- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Girdim öğretmenlikten bu defa. Öabt ye hazırlanıyorum artık nasip :)valla öyle arkadaşım çıkamadım işin içinden. senin de bahtın açık olsun girecek misin yine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girdim öğretmenlikten bu defa. Öabt ye hazırlanıyorum artık nasip :)valla öyle arkadaşım çıkamadım işin içinden. senin de bahtın açık olsun girecek misin yine?
hadi hakkında hayırlısı olsun:) allah yolunu bahtını açık etsin:) güzel haberlerle dön yaz mutlaka olur mu:))Girdim öğretmenlikten bu defa. Öabt ye hazırlanıyorum artık nasip :)
Açtığım konuyu iyice okursan orda boş senetin imzalanması durumunda huksal yaptırımın neler olabileceğini sorduğumda anlarsın hiç olmassa senin gibi eleştiriye açık olmayan biri değilmişim ki her önüme gelene saldırmamışım bilgi alıp danışmışımboş senedin imzalanmayacağını bilmekten aciz olup napsak diye konu açan, boş istifa imzalayan birinin genel kültür naraları atması komik.
hizmetli ne iş yapar diye mi soruyorlar? ya da benim bilmek gibi bir yükümlülüğüm mü var onun puanının belirlenmesi için? ben hukuk soruları var diye biliyordum ama? ki arkadaş fuller onları? seneler evvel 80 alan fullerse kaç alır düşünelim bi?
hizmetli de soruluyomuş bak sen. geneeel kültür kapişşşş dipnotu ile üstelik. vuuu
kapasiteni boş kağıt imzalamandan anladım ben senin o yüzden sana uyup vakit kaybetmicem :)Hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen sen o arkadaşın için araştırma yapma bence çünkü pek yardımcı olacak kapasite yok olmuş olsaydı o kapasite buradaki her üyenin kayınvalideyada elti mağduru olduğunu düşünüp yazmazdı haa bu arada bekarım elti kaynana derdi yaşamıyorum şimdilik :-D
imzaladığın boş işten çıkış belgesi? "bize imzalatılan" diyerek bahsettiğin diğer boş belgeler?Açtığım konuyu iyice okursan orda boş senetin imzalanması durumunda huksal yaptırımın neler olabileceğini sorduğumda anlarsın hiç olmassa senin gibi eleştiriye açık olmayan biri değilmişim ki her önüme gelene saldırmamışım bilgi alıp danışmışım
Hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen sen o arkadaşın için araştırma yapma bence çünkü pek yardımcı olacak kapasite yok olmuş olsaydı o kapasite buradaki her üyenin kayınvalideyada elti mağduru olduğunu düşünüp yazmazdı haa bu arada bekarım elti kaynana derdi yaşamıyorum şimdilik :-D
Ukalaca yazdığım bişey yok aksine az biraz sınavın nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım sizin anlıyabileceğiniz şekilde çünkü daha hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen biri o sınavdaki soruları nasıl cevaplar ortada artı hiç bi yerimden zeka fışkırmıyor hatırlatmak gerekirse o sınavda genel kültür başlığı altında sorulara tabi tutulacaksınız e onun içinde zeka fışkırmasına gerek yok adı üstünde genel kültür kapiş;-)
Vallaha çürüttu omrumuzuKonu kpss olunca herkes bi gerilmiş :)ah kpss gençliğimizi yedin......
mrb hanımlar size bi konuda danışacağım bu konularda pek bilgim yok... acil cvplarınızı bekliyorum
9 aydır özel bi şirkette calışıyorum. genel müdürümüz bugün gelip sgk ile ilgili olan bi durumdan dolayı sigorta çıkışımız yapılmış ve tekrardan giriş yapmışlar özlük dosyaları yeniden düzenlenecek dendi ve ben özlük dosyasına baktım içinde boş senet vardı. seneti muhasebeciye sordum bu senet neden tüm personelin dosyasında var imzalanacak dedi ama senet boş ilk işe başladığımdada denmişti senet imzalanacak ozaman da bizim çalıştığımız birim için boş senete ihtiyaç yok dedi genel müdür arada kaynadı. bu boş senet durumu yine karşımıza çıktı. özlük dosyasında zaten birsürü bizim aleyhimize olacak birçok belge imzalattılar boş işten çıkma dilekçesi tazminat hakkından vazgeçtiğim falan filan bu tarz şeyler vardı ama bu boş senet olayı çok fazla bu seneti imzalamak istemiyorum bunun için ne yapabilirim yasal bi geçerliliği varmı o senetin ve imzalattıkları diğer aleyhimize olan belgelerin. ayrıca işten çıkma gibi bi lüksüm yok şuanda ne yapmalıyım sizce
özlük dosyası imzaladığı boş evraklarla dolu. ne kapasitesinden bahsedebilir. en azından zeka sorunum yok. her kadrodaki personelin görev tanımını bilmek zorunda mıyım. belli ki evrakların riski yıpratmış mağdureyi:)Neyin hirsi bu.
