzurumda.kendinizi ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum.

git trabzona. ayrica 20 yaşında bi kadını lise çocuklarının korumasına gerek yok. benim zibilyon tane tek yaşayan arkadaşım var. izmirde samsunda istanbulda erzurumda.kendinizi ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum.
Anlamadiginiz konuda ukalaca yorumlar yapmayin o halde..

Bu kadar anksiyete neden? Ben 10 yıldır evden uzaktayım. Son 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Şimdide Allah bilir nereye atanıcam. Tercih var ama gelmezse kura ile şark görevine.. Ha bu arada bende 20 li yaşlardayım. Yok iki kardeşi var koruması için yeterli mi falan :110: ne olacak anlamadım ben mi yanlış düşünüyorum? Yemiycek ya bu insanlar sizi?
14 yaşında evden uzaklaşmış birine kolay gelebilir. bu kadar anksiyete sizce kimselerinin olmamasından olabilir mi?? hem kendini hem iki kardeşini koruması gerektiğinden?

öldürülen ölü bulunan onca insanı düşünürsek yiyecek insan sayısı da azımsanamayacak düzeyde. senelerdir yaşadığım şehirde karşı binadakiler uyuşturucunun dibine vurmuş haberimiz olmadı herif ölene kadar.

amma polyanna çıktınız bu rahatlık fuse tea reklamlarına konu olur söyleyeyim

çocuk esirgemede büyüyüp memur olan ayrı eve çıkıp hayatını kuran kızcağızın ölü bulunması beni çok etkiledi mesela.

sizi etkilemedi mi?

ne demek kendinizi ne olarak görüyorsunuz?

hayvanın birinin katletmesi için kim olmak gerekiyor?

önemli insanlara zaten kimse el süremiyor kendini bişey olarak görebilse merak etmeyin bu derece tedirgin olmazdı.

siz kim oluyorsunuz ne hakla hayatta üç kişi olan ve ciddi acılarla mücadele eden birini bu şekilde yargılıyorsunuz?

ne olmalıydı bi söylesenize? kim olmalıydı?

minibüste tek kalmaya korkup kalabalığın azaldı yerde indiğimiz bir ülkede, ördeğe hallenen tecavüz eden hayvanların olduğu bir ülkede, kadın cinayetlerinin durmadığı bir ülkede, hiç bilmediği bi yere gitmekten korkup erkek kardeşlerimle yaşayabilir miyim korur muyuz kendimizi diye düşünebilmek için kim olmalıydı?

nasıl insanlar var aklım almıyor. pes diyorum sadece.

Guvenlikten ziyade (su an hic bjr yer guvenli degil) memur maasiyla en rahat nerede gecinebilir arkadasiniz ona baksin.daha cok sehir emrkezinden ziyade ilceleri tercih tsin ulasim,kira vs daha uygun olur.
Sinava cok calissin atandiktan sonra eger begenmezse asaleti tastik olunca tain ister baska bir yere.
Allah gonlunuze gore versin insallah.
çok teşekkür ederiz amin inşallah

Kpss eylülde değil mi yahu bu ne acele ? Bu kadar tedirgin olupta isleri zorlastirmayin. Ayrica neden o cocuklari da pesinde surukleyecekki ? Hayati ogrenmek lazim oyle yada boyle. Bende tek yasiyorum. Bitlis ve igdirda tek yaşayan öğretmen tanıdıklarımda var. İkiside bayan ve bi sıkıntı yasamadilar. Korkmayın,rahat olun. Tecrübe iyidir. Bi daha arasaniz bulamazsiniz bu sessizliği :)

Kpss eylülde değil mi yahu bu ne acele ? Bu kadar tedirgin olupta isleri zorlastirmayin. Ayrica neden o cocuklari da pesinde surukleyecekki ? Hayati ogrenmek lazim oyle yada boyle. Bende tek yasiyorum. Bitlis ve igdirda tek yaşayan öğretmen tanıdıklarımda var. İkiside bayan ve bi sıkıntı yasamadilar. Korkmayın,rahat olun. Tecrübe iyidir. Bi daha arasaniz bulamazsiniz bu sessizliği :)
kardeşlerini bırakmak istemiyor. babadan yana gülmeyen yüzleri var. geride bırakabilse..

17 yaşında tek başına yaşamaya başladım üniversite için Ankarada.Ankarada semt çok mühim degilse şayet memur kenti ama kenara para atılamaz ve ucuz olan yerler altındağ örneğin merkeze en yakın ucuz yerlerden ama semt kötü liseye gidecek gençler varsa gelmesin buraya.
Bursa görükle uygun kira olarak bi dönem yaşadık baba tarafından dolayı,sessiz sakin akşamları öğrenciler dolu.merkeze yarımsaate metroyla giderler hem temiz hem güzel bence.
Tekirdağlıyım aslen Tekirdağ çorluda da yaşam iyidir çok pis değildir 500 tl ye Ev bulunup liseleri okulları güzeldir meslek lisesi hariç.
Ankarada yaşadıktan sonra pek memur kenti gelmiyorlar ama oralar daha uygundu ankarada çankayada otursan kiralar cep yakıyor evler eski para biriktirilmez

ya yanlış anlama ama küçük istanbul diyorlar. madde kullanan vs çokmuş doğru mu? polis abi vardı burda bi. çocuğunu göndermemişti eskişehire okumaya. bi süre orda görev yapmış. her şey var diyodu.

