• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek başına farklı şehir?

evet bölümümüz cok guzelmis Tebrikler :)

Devlet Personel daire Başkanlığı sitesini takip edin
Orada kadrolar çıkıyor
Eşim Türk silahli kuvvetlerine sivil memur olarak girdi
Teknisyenlik kapsamında bir isi var
Once uygulama sınavı sonra yazili sinav yaptılar bunları gecenleri mulakata aldilar
Onu da geçenlerden asil ve yedek listesi olustu
Sonra güvenlik soruşturmasi ve 2 ay süren sağlık raporu çıkartma süreci sonunda atamasi yapildi
Bunlar tam 7 ay sürdü

Ben sizin esinizi sizden hatirliyorum
Gecen sene kpss ye calisiyordu degil mi ?
Hayirli olsun
Emekleri bosa cikmamis ;)

Ben sizin esinizi sizden hatirliyorum
Gecen sene kpss ye calisiyordu degil mi ?
Hayirli olsun
Emekleri bosa cikmamis :KK66:
evet askerdeyken ve döndüğünde bi hayli uğraşmıştı :)
cok tesekkürler witch
tek sorun benden 700 km uzağa gitti :D
yaz sonunda kavuşacağımızı umuyorum

Önlisans bölüm mezunu tanıdığım 85 le atanamadı.lise mezunu ataması çok zor 95 100le belki.onda da şehir seçme lüksün yok çok az alım yapılıyor.ben de 89la atanamadım önlisanstan bölümüm kadro açmadı. Bu kpss işleri çok zor :(

Önlisans bölüm mezunu tanıdığım 85 le atanamadı.lise mezunu ataması çok zor 95 100le belki.onda da şehir seçme lüksün yok çok az alım yapılıyor.ben de 89la atanamadım önlisanstan bölümüm kadro açmadı. Bu kpss işleri çok zor :KK43:
valla öyle arkadaşım çıkamadım işin içinden. senin de bahtın açık olsun girecek misin yine?

kızlar selam herkese:)

arkadaşımla kpssye giricez lise/önlisans kpss.

şehirdışına gitmek istiyor. ben de çok istiyorum ama korkuyorum da bi yandan.

memurlara ve bir nevi yalnız yaşayacak 20li yaşlarda bi kıza hangi şehir güvenlidir? neresi tam memur şehridir? yalnız yaşadığı öğrenilirse hedef olmayacağı nereler olabilir bi kızın? ister istemez korkuyor insan..

lise döneminde iki kardeşi var erkek. yeter mi korumaya? onların gidebileceği liseler de önemli. mesela liseler felaketmiş bazıları tabii. nerelerde doğru dürüst okullar olur.

ben tekim cesaret edemiyorum şehirdışına ama onun kardeşleri var dediğim gibi. kardeşleri için düzgün olaysız okulların olduğu, para biriktirebileceği, kafa dinleyebileceği memur şehri araştırıyoruz. aynı zamanda üni de okuyacak. sahipsizler desem yeridir evleri barkları bile yok. o yüzden pahalı bi şehir olmaması önemli ki maaştan kenara ayırıp bi süre sonra eve girebilsin.

gerçekten zor durumda ve huzursuz bir aile hayatı var. burada üyeliğimi bilmiyor. ben ona birkaç kişiye sorup soruşturayım dedim.

siz bilirsiniz kızlar neresi nasıldır nerde hangi kurum iyidir? bir de lojman verirler mi onlara? anneleri yok sonuçta üç kişi ve hepsi öğrenci lojman çıkar mı ? hani lojmanlar normal evden daha güvenli olur diye düşündüm ama çıkmaz bize evlilere çıkıyomuş dedi. gene de sorayım bilirsiniz siz:KK43:

nolur yardımcı olun ona göre kendini hazırlayacak elimden geleni yapmak istedim.

mübarek Ramazan günü hepinizden Allah razı olsun :dua:

Niye tercihler sinava girmeden once mi yapiliyor da simdi merakina dustunuz bu sehir meselesinin. Once bir calisin duzgun bir puan alin ona gore puaniniz nerey eyetebilecek bakarsiniz. Simdi milllet ne dese anlamsiz olur.

