• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Dur şimdi sakin ol. Eğer kanama hala devam ediyorsa bence hemen doktora gitmelisin. Progestan verir. Birde bundan sonra dikkatli olmaya çalış. Yani ağır falan kaldırma. Bence bu yerlesme kanaması. İnşallah hemen biter.😍
İnşallah hayırlısı olsun bakalım. Doğru söylüyorsun yarın kargolarım gelsin bakalım çıkacak mı yine. Kan verir kanama geçmezse doktora giderim

Anladım canım. Hadi gözün aydın olsun😍 inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın 🤲
Daha sevinmek için erken her şeyi gördükten sonra bunlar sevindirmiyor 😂😂 sağol canım inşallah sende görürsün çift çizgiyi sağlıkla kucağımıza alalım

IMG_6317.jpeg

IMG_6321.jpeg

IMG_6330.jpeg

IMG_6331.jpeg

IMG_6334.jpeg

Kızlar merhaba. Bugün döngünün 16.günündeyim. Son 5 günün ovülasyon testleri bu şekilde hala pik görmedim. Endişeleniyorum. Bi sorun olmuş olabilir mi?

Birkaç gün daha yapayım o zaman. Öğlen 3-4 gibi yapıyorum ama sıvı alımını kesmek gerek yazılmış başka yerlerde ben ona hiç dikkat etmedim. Çok da sıvı tüketiyorum su özellikle. Test öncesinde sıvı tüketimini kesmek mi lazım
İlk idrarla yapmayı yanlış diyorlar ama ben kalkınca yapıyordum. Çünkü sabah 6 gibi uyanıp tuvalete gidiyordum öğlen 10-11 gibi test yapıyordum. Sıvı alımı olduğu zaman rengi açılıyor

Değeri iz kaç eğer doktor progesteron verdiyse kullanın dikkatli olun
Yaaa o kucağımıza alana kadar devam edecek, travma oldu çünkü 🥲ne dicem lekelenmen mi var doktora gidecek misin
Protestan verir git bi istersen
Sizce yarın kan tahlili verip mi gitmeliyim? Yoksa direk doktora mı gideyim bilemedim. Düşük falan mı yapıyorum diye bile düşündüm

canım benim çok şükür evet, insan hem çok korkuyor hem çok heyecanlanıyormuş :nazar:
sabah gelince bakıyorum direkt test atan oldu mu diye
eylül grubuna gelin yaaaa
tabi ki sağlıkla inşallah :KK36:
Bu ay olmuşsa ucundan yakalarım gibi eylülü yoksa her türlü ekime kalıyo gibi. Periyod ay sonuna doğru bakalım ne olacak 🙏

Back