• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek başına farklı şehir?

Ankarada 6 yıl oturdum. 2 yılını tek başıma bir evde yaşayarak gecirdim orda. Hiç korkmadım. Gece 12de bile çıkıp marketten sigaramı alıp gelirdim. Aşağı ayrancı tarafında yaşadım orda. Hiç korkacagım birşey olmadı. Fakat kira fiyatları olarak arkadasınıza uygun olur mu bilmem. Şöyle oturulubilir temiz bi ev olsun denirse 600den başlar 1000e kadar yolu var. Yine ayrancının çevre semtleride keza öyle. Çok güzel semtler. Olurda ev bakacak olursa orda mutlaka Çankaya mah., Gaziosmanpaşa ve ayrancıya baksın derim. Hem merkezde bu semtler hemde ailelerin memurların ve hatta az birazda elit sayılabilecek bir kesimin oturdugu yerler. Ben cok severek ve korkmayarak yaşamıştım.
İkinci secenek içinse İzmir.. İzmir kadınları sever. İzmir kadınları kucaklar.. İzmirin insanı iyidir kibardır. Ankara gibi heryerini bilmesemde üç beş semti varki sabaha kadar yürü bişey olmaz. Çıt çıkmaz sokaktan. İnsanı karı kız düşkünü değildir.
Bende yıllarca yalnız yaşadım ankarada izmirde hatta yurtdışındada bikaç ay yalnız yasadım. Benim için en önemli olan şey güvenlikti. Evim kötü olsun eski olsun ama mahallem güvenli olsun ben rahat dışarı cıkayım gece sokaktan bagırıs cagırıs gelmesin düşüncesi oldu ön planda olan. Bide ıssız bir mahalle olmasın. O yüzden hep ya merkezde ya merkeze yakın yerlerde otururum. Ne kazanıyosam güvenli yerde oturabilmek için boğazımdan keser evimin kirasına kazancımın yarısını veririm.. Arkadasında bu düşüncedeyse kolay bulur evinide şehrinide.
Ama benim ilk tavsiyem İzmir ikinci tavsiyem Ankaradır.
Karar kesinleştiğinde bu iki şehirden birini secerse arkadasın özelden bana yaz. Daha ayrıntılı görüşlerimi tavsiyelerimi veririm canım.
tam olarak olaysız insan ilişkileri iyi bir yer lazım. tam isabet olmuş yazdıklarınız. 600 makul gibi kira için ama ben mi bilemiyorum ucuzu pahalıyı:/ ucuz denen yerlerde ne kadar olucak ki kira?

evleri bile yok. biz konuştuğumuzda hep bundan yakındı. hedef para biriktirebilmek. sigara vs de içmiyo. arttırırım diye düşünüyo ama evdeki hesap çarşıya uymaz bilenlere danışalım istedik.

bulunduğu şehirde kalsa parasının talibi çok olacağından yakın illere de olsa gitmek istiyor. hem evden kurtulma hem parayı kurtarma hem kendini kurtarıp iş güç sahibi olma açısından...

Üzerinde iğrenç bir mahalle baskısı hissetmeyeceği cahil kafanın onu takip etmeyeceği yerlerdir.
İzmir eskişehir istanbulun kimi semtleri olabilir.

Ayrıca bana siz her yerden korkarsınız gibi geldi
Kafada biter

tam olarak olaysız insan ilişkileri iyi bir yer lazım. tam isabet olmuş yazdıklarınız. 600 makul gibi kira için ama ben mi bilemiyorum ucuzu pahalıyı:/ ucuz denen yerlerde ne kadar olucak ki kira?

evleri bile yok. biz konuştuğumuzda hep bundan yakındı. hedef para biriktirebilmek. sigara vs de içmiyo. arttırırım diye düşünüyo ama evdeki hesap çarşıya uymaz bilenlere danışalım istedik.

bulunduğu şehirde kalsa parasının talibi çok olacağından yakın illere de olsa gitmek istiyor. hem evden kurtulma hem parayı kurtarma hem kendini kurtarıp iş güç sahibi olma açısından...
Ya 600-1000 arası ortahalli kiralar aslında. Bu söylediğim yerlerde Aşırı lüks zengin yerleri değil ama insanları daha elittir. Mesela benim binamda ünide öğretmenlik yapanlar albay yarbaylar falan oturuyodu.. Ankarada arkadasım Cebecide otueuyordu mesela oda tek başına kalıyordu.350tl kira veriyordu. Ama buluştugumuzda akşam 8de ayrılıyorduk çünkü korkuyordu gec saatte sokagından gecmeye:/ gündüz saatlerinde bile ben ona giderken tedirgin oluyordum sokakta pis pis tipli oğlan grupları laf atıyolar falan bagırış çağırış konuşuyolar geceleri kavga sesleri geliyormuş bi keresinde gece gece bunun kapısına polis dayanmış falan yan binalarında bi kız kayıpmış sorgulamış bunu. Korkunc yani.
Her şehirde her bütçeye göre ev vardır illaki ama bazı semtler kokulacak şekilde olur oralara tek kız yaklaşmamak lazım. Her şehrinde iyi yeri vardır. Yine aankarada başka bir arkadaşım Çukurambarda 2000tl ye bi evde kalıyodu tabi o semt çok lüks iyice zenginlerin oturdugu bir yer. Pahalı dolayısıyla.
Her bütçeye her şehirde ev bulunur. Aslında hic sıkıntı yapmasın o. Sadece karar verdiği şehri buraya falan yazar insanlar yazar nereleri iyidir nereleri kötüdür