Canım valla 2014 lisans kpssden 91 puan aldım. Hala istediğim şehir olmadığı için atanamadım ve son atamaya kaldım, artık ne çıkarsa bahtıma. Kısacası daha sınava girmeden, puanı görmeden, kadrolar açıklanmadan bu araştırmayı yapmak için çok erken.

2senedir ankara 'nın eryaman semtindeyim.Herkes kendi halinde böyle nezih düzgün bi semt görmedim.
Bir de eskişehir e gezmek için gittiğimde bayılmıştım öğrenci çok olduğundan dolayı neşeli enerjisi yüksek bi şehir.Canım mangolu biram :)

Ortada fol yok yumurta yok güvenli şehir seçme derdine düşmüşsün okuduğum kadarıyla hizmetlinin ne iş yaptığını bile bilmiyorsunuz hizmetli ne yapar diye soruyorsunuz bunu bile bilemeyecek biri kpss den nekadar iyi bi puan çıkarır muamma diğer bi konu arkadaşınızı çok aciz çaresiz gösteriyorsunuz madem bukadar belanın olmadığı bi şehir istiyorlarsa kendilerini cam fanusa kapatsınlar bi zahmet öyle bi memleket yok çünkü her yerde kötü insanlar olur önemli olan insanın olabildiğince bunlardan kendini sakınmasıdır

Kpss sınavında senin canının istediği şehre göre atama yapılmaz 81 ilin tümünde kadro açılmaz ha kadro açılınca sen tercih ettiğinde sana çıkma şansı çok yüksek değil mesela ağrıda bilmem ne kurumuna 3 memur alınır ee milyonlarca insan sınava giriyor senden yüksekten alan biri tercih sımdı senden öncelikli olarak yazmışsa orayı o atanır küsürat bile etkiler o atamayı bence gireceğim sınavla ilgili biraz bilgi sahibi ol öyle gir sınava mazalah hayaller ve hayatlar durumunu yaşarsın sonra

Niye tercihler sinava girmeden once mi yapiliyor da simdi merakina dustunuz bu sehir meselesinin. Once bir calisin duzgun bir puan alin ona gore puaniniz nerey eyetebilecek bakarsiniz. Simdi milllet ne dese anlamsiz olur.
neden konu açma zamanımıza bu kadar takıldınız atomic? defalarca açıkladım bunu ben. 5 ay anca var. ve diyor ki eğrisini doğrusunu bileyim ona göre yolumu çizeyim. burdakileri anlattığımda aklına yatmadı mesela şuan başka bi çıkar yol düşünüyoruz.

yoksa biz de biliyoruz önce puanı alması gerektiğini.

neden konu açma zamanımıza bu kadar takıldınız atomic? defalarca açıkladım bunu ben. 5 ay anca var. ve diyor ki eğrisini doğrusunu bileyim ona göre yolumu çizeyim. burdakileri anlattığımda aklına yatmadı mesela şuan başka bi çıkar yol düşünüyoruz.

yoksa biz de biliyoruz önce puanı alması gerektiğini.

iyi hayirli olsun o zaman

Ortada fol yok yumurta yok güvenli şehir seçme derdine düşmüşsün okuduğum kadarıyla hizmetlinin ne iş yaptığını bile bilmiyorsunuz hizmetli ne yapar diye soruyorsunuz bunu bile bilemeyecek biri kpss den nekadar iyi bi puan çıkarır muamma diğer bi konu arkadaşınızı çok aciz çaresiz gösteriyorsunuz madem bukadar belanın olmadığı bi şehir istiyorlarsa kendilerini cam fanusa kapatsınlar bi zahmet öyle bi memleket yok çünkü her yerde kötü insanlar olur önemli olan insanın olabildiğince bunlardan kendini sakınmasıdır

Boyle kendini bilmis ukalaca bi tavir yerine eger karsinizdakinin bilmedigini dusunuyorsaniz bilinclendirmeye anlatmaya öğretmeye calisabilirsiniz

