• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ay canım benimmmm 😍 maşallah 🧿 gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸🌸 nasıl mutlu oldum ya, çok şükür 🙏😍 darısı başımıza inşallah🙏🙏
Çok teşekkür ederim fufucum. Göz aydınları yaşayalım hep birlikte 😍tek tek böyle haberlerimiz gelsin inşallah 😍çok şükür
Allah sağlıkla yaşatsın inşallah

Kızlar adete yakın şeffaf akıntı hiç olmazdı. Sizde böyle bir durum oldu mu hiç 🙈
Tmd2020 Tmd2020
Canım senin belirtiler neler oldu bu ay biraz anlatsana 🙂🤗

Kızlaar doktordan geldim akşam,
Uygulama yumurtlamama bugün 3 gün var gösteriyorken doktor kontrolünde çatladığını gördük. doktor yeni çatlamış gözükmüyor ama bak aşağılarda minik bir şey var yumurtan belli ki yola koyulmuş gidiyor yumurtalık içinde değil artık ilerliyor dedi. değerlendirmiş miydiniz diye sordu, dün spontane değerlendirmiştik iyi ki değerlendirmişiz valla süper dedi. günaşırı ilerleyin hergün değerlendirmeyin dedi üzerine basa basa.
Ve bu arada işin en ilginç yanı yumurtam çatlamış belli ki daha son 1-2 saat içinde yumurta akı kıvamında akıntı geliyo. Böylece yumurtanın çatladıkran sonra bu akıntının gelmiş olduğunu anladım ben. uygulamalara da çok güvenmemek lazımmış demekki ovu testi yapın kızlar ya da sık sık doktor kontrolü.

Kızlaar doktordan geldim akşam,
Uygulama yumurtlamama bugün 3 gün var gösteriyorken doktor kontrolünde çatladığını gördük. doktor yeni çatlamış gözükmüyor ama bak aşağılarda minik bir şey var yumurtan belli ki yola koyulmuş gidiyor yumurtalık içinde değil artık ilerliyor dedi. değerlendirmiş miydiniz diye sordu, dün spontane değerlendirmiştik iyi ki değerlendirmişiz valla süper dedi. günaşırı ilerleyin hergün değerlendirmeyin dedi üzerine basa basa.
Ve bu arada işin en ilginç yanı yumurtam çatlamış belli ki daha son 1-2 saat içinde yumurta akı kıvamında akıntı geliyo. Böylece yumurtanın çatladıkran sonra bu akıntının gelmiş olduğunu anladım ben. uygulamalara da çok güvenmemek lazımmış demekki ovu testi yapın kızlar ya da sık sık doktor kontrolü.
Aman bu yumurtlama işine takılmadan gün aşırı yapmak en iyisi sanırım 😍
Değerlendirmenize çok sevindim canım. İnşallah güzel sonuçlanır 😍🌺

Back