• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Arkadaşlar yardım Lütfen :(

canım 2 aydır 40.gün adet görüyorum ama ondan önce 32-33 gibi oluyordu.bu ay 29.gün çok az açık kahverengi akıntım oldu test yapmak istiyorum ama acale etmekte istemiyorum üzülmekte istemiyorum yani bilmiyorum : (

canım 2 aydır 40.gün adet görüyorum ama ondan önce 32-33 gibi oluyordu.bu ay 29.gün çok az açık kahverengi akıntım oldu test yapmak istiyorum ama acale etmekte istemiyorum üzülmekte istemiyorum yani bilmiyorum : (

bençe biraz daha sık dişini 1 hafta kadar ondan sonra yap test belki geçen ayki gibi 40.günde gelir adetin gelmezse 3 4 gün daha bekle sonra yap testi
İnşallah allahım gönlüne göre verir :)

Arkadaşlar 11 gündür adetim ortalıklarda yok, hiç böyle gecikmezdi ..
Ve 3 gündür karnım çok şişti çok afedersiniz gaz sancım var ve tualete çıkamıyorum..
Dün test yaptım ama negatif çıktı normalde yurt dışında yaşıyorum, türkiyede ücretli muane olduğumdan doktorada boşuna gitmek istemiyorum
2 hafta sonra yurt dışına geri dönücem sizce bekliyimmi yoksa bi an önce gitmelimmiyim burda bi doktora :S

git güzelım yurtdısına cıkmadan dr büyük ıhtımalle adet söktürücü ıalc verır benımde bırkez olmustu böyle ultrasonada gırersın kıst falan olabılır ıhmale gelemz benım arkadasımda ıkı gün karın agrısıyla gıtmıs 6 cmlık cıkolata kıstı cıkmıs amelıyat demısler ıhmal etme bence git dra hemen

gittim bugün doktora
rahim duvarin kalinlasmis ama gebelik varsa bile daha yeni olabilir cünki 11mm kadar olmus dedi
birde kan testi yapalim dedi labaratuari aradim negatif dediler
doktorumu arayamadim gec oldugundan
pazartesi adetim gelmezse tekrar gidip konusucam bakalim doktorla
13.gün bugun gecikmenin :(( bu belirsizlik ne fena biseymis ..

Yumurtaliklarimda bir sorun yokmus
Kist olabileceginden korkmustum acikcasi ama cok sukur yokmus

Back