• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek başına farklı şehir?

Kimseye saldırıp saldırmadım hizmetlinin ne olduğunu bilmiyordu ve eleştirdim sadece hakaret etmedim küfür etmedim saldırmadım konu sahibine ayrıca bana burayı terk et yok işte kiblenmeden ayrıl konudan diyenlerde saldırım hakaretim yada klavye kahramanlığım olmadı
Cabuk bizden ozur dile yoksa barismayiz seninle:KK12:
Hizmetli ne ola ki diye sorsak hizmetli sudur budur denir.sen yok kulturun ona yetnio hizmetliyi bikmeyen sinavdan kac alcak gibi ukalalik yaptin gece gece enerjimizi caldin:duduk:
Git bize adana kebabi yap :hamarat:sahura yetistir:halay:
Yaninda salgamda olsun:KK45:

Konu disinda bisey yazdigimi sanmiyorum.sizin yazdiklariniza istinaden alintiladim.konuyu dagitan sizsiniz.iki arkadas oturmus gelecekleri ile ilgili planlar yapmis bizlere de danismis.ortada fol yok yumurta yok,daha sunu bile bilmiyosunuz genel kultur sorularina nasil cvp vereceksiniz diye asagilayan siSsiniz.konu sanirim sizin sayenizde dagildi
Konuyu dağıtan ben değilim konu sahibi benim konumu kendine kalkan yapıp saldırıya geçti sağolsun bazı üyelerde onu destekleyip bana saldırıp konuyu dağıttı kendisini aşağılayacak bişey dediğimi düşünmüyorum ha aşağıladığımı söyleyen siz bana parazit derken beni aşağılamış olmuyormusunuz çünkü sonuçta konu sahibini aşağıladığımı söyleyen siz bana parazit deyip beni aşağılayıp hakaret eden yine siz dineme söven müslüman olsa hesabı

Hizmetli ne ola ki diye sorsak hizmetli sudur budur denir.sen yok kulturun ona yetnio hizmetliyi bikmeyen sinavdan kac alcak gibi ukalalik yaptin gece gece enerjimizi caldin:duduk:
:KK70::KK70::KK70:delisin kiz sen sabah kesin mapus damindayiz heekes sevdikleriyle vedalassin:halay:

Konuyu dağıtan ben değilim konu sahibi benim konumu kendine kalkan yapıp saldırıya geçti sağolsun bazı üyelerde onu destekleyip bana saldırıp konuyu dağıttı kendisini aşağılayacak bişey dediğimi düşünmüyorum ha aşağıladığımı söyleyen siz bana parazit derken beni aşağılamış olmuyormusunuz çünkü sonuçta konu sahibini aşağıladığımı söyleyen siz bana parazit deyip beni aşağılayıp hakaret eden yine siz dineme söven müslüman olsa hesabı
Aklin yolu bir.neden diger uyeler de bana saldirdi diye dusundunuz mu.bi tutturmussun genel kultur.bilmiyosa aciklarsin ogrenir.sayende genel kulturu artardi iste.

Ayrica ben parazit diye hakaret ettigimi sanmiyorum.cok kulturlusun madem konuyu dagitma anlaminda yazdigimi da anlaman gerekirdi.daha fazla uzatmak istemiyorum sayende konu kapancak.zaten konu sahibi coktan pisman olmustur bile konu actigi icin @mangolubira

Ama ortada gerçekten fol yok yumurta yok hele bi sınava gir odaklan iyi bi puan çıkar sonra tercihlerde hangi şehirler var gel yaz buraya bu şehirler var hangisi uygun olur bize de anlarız ama sen daha bişey yokken işin başını değil sonunu düşünüyorsun hizmetli konusuna gelecek olursak hizmetli ne iş yapar diye sormuş sonuçta o yaşta sınava girecek birine yardımcı olacak birinin bunu bilmesi lazım yahu

Ama ortada gerçekten fol yok yumurta yok hele bi sınava gir odaklan iyi bi puan çıkar sonra tercihlerde hangi şehirler var gel yaz buraya bu şehirler var hangisi uygun olur bize de anlarız ama sen daha bişey yokken işin başını değil sonunu düşünüyorsun hizmetli konusuna gelecek olursak hizmetli ne iş yapar diye sormuş sonuçta o yaşta sınava girecek birine yardımcı olacak birinin bunu bilmesi lazım yahu
Kiz sus cen cen konusma bide hemserim olacaksin.:duduk:
Hizmetliyi soemazlar kps de ztn atanirsada caktirmadan igrenir nolucak:halay:
Sinava girmeden sorsun sana noluyor sen git selocanlari kurtar aonda diridit dirit dit:KK45:

ya sen hala konuşuyo musun sen boş kağıt imzalamış bi insansın ahsjskansl

Kiz sus cen cen konusma bide hemserim olacaksin.:duduk:
Hizmetliyi soemazlar kps de ztn atanirsada caktirmadan igrenir nolucak:halay:
Sinava girmeden sorsun sana noluyor sen git selocanlari kurtar aonda diridit dirit dit:KK45:
Selocanlar kendini kurtarır ya ben kurtaramam çok cahilim boş senete imza atmışım keşke ölsem:halay::KK76::KK76:

Back