inşallah hüsrana uğramam
inşallah, hadi hayırlısı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hüsrana uğramam
çok normal bir durum bu korkulacak birşey değil ,konuyu açan arkadaş sanırım düşük yapıyor olabilir ,yumurtlama gününde kanama normal değil ,bana biri yardım etsin ben 1 aylık hamıleyım ama kasıkta sancılar oluyor normallımı sızcee aydınlatırsanız sevinirim :)
merhaba kizlar benim adetim duzenlidir bu ayin 7 sinde adet gordum 07/11 ve tekrar kanamam oldu 27/11 belim cok agriyordu bu sabah sizce normal ? yardimci olursaniz cok memnn olurum
adetim basladi normal mi27/11'de kanaman oldu, 1 gün mü sürdü? yoksa adetin mi başladı?
adetim basladi normal mi
sanırım yumurtlamam gerçekleşti o yumurta akı gibi sünen akıntım kesildi ama hala ıslaklık hissim var ve kasıklarımda ve belimde azıcık ağrılarım var .. (hani adet öncesi şiddetli oluryaa onun azıcık olan versionu )
şimdi nabıcam ben, hangi belirtileri takip etmem gerekiyor bilginiz varmı arkadaşlar ?
çok heycanlıyım bi hafta çabucak geçse keşke :18:
adetin 20 gün sonra başlamış. doktorlar 20 ila 35 gün arasını normal kabul ediyorlar. benim de bir kaç kez 20 gün sonra başlamıştı. ama düzensizliğin sürekli ve çok ise doktora görün :)
korun hap kullan ıgne yaptır ama u ertesı gün hapını kulanma be güzlım o hapın cok fazla yan etkısı var dogu kontrol hapından 23 kat fazla hormon verıyor yanlıs anlamada cok garıp bır korunma yöntemı secmıssıız erkek bosalsın ıcerı zevk alsın kadın ertesı günhapı alsın sonrası vüudunda zarraları görsün senın bu ara kanamand bu haptandr büyük ihtmlle
güzelım hamıelde oslan belırtıler ıcın coooook erken belırtıye takılma psıkolojık olarak etkılenıyorsun emsela sık tuvaklete ckma hamıelleıgın 6-7.aylarında falan olur cok sık acıkmalrda 4.aydan sonra oluro kısa sürelı baygınlıklar türrü seyler kan seekrın düşüyor olabılır yumurtlamadan aonrakı zamnlar benımde akıntım olur adete kdar senın tek bekleyecegın belırtı adet olup olmayacagın oalbılır eger hamıle olabılırım dıyosan ve adetıne 1 hafta kaldıysa kan testı yaptırabılırsın deger sana hamıle olup olmadıgını gösterıcektır