• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Arkadaşlar yardım Lütfen :(

merhaba adet döngüsünden falan pek anlama yani yumutlama zamanı vs ama bende bundan 7 ay önce şiddetli karın ağrısından dolayı doktora gitmiştim banada kist var dediler meğer hamileymişim şuan 7 aylık hamileyim sendede böyle bir durum olmuşssa hamile olabilirsin

bendede kıst varmıs ay sonu baktılar adet donemım besı ve su an regl oldum moralım cok bozuk yaaa

kızlar aranıza yenı katıldım ve kafam karıstı lutfen sımdı kasım 18de adet oldum 26 sında esımle ılskıye gırdım bebek ıstıyoruz ertesı gun yumurta kısmım agrıdı goguslerım buyudu ve etrafı hafıf ve kırmızılastı bugn de mıgdem bulanmaya basladı fena hemde belım de agryıor bıde karnımda sıs eger hemıle kaldıysam 2 hafta 4gunluk olcak sız cee hamılemyımdırrr

kızlarr banadaa cvp versenızee yaa

kızlar ben buugün dayanamayıp kan testi yaptırdım
Total B-hcg 3.79 | 0-5
Serbest B-hcg <2 | 0-2
çıktı bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu nedemek ?
erkenmi davrandım acaba :S iki gün sonra tekrar yapsam yükselirmi ?
Böyle bisey yasayan varmi??

Dipnot: yumurtlamam bu ay çok gec oldu 27.-30. Kasim arasinda!!

kızlarr banadaa cvp versenızee yaa

canım ben senin dediğini anlamadım 26'sında ilişkiye girdim ertesi gün ağrılarım felan başladı demişsin ertesi gün derken 27'sinde mi? ilişkinin hemen ertesi günü belirti felan başlamaz ki! yanlış mı anladım

çok ağladım çok mutsuzum :( hayırlısı ne yapim

aybuu seni çok iyi anlıyorum bende her ay aynı şeyi yaşadığım için. insan her ay moda giriyor umutlanıyor sonra hüsran.. üzülme yaa off olcak inşallah. en kısa zamanda Allah bize de nasip etsin bu güzel hissi yaşamayı. sen kist tedavini ol bu arada.

Son düzenleme:
kızlar ben buugün dayanamayıp kan testi yaptırdım
Total B-hcg 3.79 | 0-5
Serbest B-hcg <2 | 0-2
çıktı bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu nedemek ?
erkenmi davrandım acaba :S iki gün sonra tekrar yapsam yükselirmi ?
Böyle bisey yasayan varmi??

Dipnot: yumurtlamam bu ay çok gec oldu 27.-30. Kasim arasinda!!

cnm benımde b-hcg 1,2 0-5 cıktı yani degılım eger hamıleysen bu deger gergun yukselmelı ama senın 3.79 umarım hamılesındır kanla kendını yıpratma 5 gun sonra ıdrara bak sonrasında kan testı yap

aybuu seni çok iyi anlıyorum bende her ay aynı şeyi yaşadığım için. insan her ay moda giriyor umutlanıyor sonra hüsran.. üzülme yaa off olcak inşallah. en kısa zamanda Allah bize de nasip etsin bu güzel hissi yaşamayı. sen kist tedavini ol bu arada.

yarın dr gıtcem bakalım dr adet olursan hemen gel bakım kıstın gıtmısmı dedı gıtmemısse tedavıye baslıycak :(:( çok fena bozuğum moral falan kalmadı

çevremde benim gibi bebek isteyen herkes sonunda hamile kaldı bi ben kalamadım daha :( herkesin hamilelik haberini sevinçle karışılıyorum ama aynı zamanda içimde bi burukluk oluyo. bide aile tarafında büyük bi beklenti var onlara bu haberi verememek her ay yıkıyo beni. çok sabırsızlanıyor insan biliyorum ama büyük bi sorunumuz olmadığına şükredelim canım er ya da geç Allah'ın izniyle olur inşallah

çok ağladım çok mutsuzum :( hayırlısı ne yapim
Tahmin edebiliyorum :(
ama hic bisey umutsuzluga kapilmamiz icin bir neden degil
sabretmeliyiz allahim bilir isini :)
cnm benımde b-hcg 1,2 0-5 cıktı yani degılım eger hamıleysen bu deger gergun yukselmelı ama senın 3.79 umarım hamılesındır kanla kendını yıpratma 5 gun sonra ıdrara bak sonrasında kan testı yap
Of insallah canim, iki gun sonra tekrar yaptirayim diyorum cok korkuyorum adet olucam diye :(
hayirlisi allah cok buyuk ..
Öpüyorum seni :)

aybu msj aldınmı ıns kıstın onemlı bısı degıldır goz yasına degmezzz aynı seyı yasmıss:52:

canım ben senin dediğini anlamadım 26'sında ilişkiye girdim ertesi gün ağrılarım felan başladı demişsin ertesi gün derken 27'sinde mi? ilişkinin hemen ertesi günü belirti felan başlamaz ki! yanlış mı anladım

canım benım adet dobgum 26 gunde bır oluyorum o zaman sadece kasıgım agrdı dıgerlerı yenı basladı

yok ben 26 gunde bır oluyorumm cnmm:::::)sımıde rahımde agrı var yaa

o zaman adetınle beraber 14 üncü gun kalmaya basla eğer kistin varsa ilişkide canın acır kasıkların batar ben yaşadım bunu karında agrı olur eger bebek ıstıyorsan adetınle beraber 14 uncu gun basla yada bıter bıtmez ay sonuna kadar devamlı kal eşinle bu bi sefer kalmaylada tutar 10 sefer kalmaylada ama 26 gunde bır oluyorsan adetınle beraber 14 uncu gun kalmaya basla yumurtlama donemın 14 üncü gun baslıyor 4 gun suruyor

İyi akşamlar kızlar !
Bugün sizlerle durumumu paylaşayım dedim :)
Hala adetimi görmedim, gün içerisinde ani hareketlerimde birde sol bacağımı kastığımda sol kasığımda batmalar oldu (şiddetli)
ve bel ağrım, hatta hala devam etmekte ama adet ağrısı gibi değil bu..
Akşam saatlerinde ise kasığımda yanmayla birlikte adet sancısı gibi ağrılarım oldu ..
Şuan geçti bu durum ama bacaklarım çok ağrıyor :( ve ani hareketlerimde batma hissi devam ediyor ..

.. Yarın tekrar kan aldırıcam bakalım ikiye katlanmışmı B-hCG değerim ..
(çok korkuyorum adet olucam diye) :((

Back