Tecrübeli Arkadaşlar yardım Lütfen :(

bende aranıza yeni katıldım herkese selam 27 yaşındayım 6 aylık evliyim bu ay eşim korunmayı bıraktı ben ayın 5 inde adet oldum ayın 20 sınde kaldık bu ayın yanı aralık 30 karnımda agrı oldu dr gıttım kist var dedi adetime 3 gun kaldı genelde cok tatlı yerdım ama şimdi canım istemiyor acaba hamile olabilirmiyim ayın 30 unda kanda cıkmadı dr cok erken dedı kanda bı zaman sonra degerler yok olur dedı bu ay 5 ınde adet olmazsam ayın onunu bekle dedı yuzumde sıvılceler oluştu regl olcagım zaman tatlı yerdım bol su ıcerdım canım soguk seyler ısterdı sızce hamile olabilirmiyim bırde bel agrısı oldu dun gelıp gectı ama yardım edersenız memnun olurum

yanı tatlı yıyıp yememekle su cımekle faln anlasılmaz hamılesın yada degılsın dıye zaten hamıelleıgın ılk belırtılerıde adet oluncakmıs gıbıdır oyüzden bellı olmaz ama hamıle olsaydın ayın sonudakı testte cıkması lazımdı degerın azda olsa 5 gün falan önce olmus adetınden yanı test 1 li 2 li gibi düşük degerlerse degılsındır sanırım adetının 3-4 gün gecıkmesını bekleyıp test yap ıdrarda cıkıyor sonuc ama dr kıst var demıs ya oda adetı gecıktırebılır

ben bir onceki yorumumda yanlis yazmisim bu ayin 9 kasim adet gordum sonra 27 kasimdan bu gune kadar sure bir adetim oldu yani 20 gun aralikli olmuyor sizce stresten olabilir mi cunku adetim hep duzenli olurdu veya adet gorupte hamile olanlar oldumu?

ya umutlanmak ıstemıyorum korkuyorum hayal kırıklığından ama halsizlik var bende bişe yapasım gelmiyor aksama dogru uyku gelıyor afedersınız ama o dedıgınız cırcır bende var dun gece belım kopacak sandım ayaklarımdada dızden assagım agrıyor inşallah hamileyimdir inşallah yaaaaa

Hmmm, bende sanmiyorum zaten eger hamile olacaksamda iki hafta sonra kadar falan belli olur
10gün var adetime bakalim midem cok bulaniyor ama umutlanmiyim ya :(((
Yok canim biz hic korunmadik ama icime bosaldiginda ertesi gün hapi aliyorduk normalde disaribosalirdi
artik bebek istiyoruz :((((

valla ben adetım bıterbıtmez hamıle kalmıstım

ay bende bu ay pazar adetım bıttı salı korunamsız ılıskıye gırdık hamıelelık olmaz dıye olurmu bıde:) daha yenı yumurta atılıyorken yenısı olusamadan nasıl hamıle kalınır sanmam kendı adıma olcagını yınede dıkkatmı etsem ılac kullanımına falan olabılme ıhtımalı olurmu adetın iilk gününden ıtıbaren sayarsak 7.gün oluyor genelde 12-16.günler hamıelelık oluyor ya
aybuu türkıyedeysen yarın öbürgün bır kan testi yaptırsan kafayı yemekten kurtulursun stres yapma bosuna kan testı yaptır cıakr mutlaka

ay bende bu ay pazar adetım bıttı salı korunamsız ılıskıye gırdık hamıelelık olmaz dıye olurmu bıde:) daha yenı yumurta atılıyorken yenısı olusamadan nasıl hamıle kalınır sanmam kendı adıma olcagını yınede dıkkatmı etsem ılac kullanımına falan olabılme ıhtımalı olurmu adetın iilk gününden ıtıbaren sayarsak 7.gün oluyor genelde 12-16.günler hamıelelık oluyor ya
aybuu türkıyedeysen yarın öbürgün bır kan testi yaptırsan kafayı yemekten kurtulursun stres yapma bosuna kan testı yaptır cıakr mutlaka

valla bende oyle bılıyodum aynen sızın gıbı yaptık oldu ben ılacta kullanmıstım sonra ılacları doktora gosterdım bısey olaz dedı allaha sukur bısı olmadı

ya umutlanmak ıstemıyorum korkuyorum hayal kırıklığından ama halsizlik var bende bişe yapasım gelmiyor aksama dogru uyku gelıyor afedersınız ama o dedıgınız cırcır bende var dun gece belım kopacak sandım ayaklarımdada dızden assagım agrıyor inşallah hamileyimdir inşallah yaaaaa

ya bu kadar dusunmeyın cunku dusundukce kendınızı hamıle gıbı hıssedersınız rahat olun dusunmemeye calısın

hamile olabilirsin en son adet gunun nedir ?