Üzerinde iğrenç bir mahalle baskısı hissetmeyeceği cahil kafanın onu takip etmeyeceği yerlerdir.
İzmir eskişehir istanbulun kimi semtleri olabilir.

Ayrıca bana siz her yerden korkarsınız gibi geldi
Kafada biter
istanbulda para biriikmez.. ben gitmeyeceğim arkadaşım gidecek. ve dediğim gibi o bahsettiğiniz iğrenç mahalle baskısının hissedilmeyeceği ama pislik yuvası da olmayan yerler..

hiç öyle kendini bilmekle falan alakası yok. belalı pis yerler bellidir onlardan uzak durmak gerekiyor işte..

Ya 600-1000 arası ortahalli kiralar aslında. Bu söylediğim yerlerde Aşırı lüks zengin yerleri değil ama insanları daha elittir. Mesela benim binamda ünide öğretmenlik yapanlar albay yarbaylar falan oturuyodu.. Ankarada arkadasım Cebecide otueuyordu mesela oda tek başına kalıyordu.350tl kira veriyordu. Ama buluştugumuzda akşam 8de ayrılıyorduk çünkü korkuyordu gec saatte sokagından gecmeye:/ gündüz saatlerinde bile ben ona giderken tedirgin oluyordum sokakta pis pis tipli oğlan grupları laf atıyolar falan bagırış çağırış konuşuyolar geceleri kavga sesleri geliyormuş bi keresinde gece gece bunun kapısına polis dayanmış falan yan binalarında bi kız kayıpmış sorgulamış bunu. Korkunc yani.
Her şehirde her bütçeye göre ev vardır illaki ama bazı semtler kokulacak şekilde olur oralara tek kız yaklaşmamak lazım. Her şehrinde iyi yeri vardır. Yine aankarada başka bir arkadaşım Çukurambarda 2000tl ye bi evde kalıyodu tabi o semt çok lüks iyice zenginlerin oturdugu bir yer. Pahalı dolayısıyla.
Her bütçeye her şehirde ev bulunur. Aslında hic sıkıntı yapmasın o. Sadece karar verdiği şehri buraya falan yazar insanlar yazar nereleri iyidir nereleri kötüdür
işte ondan korkuyoruz..

şehir belirleyip sormak için de önce seçenekleri belirlemek gerek:/ izmir için geçen burdan biri faresi boldur bütün evlerde var falan demişti hep ben izmiri istemişimdir :D doğru muudr ya :D

balıkesir ve çanakkale için ne diyorsunuz?

Izmirde hangi semtler iyi acaba?Benim kardeşimde üniversite için orda eve çıkarmayı düşünüyoruz da

Izmirde hangi semtler iyi acaba?Benim kardeşimde üniversite için orda eve çıkarmayı düşünüyoruz da
Üni.ler genelde Bornova'da oldugun için orda kalıyo hep öğrenciler. Bornova iyidir gayet ama kötü bölümleride var mesela Bornova Mevlana mah. Oldukça kötü. Oraya çok yaklaşmayın yeter. Ama yakınlık uzaklık önemli değil derseniz karşıyakada güzel mahalleler var yada Bostanlı Mavişehir 10 numaradır. Ama acıkcası oranın kira fiyatlarını bilmiyorum:/ bakmak lazım. Buca semtindede cok öğrenci kalıyor uygun fiyatlı oldugu için ama ben burdan ev tutarken orayı hic tavsiye etmediler tek başına kız olarak kalamazsın ucuz diye aldanma dediler ben orayada yaklaşmadım. Ben Alsancakta oturuyorum alsancagın sessiz güvenli nezih sokakları var. Orda oturuyorum diyebilirim. Her tarafı iyi değil buranında yine

işte ondan korkuyoruz..

