Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba adet döngüsünden falan pek anlama yani yumutlama zamanı vs ama bende bundan 7 ay önce şiddetli karın ağrısından dolayı doktora gitmiştim banada kist var dediler meğer hamileymişim şuan 7 aylık hamileyim sendede böyle bir durum olmuşssa hamile olabilirsin
kızlar aranıza yenı katıldım ve kafam karıstı lutfen sımdı kasım 18de adet oldum 26 sında esımle ılskıye gırdım bebek ıstıyoruz ertesı gun yumurta kısmım agrıdı goguslerım buyudu ve etrafı hafıf ve kırmızılastı bugn de mıgdem bulanmaya basladı fena hemde belım de agryıor bıde karnımda sıs eger hemıle kaldıysam 2 hafta 4gunluk olcak sız cee hamılemyımdırrr
inşallah hamilesindir :) hayırlısı olsun
amiiin canım inşallah.. sende üzülme hayırlısı neyse o olsun :)
kızlarr banadaa cvp versenızee yaa
kızlarr banadaa cvp versenızee yaa
çok ağladım çok mutsuzum hayırlısı ne yapim
kızlar ben buugün dayanamayıp kan testi yaptırdım
Total B-hcg 3.79 | 0-5
Serbest B-hcg <2 | 0-2
çıktı bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu nedemek ?
erkenmi davrandım acaba :S iki gün sonra tekrar yapsam yükselirmi ?
Böyle bisey yasayan varmi??
Dipnot: yumurtlamam bu ay çok gec oldu 27.-30. Kasim arasinda!!
aybuu seni çok iyi anlıyorum bende her ay aynı şeyi yaşadığım için. insan her ay moda giriyor umutlanıyor sonra hüsran.. üzülme yaa off olcak inşallah. en kısa zamanda Allah bize de nasip etsin bu güzel hissi yaşamayı. sen kist tedavini ol bu arada.
Tahmin edebiliyorumçok ağladım çok mutsuzum hayırlısı ne yapim
Of insallah canim, iki gun sonra tekrar yaptirayim diyorum cok korkuyorum adet olucam diyecnm benımde b-hcg 1,2 0-5 cıktı yani degılım eger hamıleysen bu deger gergun yukselmelı ama senın 3.79 umarım hamılesındır kanla kendını yıpratma 5 gun sonra ıdrara bak sonrasında kan testı yap
sen reglinden 8 gun sonra kalmıssın 28 gunde bırmı regl oluyorsun 30 gunde bırmı ????? önce onu bi çözelim:)
aybu msj aldınmı ıns kıstın onemlı bısı degıldır goz yasına degmezzz aynı seyı yasmıss
canım ben senin dediğini anlamadım 26'sında ilişkiye girdim ertesi gün ağrılarım felan başladı demişsin ertesi gün derken 27'sinde mi? ilişkinin hemen ertesi günü belirti felan başlamaz ki! yanlış mı anladım
yok ben 26 gunde bır oluyorumm cnmm:::::)sımıde rahımde agrı var yaa