şimdi doğuya mı ne gitmişler iletişimimiz kesildi ulaşıp soramam ona:/

Eskişehirde de,Ankarada da,Bursada da tanık oldum ben madde kullanıp satana.
Eskişehir iç anadolunn en sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş rahat bir şehir bana göre.Pislik her yerde var maalesef

17 yaşında tek başına yaşamaya başladım üniversite için Ankarada.Ankarada semt çok mühim degilse şayet memur kenti ama kenara para atılamaz ve ucuz olan yerler altındağ örneğin merkeze en yakın ucuz yerlerden ama semt kötü liseye gidecek gençler varsa gelmesin buraya.
Bursa görükle uygun kira olarak bi dönem yaşadık baba tarafından dolayı,sessiz sakin akşamları öğrenciler dolu.merkeze yarımsaate metroyla giderler hem temiz hem güzel bence.
Tekirdağlıyım aslen Tekirdağ çorluda da yaşam iyidir çok pis değildir 500 tl ye Ev bulunup liseleri okulları güzeldir meslek lisesi hariç.
Ankarada yaşadıktan sonra pek memur kenti gelmiyorlar ama oralar daha uygundu ankarada çankayada otursan kiralar cep yakıyor evler eski para biriktirilmez
sağolasın şimdiden bakıcaz 5-6 ay nedir. şimdi yolumu çizeyim dese göz açıp kapayıncaya eylül ekim gelecek.

insanlara anlatamıyoruz belli ki empati kolay değil.

çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için.. çok çok sağolun

Eskişehirde de,Ankarada da,Bursada da tanık oldum ben madde kullanıp satana.
Eskişehir iç anadolunn en sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş rahat bir şehir bana göre.Pislik her yerde var maalesef
öyle işte. tamam bizim yaşımızda sorun olmaz ama kardeşleri için tüm bunları düşünmek zorunda. gözü kesmezse de burda benimle beraber kalıp daha farklı bi yol çizicrk kendine. o yüzden vakit bolken araştıralım dedik.

sağolasın şimdiden bakıcaz 5-6 ay nedir. şimdi yolumu çizeyim dese göz açıp kapayıncaya eylül ekim gelecek.

insanlara anlatamıyoruz belli ki empati kolay değil.

çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için.. çok çok sağolun

Ankarayı birikim yapacaksa listeden çıkalım etimesgut merkeze uzak,altındağ uyuşturucu yuvası kira olarakta Ankara uygun değil.
Çorlu ve Bursa görükle bölgesini tavsiye ederim.Hem sakindir hem uygun 500 tl ye iki yerde de Ev bulunur.Para birikimi kolay olur.Meslek lisesi olmazsa Çocuklar sorun yaşamaz.Çorlu gezmek içinde istanbula çok yakın. Tekirdağ merkeze falan. Görükle ise üniversite kampüs alanına yakın küçük bir yer ama hareketli güzel zaten otobüsü metrosu var yarımsaat yola gitmek yormaz bence.Şayet buraları düşünürseniz ilerleyen dönemlerde tabi yazıp danışabilirsiniz semt tavsiye edebilirim

Ankarayı birikim yapacaksa listeden çıkalım etimesgut merkeze uzak,altındağ uyuşturucu yuvası kira olarakta Ankara uygun değil.
Çorlu ve Bursa görükle bölgesini tavsiye ederim.Hem sakindir hem uygun 500 tl ye iki yerde de Ev bulunur.Para birikimi kolay olur.Meslek lisesi olmazsa Çocuklar sorun yaşamaz.Çorlu gezmek içinde istanbula çok yakın. Tekirdağ merkeze falan. Görükle ise üniversite kampüs alanına yakın küçük bir yer ama hareketli güzel zaten otobüsü metrosu var yarımsaat yola gitmek yormaz bence.Şayet buraları düşünürseniz ilerleyen dönemlerde tabi yazıp danışabilirsiniz semt tavsiye edebilirim
ya o kadar içten o kadar canı gönülden yazmışsınız ki. allah razı olsun çokk sağolun şuan dışardayım yazıcam muhakkak size

ya o kadar içten o kadar canı gönülden yazmışsınız ki. allah razı olsun çokk sağolun şuan dışardayım yazıcam muhakkak size

Tabi Bende avukatım eşim asker tayinci ordan oraya taşınma sorununu çok iyi biliyorum her zaman yardımcı olmaya çalışırım bekliyorum yazmanızı :)