Pardon sanirim sizden zeka fiskiriyor herseyi siz ve sizin gibiler bilir
Degil mi

Lutfen yorum yaparken biraz daha uslubunuza dikkat etseniz burasi klavye ukalaligiyla sizin gibi burnu kaf daginin eteklerinde tur atanlarin egolarini tatmin etmek istedikleri yer degil

sen ne yaşadın da bu kadar kustun burada???

söyleyeyim ciddi anlamda hiç çalışmadan girdiği kpssden 80 küsür almış biri. çalışırsa daha iyisini mutlaka yapar.

anlama özrü olmayan biri benim hizmetlinin yaptığı işi bilmememle onun alacağı puanın alakası olmadığını kavrardı.

hizmetlinin ne iş yaptığı her kurumda değişir çünkü. benim planım hedeflerim farklıydı onu araştırdım.

amma doluymuşsunuz hayırdır eltiniz mi pıstırdı kaynananız mı? dert sadece bu çünkü sizin gibiler için.

Boyle kendini bilmis ukalaca bi tavir yerine eger karsinizdakinin bilmedigini dusunuyorsaniz bilinclendirmeye anlatmaya öğretmeye calisabilirsiniz

Pardon sanirim sizden zeka fiskiriyor herseyi siz ve sizin gibiler bilir
Degil mi

Lutfen yorum yaparken biraz daha uslubunuza dikkat etseniz burasi klavye ukalaligiyla sizin gibi burnu kaf daginin eteklerinde tur atanlarin egolarini tatmin etmek istedikleri yer degil
Ukalaca yazdığım bişey yok aksine az biraz sınavın nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım sizin anlıyabileceğiniz şekilde çünkü daha hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen biri o sınavdaki soruları nasıl cevaplar ortada artı hiç bi yerimden zeka fışkırmıyor hatırlatmak gerekirse o sınavda genel kültür başlığı altında sorulara tabi tutulacaksınız e onun içinde zeka fışkırmasına gerek yok adı üstünde genel kültür kapiş;-)

Ukalaca yazdığım bişey yok aksine az biraz sınavın nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım sizin anlıyabileceğiniz şekilde çünkü daha hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen biri o sınavdaki soruları nasıl cevaplar ortada artı hiç bi yerimden zeka fışkırmıyor hatırlatmak gerekirse o sınavda genel kültür başlığı altında sorulara tabi tutulacaksınız e onun içinde zeka fışkırmasına gerek yok adı üstünde genel kültür kapiş;-)
boş senedin imzalanmayacağını bilmekten aciz olup napsak diye konu açan, boş istifa imzalayan birinin genel kültür naraları atması komik.

hizmetli ne iş yapar diye mi soruyorlar? ya da benim bilmek gibi bir yükümlülüğüm mü var onun puanının belirlenmesi için? ben hukuk soruları var diye biliyordum ama? ki arkadaş fuller onları? seneler evvel 80 alan fullerse kaç alır düşünelim bi?
hizmetli de soruluyomuş bak sen. geneeel kültür kapişşşş dipnotu ile üstelik. vuuu

sen ne yaşadın da bu kadar kustun burada???

söyleyeyim ciddi anlamda hiç çalışmadan girdiği kpssden 80 küsür almış biri. çalışırsa daha iyisini mutlaka yapar.

anlama özrü olmayan biri benim hizmetlinin yaptığı işi bilmememle onun alacağı puanın alakası olmadığını kavrardı.

hizmetlinin ne iş yaptığı her kurumda değişir çünkü. benim planım hedeflerim farklıydı onu araştırdım.

amma doluymuşsunuz hayırdır eltiniz mi pıstırdı kaynananız mı? dert sadece bu çünkü sizin gibiler için.
Hizmetlinin ne olduğunu bilmeyen sen o arkadaşın için araştırma yapma bence çünkü pek yardımcı olacak kapasite yok olmuş olsaydı o kapasite buradaki her üyenin kayınvalideyada elti mağduru olduğunu düşünüp yazmazdı haa bu arada bekarım elti kaynana derdi yaşamıyorum şimdilik :-D

Back