Heryeriniz kultur olsaki hic sanmiyorum konusma uslubunuzdan ne cikar.
Hizmetlinin ne oldugunu bilmeyebilir ogrenebilir ama insan olmak cok ayri bir konu.polemikle beslenen sorunlu bir ruh haliniz var.
Bak yukarda x var tikla cok guzel seyler olacak:)
evet yapmayacak. ona göre özel sektörde devam edecek yoluna.Polemik yarattığım yok hizmetlinin ne olduğunu bilmemesi dışında burda şehir seçmeye çalışması ayrı bir handikap yahu sınava girmemiş aldığı bi puan yok burda çıkar çoğunluk A şehri der ama A şehrine kadro olmaz ee ne yapacak tercih yapmayacaksın o şehir yoksa sınav sistemini bilmeden sınava girmek nekadar sağlıklı
Yahu yazma kose yazari gibi felanmi hissediyorsun konuya ziplayip polemik cikarip negatif elektirik vererek.Polemik yarattığım yok hizmetlinin ne olduğunu bilmemesi dışında burda şehir seçmeye çalışması ayrı bir handikap yahu sınava girmemiş aldığı bi puan yok burda çıkar çoğunluk A şehri der ama A şehrine kadro olmaz ee ne yapacak tercih yapmayacaksın o şehir yoksa sınav sistemini bilmeden sınava girmek nekadar sağlıklı
Özel sektörde devam edecekse benim gibi o boş kağıt ve senetleri imzalamaya mecbur kalacak buda özel sektörün raconu ne yaparsın mecbur yoksa çok işsiz kalınır durumdaevet yapmayacak. ona göre özel sektörde devam edecek yoluna.
neyin kafasını yaşadığını anlayamadım bende,bilgi sahibi gibi görünüp ama insanları eleştirmekten başka yapabildiğiniz birşey yok gibi geldi bana nedense,hani her lafa çomak sokmaya çalışan insanlar vardır ya hani filmlerde de izleriz kötü karakter deriz biz onlara onlar gibisiniz,konu sahibi danışmak için bi konu açmış ama siz yardımcı olmak bi yana nasıl laf sokarım derdindesiniz,bence öncelikle saygı çerçevesinde üslubunu tekrar geçirip yazmalısınız,kapiş!Ukalaca yazdığım bişey yok aksine az biraz sınavın nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım sizin anlıyabileceğiniz şekilde çünkü daha hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen biri o sınavdaki soruları nasıl cevaplar ortada artı hiç bi yerimden zeka fışkırmıyor hatırlatmak gerekirse o sınavda genel kültür başlığı altında sorulara tabi tutulacaksınız e onun içinde zeka fışkırmasına gerek yok adı üstünde genel kültür kapiş;-)
Ben boş senetin nesini okuyacak ki adı üzerinde boş senet be ne yaparsınYahu yazma kose yazari gibi felanmi hissediyorsun konuya ziplayip polemik cikarip negatif elektirik vererek.
Bir tur ego tatminimidir.bir fikir almak istemis dilimiz dondugunce fikir beyaz ettik.bak ciddiyim yukaridaki x e bi tikla tavsan cikacak.
Ha unutmadan senetler once okunur sonra imza cakilir kapis
sen hangi kurumdasın anlamadım ki ben. ben hiç öyle bişey görmedim ben de çalıştım özel sektörde.Özel sektörde devam edecekse benim gibi o boş kağıt ve senetleri imzalamaya mecbur kalacak buda özel sektörün raconu ne yaparsın mecbur yoksa çok işsiz kalınır durumda
Bosa imza atilmaz once onu bir ogren yoksa adamin varini yokunu alirlar.Ben boş senetin nesini okuyacak ki adı üzerinde boş senet be ne yaparsın