Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlar !
Bugün sizlerle durumumu paylaşayım dedim :)
Hala adetimi görmedim, gün içerisinde ani hareketlerimde birde sol bacağımı kastığımda sol kasığımda batmalar oldu (şiddetli)
ve bel ağrım, hatta hala devam etmekte ama adet ağrısı gibi değil bu..
Akşam saatlerinde ise kasığımda yanmayla birlikte adet sancısı gibi ağrılarım oldu ..
Şuan geçti bu durum ama bacaklarım çok ağrıyor ve ani hareketlerimde batma hissi devam ediyor ..
.. Yarın tekrar kan aldırıcam bakalım ikiye katlanmışmı B-hCG değerim ..
(çok korkuyorum adet olucam diye) (
Hadi bakalım hayırlısı canım :)ozlmre benimde bat 2 aralıktı ama hala adet olmadım üç kez idrar testi yaptım fakat bı sonuc alamadım dün dayanamadım kan tahlılı yaptırdım öğleden sonra sonucu alıcam heyecandan uyuyamıyorum hakkımızda hayırlısı olur insaallah
inşallah hamile çıkarsın bi idrar testi yapsan keşke inşallah kan değerlerin yükselmiştir de bi sevindirici haber alırız senden :)))) gelsin bebiş bakalım:)
o zaman adetınle beraber 14 üncü gun kalmaya basla eğer kistin varsa ilişkide canın acır kasıkların batar ben yaşadım bunu karında agrı olur eger bebek ıstıyorsan adetınle beraber 14 uncu gun basla yada bıter bıtmez ay sonuna kadar devamlı kal eşinle bu bi sefer kalmaylada tutar 10 sefer kalmaylada ama 26 gunde bır oluyorsan adetınle beraber 14 uncu gun kalmaya basla yumurtlama donemın 14 üncü gun baslıyor 4 gun suruyor
özlemcım kan degerıne göre gebelık yok görünüyor strestende gecıkme olabılır idrar testı yapsana bırkerede bazı merkezler 1-2 saat sonra verıyor kan sonuclarını arastır öyle bıryer bulursan oraya yaptır ıstersen
ya bugün bel ağrım çok daha fazla arttı adet ağrısı gibi değil bu dediğim gibi,
ağır işte yapmıyorum bu aralar olurda hamileyimdir diye.
Birde akıntım bugün çok şiddetli, şeffaf, kaygan ve yumuşak bişey,
rahim ve rahim ağzı yumuşaması bunamı deniliyor acaba?Gebeliğin ilk 2 -8 haftasında çok olurmuş ya :S
ayrıca adetten önce kup kuru olur öyle değilmi ?
Hatırlamaya çalışıyorum diğer adet öncelerimi :ağrılarım çok olurdu ve akıntım falan olmazdı
allaah allaaaah nedir bu yaaaa
Aslinda en iyisi bu, evet, ama bugunki testten sonraya bi kadın doğuma git ultrasonla baksın tahlili bırak dr istesin sonuca o baksın için rahatlasın ben öyle yaptım kadın doğuma gittim kistim gözüktü kan tahlii istedi negatif çıktı öyle daha iyi en azından dr dan öğren kesin olsun ki kendini yıpratma bebiş varsada ona göre kafan rahat etsin canım
Canim yumurtlama gunum 27-30 arasiydi o sira daha yogunduözlemcım yumurtlma günün olabılırmıkı adet öncesı akıntım artar benım adet bıtımı kupkuru olur sen ıdrar testı nıye yapmadın bıde oana baksana oda negatıf cıkarsa umudu kesersın yada kese rgıbı yaparsın:))
selam güzel anneler / anne olmak isteyenler / anne adayları :)
öncellikle kendimi tanıtayım ben özlem 13 aylık evliyim ve 21 yaşındayım.
şimdi benim şöyle bi durumum var ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.
En son 2.kasımda adet gördüm benim adet döngülerim 34 ile 35 arası değişiyor
fakat en acayib durum şudur ki adetimden 15 gün sonra tekrar bi kanamam oldu ciddi ciddi adet kanaması gibiydi ama daha koyuydu ve yanlızca 2 gün sürdü 3.günde ise kahverengi şeklinde hafif akıntım oldu.
Adet döngüme göre benim yumurtlama zamanım 20. 21. Günler arasında çalışmaları yaptık.
şimdi ben neye inanıcamı şaşırdım bu 2 günlük kanama neden olabilir (( tecrübesi olan varmı aranızda ?????
Inşallah hamileyimdir
Yok canim calismalar devam ediyor birakmadik :$cnm adet olacağın gune kadar yumurtlama şansın var ben bu ay adet olmam gereken gun yumurtlamışım sakın tarihlere takıl ma dr öle dedi gun aşırı yapman sorun yoksa yeterli olacaktır eger hap kullanıyosan bıraktığın aylarda ara kanama normal
Kızlar bugün son adetimin üzerinden geçen 40.günüm ve hala adetle ilgili belirtilerim yok ..
arada sırada mide bulantılarım oluyo yine .. Midem yanıo ekşiyo sanki.
Çok yorgunum iki gündür ayakta uyukluyorum..
sağ Göğüsümdekii kahve rengi yuvarlak yerindeki mavi damarlarım belirginleşmiş..
puuuuf... son iki günlük durumumda böyle işte ..
canım dr gıtmedınmı daha yoksa korkuyormusun bebekte kistte miğdede ekşime yapıyor her ıkı durumda belırtılerı bırbırıne cok yakın kistte gecikme yapıyor adette gebelikte en ıyı cozum kadın dogumcu:)))) bi gitsen keske