Ankarada 6 yıl oturdum. 2 yılını tek başıma bir evde yaşayarak gecirdim orda. Hiç korkmadım. Gece 12de bile çıkıp marketten sigaramı alıp gelirdim. Aşağı ayrancı tarafında yaşadım orda. Hiç korkacagım birşey olmadı. Fakat kira fiyatları olarak arkadasınıza uygun olur mu bilmem. Şöyle oturulubilir temiz bi ev olsun denirse 600den başlar 1000e kadar yolu var. Yine ayrancının çevre semtleride keza öyle. Çok güzel semtler. Olurda ev bakacak olursa orda mutlaka Çankaya mah., Gaziosmanpaşa ve ayrancıya baksın derim. Hem merkezde bu semtler hemde ailelerin memurların ve hatta az birazda elit sayılabilecek bir kesimin oturdugu yerler. Ben cok severek ve korkmayarak yaşamıştım.
İkinci secenek içinse İzmir.. İzmir kadınları sever. İzmir kadınları kucaklar.. İzmirin insanı iyidir kibardır. Ankara gibi heryerini bilmesemde üç beş semti varki sabaha kadar yürü bişey olmaz. Çıt çıkmaz sokaktan. İnsanı karı kız düşkünü değildir.
Bende yıllarca yalnız yaşadım ankarada izmirde hatta yurtdışındada bikaç ay yalnız yasadım. Benim için en önemli olan şey güvenlikti. Evim kötü olsun eski olsun ama mahallem güvenli olsun ben rahat dışarı cıkayım gece sokaktan bagırıs cagırıs gelmesin düşüncesi oldu ön planda olan. Bide ıssız bir mahalle olmasın. O yüzden hep ya merkezde ya merkeze yakın yerlerde otururum. Ne kazanıyosam güvenli yerde oturabilmek için boğazımdan keser evimin kirasına kazancımın yarısını veririm.. Arkadasında bu düşüncedeyse kolay bulur evinide şehrinide.
Ama benim ilk tavsiyem İzmir ikinci tavsiyem Ankaradır.
Karar kesinleştiğinde bu iki şehirden birini secerse arkadasın özelden bana yaz. Daha ayrıntılı görüşlerimi tavsiyelerimi veririm canım.

çocuk esirgemede büyüyüp memur olan ayrı eve çıkıp hayatını kuran kızcağızın ölü bulunması beni çok etkiledi mesela.

sizi etkilemedi mi?

ne demek kendinizi ne olarak görüyorsunuz?

hayvanın birinin katletmesi için kim olmak gerekiyor?

önemli insanlara zaten kimse el süremiyor kendini bişey olarak görebilse merak etmeyin bu derece tedirgin olmazdı.

siz kim oluyorsunuz ne hakla hayatta üç kişi olan ve ciddi acılarla mücadele eden birini bu şekilde yargılıyorsunuz?

ne olmalıydı bi söylesenize? kim olmalıydı?

minibüste tek kalmaya korkup kalabalığın azaldı yerde indiğimiz bir ülkede, ördeğe hallenen tecavüz eden hayvanların olduğu bir ülkede, kadın cinayetlerinin durmadığı bir ülkede, hiç bilmediği bi yere gitmekten korkup erkek kardeşlerimle yaşayabilir miyim korur muyuz kendimizi diye düşünebilmek için kim olmalıydı?

nasıl insanlar var aklım almıyor. pes diyorum sadece.
zahmet edip bu kadar yazmışsıniz madem cevap vereyim. ben sadece konunun başını okudum.bahsettigim sey de kendinizi bu kadar aciz görmeyin'di. milletce ne meraklısınız hiçbir sey anlamadan saldırmaya.

ukalaca? pardon nerde ukalalık olduğunu bir örnekle açıklar mısınız?
Kendinizi ne saniyorsunuz anlamadim ki.bu cumle size ait.
Bu rada ciddi sikinti yasayan biri adina acilmis bir konuya ya yardimcu olunur ya da susulur.elestirmek,icini bilmeden sadece basliga gore tenkit eden kelimeleri birlestirip asagilayici cumle kurmak bana gore ukalaliktir..
Konu siz degilsiniz uslubunuz sizi baglar konuyu dagitmayin lutfen..sizin yazdiginiz son cumle bu yaziya cuk otururdu ya neyse..

zahmet edip bu kadar yazmışsıniz madem cevap vereyim. ben sadece konunun başını okudum.bahsettigim sey de kendinizi bu kadar aciz görmeyin'di. milletce ne meraklısınız hiçbir sey anlamadan saldırmaya.
saldırı sizden geldi hanımefendi. konunun başını okuyarak yorum yaptım derken de ilerisini gerisini bilmeden konuştuğunuzu doğruluyorsunuz zaten.

her neyse. belli ki yanlış anlaşılma var yardımcı olmaya çalışmışsınız. teşekkür ederim çok sağolun

Back