hamile olabilirsin en son adet gunun nedir ?

kasım 5 adet baslangıc gunum ama ayın 20 sınde basladık bız yanı yumurtlama donemımde ayın 30 unda cıkmadı kanda dr da aralık 5 de adet olmazsan ayın onunu bekle dedı degerler bazen kanda yok oluyormus

aybuu bugün adet olmazsan kanda baktırabılırsın yarın hatta bugün bıle cıkar sonucta 30 gün gecmıs olcak adetten hamıleysen cıkar kanda bugünde

aybuu bugün adet olmazsan kanda baktırabılırsın yarın hatta bugün bıle cıkar sonucta 30 gün gecmıs olcak adetten hamıleysen cıkar kanda bugünde

ebru ben ay sonu baktırdım kanda cıkmadı yanlız kistim varmış ultrasonda gorundu dr da adetıne daha var beklıyelım tedavıden once bebek varsa zarar gormesın dedı 5 ınde adet olursan gel dedı olmazsan gecıkırse ayın onunu bekle dedı mecbur beklıycem bugun regl olmadım beklıyorum kistte engel olabılırmıs gecıkmeye o yuzden el mahkum ayın onunu beklıycem:(((((((

aybuu daha önce adet gecikmesi yaşıyor muydun? kistin yeni mi oluştu ki bu ay gecikmeye neden olsun, bazen gebelik adet döngüsünün geç dönemlerinde gerçekleştiyse ay sonu baktırdığında kanda çıkmamış olabilir ama yarın tekrar kanda bak istersen hamileysen artık çıkar sanırım. yani ayın 10'unu beklemek istemiyorsan

Bugün yarin adet olmaliydim ama olmadim hatta hic belirtilerim bile yok ama az önce yatarken sol kasigimda batma hissettim siddetli hemde, bakalim bekleyelim neler olacak ins. Hamileyimdir :(

aybuu daha önce adet gecikmesi yaşıyor muydun? kistin yeni mi oluştu ki bu ay gecikmeye neden olsun, bazen gebelik adet döngüsünün geç dönemlerinde gerçekleştiyse ay sonu baktırdığında kanda çıkmamış olabilir ama yarın tekrar kanda bak istersen hamileysen artık çıkar sanırım. yani ayın 10'unu beklemek istemiyorsan

hayır adet gecikmesi yaşamam ben 30 gunde bır olurum 4cm kist sanırım bı anda olmaz dımı ? bide onceki tahlilde cok umutluydum hayal kırıklıgı yasadım aynısını yasamaktan korkuyorum gebelık testı alsam cıkarmı acaba bide ıkı gecedır bel agrısı karın agrısı cektım zor uyudum :(

Bugün yarin adet olmaliydim ama olmadim hatta hic belirtilerim bile yok ama az önce yatarken sol kasigimda batma hissettim siddetli hemde, bakalim bekleyelim neler olacak ins. Hamileyimdir :(

inşallah hamilesindir :) hayırlısı olsun

Arkadaslar nerdesiniz :(((

kızlar aranıza yenı katıldım ve kafam karıstı lutfen sımdı kasım 18de adet oldum 26 sında esımle ılskıye gırdım bebek ıstıyoruz ertesı gun yumurta kısmım agrıdı goguslerım buyudu ve etrafı hafıf ve kırmızılastı bugn de mıgdem bulanmaya basladı fena hemde belım de agryıor bıde karnımda sıs eger hemıle kaldıysam 2 hafta 4gunluk olcak sız cee hamılemyımdırrr

bende aranıza yeni katıldım herkese selam 27 yaşındayım 6 aylık evliyim bu ay eşim korunmayı bıraktı ben ayın 5 inde adet oldum ayın 20 sınde kaldık bu ayın yanı aralık 30 karnımda agrı oldu dr gıttım kist var dedi adetime 3 gun kaldı genelde cok tatlı yerdım ama şimdi canım istemiyor acaba hamile olabilirmiyim ayın 30 unda kanda cıkmadı dr cok erken dedı kanda bı zaman sonra degerler yok olur dedı bu ay 5 ınde adet olmazsam ayın onunu bekle dedı yuzumde sıvılceler oluştu regl olcagım zaman tatlı yerdım bol su ıcerdım canım soguk seyler ısterdı sızce hamile olabilirmiyim bırde bel agrısı oldu dun gelıp gectı ama yardım edersenız memnun olurum

merhaba adet döngüsünden falan pek anlama yani yumutlama zamanı vs ama bende bundan 7 ay önce şiddetli karın ağrısından dolayı doktora gitmiştim banada kist var dediler meğer hamileymişim şuan 7 aylık hamileyim sendede böyle bir durum olmuşssa hamile olabilirsin

Back