şehir belirleyip sormak için de önce seçenekleri belirlemek gerek:/ izmir için geçen burdan biri faresi boldur bütün evlerde var falan demişti hep ben izmiri istemişimdir :KK70: doğru muudr ya :KK70:

balıkesir ve çanakkale için ne diyorsunuz?
Balıkesirle çanakkaleyi hiç görmedim bile ondan bişey diyemiyorum:)

Ben 1.5 yıldır izmirdeyim. Daha fare görmedim çok şükür( inş hiç görmem):dua: . Ama uçan hamam böcekleri var burda ya onlardan çok çekiyorum bende içeri falan giriyolar cok tırsıyorum. Ama kedim hallediyo gerçi onları:) ama dediğim gibi bura diğer şehirlerden cok farklı geldi bana. İnsanlar hep kendi halinde kendi hayatlarıyla ilgileniyorlar sadece daha acık görüşlüler öyle baskı falanda yok. Tam bir özgürlük şehri bence. Bide kadınları baskın karakterler güçlüler:)
Bilmiyorum ya ben cok rahat ettim burda. Cok seviyorum izmiride insanınıda. :süslü:

Üni.ler genelde Bornova'da oldugun için orda kalıyo hep öğrenciler. Bornova iyidir gayet ama kötü bölümleride var mesela Bornova Mevlana mah. Oldukça kötü. Oraya çok yaklaşmayın yeter. Ama yakınlık uzaklık önemli değil derseniz karşıyakada güzel mahalleler var yada Bostanlı Mavişehir 10 numaradır. Ama acıkcası oranın kira fiyatlarını bilmiyorum:/ bakmak lazım. Buca semtindede cok öğrenci kalıyor uygun fiyatlı oldugu için ama ben burdan ev tutarken orayı hic tavsiye etmediler tek başına kız olarak kalamazsın ucuz diye aldanma dediler ben orayada yaklaşmadım. Ben Alsancakta oturuyorum alsancagın sessiz güvenli nezih sokakları var. Orda oturuyorum diyebilirim. Her tarafı iyi değil buranında yine

Bucada hukukta kardeşim de alsancak mı bakalım mesafesi 40 dakika gibi bişey olsada sorun olmaz temiz olsun arada annemde gidecek çünkü bi nevi ikisi kalacak

Balıkesirle çanakkaleyi hiç görmedim bile ondan bişey diyemiyorum:)

Ben 1.5 yıldır izmirdeyim. Daha fare görmedim çok şükür( inş hiç görmem):dua: . Ama uçan hamam böcekleri var burda ya onlardan çok çekiyorum bende içeri falan giriyolar cok tırsıyorum. Ama kedim hallediyo gerçi onları:) ama dediğim gibi bura diğer şehirlerden cok farklı geldi bana. İnsanlar hep kendi halinde kendi hayatlarıyla ilgileniyorlar sadece daha acık görüşlüler öyle baskı falanda yok. Tam bir özgürlük şehri bence. Bide kadınları baskın karakterler güçlüler:)
Bilmiyorum ya ben cok rahat ettim burda. Cok seviyorum izmiride insanınıda. :süslü:
uçan hamam böceği mi:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak: o ne ki anaaağğğm ne değişik:110:

ankara diyen sen miydin canm bi de ankara öneren arkadaş olmuştu

ya yanlış anlama ama küçük istanbul diyorlar. madde kullanan vs çokmuş doğru mu? polis abi vardı burda bi. çocuğunu göndermemişti eskişehire okumaya. bi süre orda görev yapmış. her şey var diyodu.

şimdi doğuya mı ne gitmişler iletişimimiz kesildi ulaşıp soramam ona:/
Ayy Eskişehir sadece okumak için kiralar dünya pahasi. Havası ayaz. Orada yaşayanlar genç bekarları sevmiyor. Hakaret söz konusu. Orada yaşadım biliyorum :KK43:

Bucada hukukta kardeşim de alsancak mı bakalım mesafesi 40 dakika gibi bişey olsada sorun olmaz temiz olsun arada annemde gidecek çünkü bi nevi ikisi kalacak
Ya alsancagın bir tarafında şimdi barların klüplerin oldugu yerler var otaraftaki evleri tavsiye etmem hem gürültü hem aşırı kalabalık olur hemde günü birlik başka amaçlarla tutulan evler çok. Öyle bir eve denk gelebilir kardeşin yada yan dairesi öyle kiraya veriliyo bile olabilir çok sıkıntılı oralar. Yaşamak için değil yani gezmek eğlenmek için. Ama birde alsancagın diger tarafı var. Daha nezih. Denize ve eglenilecek yerlere 10dk mesafede. Hemde sakin güvenli. Ama kiralar cok fazla:( 2000-4000 arasıııı:((( ben şans eseri daha ucuzunu buldum ama çok zor yani..
Bucayada öyle dediler diye hiç bakmadım ama illaki daha iyi bölümleri vardır . Hiçde görmedim orayı. Bi izmirli olan arkadaş çıksa yardım etse sana keşke Bucanın neresinde bakılır ev diye. Ben hic bilmiyorum. Hem öğrenci için uygun olabilir bide erkekmiş kardeşin sıkıntı olmaz o yüzden heralde.

Back