- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 683
bende aranıza yeni katıldım herkese selam 27 yaşındayım 6 aylık evliyim bu ay eşim korunmayı bıraktı ben ayın 5 inde adet oldum ayın 20 sınde kaldık bu ayın yanı aralık 30 karnımda agrı oldu dr gıttım kist var dedi adetime 3 gun kaldı genelde cok tatlı yerdım ama şimdi canım istemiyor acaba hamile olabilirmiyim ayın 30 unda kanda cıkmadı dr cok erken dedı kanda bı zaman sonra degerler yok olur dedı bu ay 5 ınde adet olmazsam ayın onunu bekle dedı yuzumde sıvılceler oluştu regl olcagım zaman tatlı yerdım bol su ıcerdım canım soguk seyler ısterdı sızce hamile olabilirmiyim bırde bel agrısı oldu dun gelıp gectı ama yardım edersenız memnun olurum
yanı tatlı yıyıp yememekle su cımekle faln anlasılmaz hamılesın yada degılsın dıye zaten hamıelleıgın ılk belırtılerıde adet oluncakmıs gıbıdır oyüzden bellı olmaz ama hamıle olsaydın ayın sonudakı testte cıkması lazımdı degerın azda olsa 5 gün falan önce olmus adetınden yanı test 1 li 2 li gibi düşük degerlerse degılsındır sanırım adetının 3-4 gün gecıkmesını bekleyıp test yap ıdrarda cıkıyor sonuc ama dr kıst var demıs ya oda adetı gecıktırebılır