• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Arkadaşlar yardım Lütfen :(

bana biri yardım etsin ben 1 aylık hamıleyım ama kasıkta sancılar oluyor normallımı sızcee aydınlatırsanız sevinirim :)
çok normal bir durum bu korkulacak birşey değil ,konuyu açan arkadaş sanırım düşük yapıyor olabilir ,yumurtlama gününde kanama normal değil ,

merhaba kizlar benim adetim duzenlidir bu ayin 7 sinde adet gordum 07/11 ve tekrar kanamam oldu 27/11 belim cok agriyordu bu sabah sizce normal ? yardimci olursaniz cok memnn olurum

sanırım yumurtlamam gerçekleşti o yumurta akı gibi sünen akıntım kesildi ama hala ıslaklık hissim var ve kasıklarımda ve belimde azıcık ağrılarım var .. (hani adet öncesi şiddetli oluryaa onun azıcık olan versionu :p)
şimdi nabıcam ben, hangi belirtileri takip etmem gerekiyor bilginiz varmı arkadaşlar ?
çok heycanlıyım bi hafta çabucak geçse keşke :18:

sanırım yumurtlamam gerçekleşti o yumurta akı gibi sünen akıntım kesildi ama hala ıslaklık hissim var ve kasıklarımda ve belimde azıcık ağrılarım var .. (hani adet öncesi şiddetli oluryaa onun azıcık olan versionu :p)
şimdi nabıcam ben, hangi belirtileri takip etmem gerekiyor bilginiz varmı arkadaşlar ?
çok heycanlıyım bi hafta çabucak geçse keşke :18:

güzelım hamıelde oslan belırtıler ıcın coooook erken belırtıye takılma psıkolojık olarak etkılenıyorsun emsela sık tuvaklete ckma hamıelleıgın 6-7.aylarında falan olur cok sık acıkmalrda 4.aydan sonra oluro kısa sürelı baygınlıklar türrü seyler kan seekrın düşüyor olabılır yumurtlamadan aonrakı zamnlar benımde akıntım olur adete kdar senın tek bekleyecegın belırtı adet olup olmayacagın oalbılır eger hamıle olabılırım dıyosan ve adetıne 1 hafta kaldıysa kan testı yaptırabılırsın deger sana hamıle olup olmadıgını gösterıcektır

adetin 20 gün sonra başlamış. doktorlar 20 ila 35 gün arasını normal kabul ediyorlar. benim de bir kaç kez 20 gün sonra başlamıştı. ama düzensizliğin sürekli ve çok ise doktora görün :)

stres sıkıntı falan yasadınsa belkı ona baglı olur yada aldıgın bır ıalc falan getıreblır erken

korun hap kullan ıgne yaptır ama u ertesı gün hapını kulanma be güzlım o hapın cok fazla yan etkısı var dogu kontrol hapından 23 kat fazla hormon verıyor yanlıs anlamada cok garıp bır korunma yöntemı secmıssıız erkek bosalsın ıcerı zevk alsın kadın ertesı günhapı alsın sonrası vüudunda zarraları görsün senın bu ara kanamand bu haptandr büyük ihtmlle

Canım, ben yurd dışında yaşadığım için korunmaya gerek duymadım, 1 yıldır yerleşemedik bi türlü :) birlikte yaşayamıyoruz tam anlamıyla ..
3 aylığına falan gelebiliyorum en fazla :( o yüzden ..

güzelım hamıelde oslan belırtıler ıcın coooook erken belırtıye takılma psıkolojık olarak etkılenıyorsun emsela sık tuvaklete ckma hamıelleıgın 6-7.aylarında falan olur cok sık acıkmalrda 4.aydan sonra oluro kısa sürelı baygınlıklar türrü seyler kan seekrın düşüyor olabılır yumurtlamadan aonrakı zamnlar benımde akıntım olur adete kdar senın tek bekleyecegın belırtı adet olup olmayacagın oalbılır eger hamıle olabılırım dıyosan ve adetıne 1 hafta kaldıysa kan testı yaptırabılırsın deger sana hamıle olup olmadıgını gösterıcektır

EVET, haklısın tamamen piskolojik çok istiyorum bebeğim olsun :)
bakalım hayırlısı son 1 hafta .. :24:

bende aranıza yeni katıldım herkese selam 27 yaşındayım 6 aylık evliyim bu ay eşim korunmayı bıraktı ben ayın 5 inde adet oldum ayın 20 sınde kaldık bu ayın yanı aralık 30 karnımda agrı oldu dr gıttım kist var dedi adetime 3 gun kaldı genelde cok tatlı yerdım ama şimdi canım istemiyor acaba hamile olabilirmiyim ayın 30 unda kanda cıkmadı dr cok erken dedı kanda bı zaman sonra degerler yok olur dedı bu ay 5 ınde adet olmazsam ayın onunu bekle dedı yuzumde sıvılceler oluştu regl olcagım zaman tatlı yerdım bol su ıcerdım canım soguk seyler ısterdı sızce hamile olabilirmiyim bırde bel agrısı oldu dun gelıp gectı ama yardım edersenız memnun olurum

Benimde ayni 4 gibi adetim olmali bakalim beklices bu durumda yapicak pekte bisey yok gibi :S

Adetime son iki gün ama hic belirti yok gögüslerim normalde acidan sutyene giremezdi karin agrilarim bi hafta oncesinden baslardi simdi arada bi kasik batmalarim haric baska biseym yok :S birde gögüslerim sis ve gaz

son 3 gun kaldı belim ağrıyo biraz birazda cok hafıf göğüslerim sızlıyor :(:( çok gerildim ya allah sabır versın bana sıyaracam

hamileligin belirtileri asiri uyku uyuma istemi halsizlik, mide bulantisi, bel agrisi bacak agrisi, sonra surekli tuvalete gitme isteyi ve affedersiniz circir olma her hamile kadinin gogusunde bir degisiklik olmayabilir

Back