Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları tecrübeli anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
başlıktata yazdığım gibi tecrübeli annelere bebek alışverişiyle ilgili bi kaç sorum var:)
kıslar şimdi ben 4 tane iç zxıbın aldım az dedeiler bebeğin günde 4 kez üstü değişiyormuş yani ben kaç tane daha iç zıbın alıyım yada alıyımmı? dış zıbınlı takımın 1 tane genelde patikli tulumlarım içzıbın dış zıbınlı kaç takım olması gerekiyor?
birde emzirme yastığı hiç kullandınızmı?ne derece kullanışlı ve hakikaten işe yarıyormu?
son sorumda bebek süngeri olarak ne kullanıyorsunuz?lif mi?doğal olanlardanmı?normal süngerlerdenmi?
sizdeyim kıslar:)

ilk aylarda helede kusan bi bebekse sık üstünü değiştiriyorsun. zıbını bol al takımların içindede veriyorlar ama sayı olarak hiç saymadım ben çokta abartma. çabuk büyüyorlar ben ihtiyaç oldukça almıştım. ama 4 de az.
yastık kullandım ben ama emzirme yastığı değil sezeranla doğum yaptığım için bebeği tutmada daha rahat oluyor.
bebekler için süngerimsi bir şey satılıyor. doğal deniz süngeri diye geçiyor sanırım ben ondan kullanıyorum internetten sipariş vermiştim ama bebek mağazalarındada satılıyor.

eğer 4 azsa ben bi 4 tane daha alıyım o zaman benimde büyük ihtimalle sezeryan olucak yani ben öle istiyom:)dolayısıyla emzirme yastığı işime yarıycak onuda alıyım süngeride doğal alıyım:)masrafa soktun kıs beni:)şaka bi yana saol cnm

cnm zıbınlar bebeğin göğüs kısmını kapatmadığından ben pek kullanamadım onun yerine çıt çıtlı badi alırsan daha kullanışlı olur ben toptancıdan bi paketin içinde boy boy olanlarından almıştım küçüleni kaldırıp diğer boyunu çıkarıp kullanmıştım halada ööle yapıyorum çok rahat ettim hem elinin altında oluyo hemde kışın kıyafetin altında sıcak tutuyo uzun kollu yada kısa kollu alabilirsin bahar ayında uzun kollunun üzerine kısa kollu t shirt giydirip altına kot giydiriyodum çok güzel duruyodu hemde baya küçüktü 40 günlük flndı bebeğim sende ööle kombinler yapabilirsin cnm sağlıkla doğur inşaallaah :ecrin_bebek:

emzirme yastığı almasanda evden küçük bi yastıkla idare edebilirsin canım ben emzirme yastığına ihtiyaç duymadım

bence en çok zıbın takım lazım oluyor ki kış bebeği olacak sanada çok lazım olacaktırrr
emzirme yastığı bebeğin ve senin rahat etmen açısından güzel ama olmassa olmaz denecek kadar önemli değilll
ama tulum ve zıbın takımı lazım oluyorr

çıtçıtlı badileri göbek bağından dolayı önermediler benden ondan sebep zıbını fazlamı alsamki dedim cnm peki sen rahat kuıllanabildinmi?

cnm mesela zıbın takımı kaç tane alıyım abartmak istemediğim için sayı olarak soruyorum:)

gevecim bebek küçükken eğer kusma problemi yoksa sedece emen bebek için üstü pek kirlenmiyor canım ama evet zıbın takımları lazım oluyor ben hiç iç zıbın kullanmadım dış zıbın kullandım çok da alma çünkü hemen büyüyorlar canım bol bol uzun kollu çıt çıt al canımmm

emzirme yastığına da hiç ihtiyaç duymadım ben herhangi bir ince yastıkla bu problemi halledebilirsin banyo için ben önce ince süngerlerden kullandım ondan da memnundum annem sonra kızıma ince bir yaptı onla yıkıyorum ben artıkkkk

zıbında gögsü açık kalıyor bebeğin bence çıtçıtlı body daha kullanışlı oluyor. 4 çok az
kusuyor .altını açınca çiş yapıyor. vs. vs

hepinize çok teşekkür ederim
tebessüm ben 3 tane iç zıbın almaya karar verdim çıtçıtlı badilerin kullanışı rahatsa bi arkadaşa daha sordum ama yani göbek bağından dolayı rahat olmuyo die duydum eğer kullanış olarak rahatsa zıbından vazgeçip çıtçıtlı badi alıyım ne dersin?

canım zııbın bende aldım fakat hiç kullanmadım kullanışlı bişey değil onun yerine alttann çıtçıtlı badi giydirdim hep çok rahat ettim ama eğer sen zıbın giydiriceksen 4 tane az bebkler kusuyo genelde bol bol al

göbek bağıyla alakası hiç yok göbeğine değmiyor bile asıl zıbın daha rahatsız eder tam göbeğinin üstünde ayrıca göbek bağı en geç 1 haftada düşüyor bence çıt çıt kullan ben hala olğumda kullanıyorum

çok saol cnm

cnm mesela zıbın takımı kaç tane alıyım abartmak istemediğim için sayı olarak soruyorum:)

bence 3 yada 4 takım yeter..
ama temiz yedek bulundurman şart..
ayrıca elinde hemen yıkayıp kuruttuğun sürece 4 takım fazla fazla yeter bence..
fazla alma çünkü o dönem bebekler çok çabuk büyüyorlarrr
alacağın şeyler penye ağırlıklı olsuncanımmm
cicili bicili kıyafetleri yaz başlangıcı alırsın zatennkış bebeği yeni doğan olunca evden dışarı fazla çıkılmıyor
dolayısı ile penye takım ve zıbınlar 0 - 6 ay için bence en idealiii

zıbında gögsü açık kalıyor bebeğin bence çıtçıtlı body daha kullanışlı oluyor. 4 çok az
kusuyor .altını açınca çiş yapıyor. vs. vs

tabiki çıtçıtlı bady daha kullanışlı ama yenidoğan bebek ve ilk çocuğu sanırsammm..
onu giydirmek zıbın giydirmekten daha zorrr
minnacık bebeğe bence zıbın giydirmek daha kolay ..
ama 3 aylık olduktan sonra kesinlikle çıtçıtlı badyyy

yeni doğduğunda hem zıbın hem çıtçıtlı body kullandım
şimdi sadece body kullanıyorum bence en rahatı arkadaşların dediği
gibi zıbınlarda göğüs kısmı açık kalıyor hem göbek bağıyla alakası yok
zaten minicik bebek kocaman oluyor kıyafetler ilk zamanlar uzun kollu body altına patikli
pantolon üstünede tulum giydiriyordum ben adet olarak az bencede 4 tane daha alabilirsin
sonra doğunca lazım olursa alırsın duruma göre emzirme yastığına gerek yok
evdeki herhangi bir yastıkta aynı işlemi görüyor sünger olarakta bebedorun bebek süngerini kullanıyorum çok güzel bayada oldu alalı yıpranmadı

Selamlar,

Chicco'da zıbınlar alttan çıt çıtlı tavsiye ederim çok pratik oluyor, ben çok memnun kalmıştım, hem sırtı vs açık kaldı, toplandı derdi olmadı, hemde giydirmek çok kolaydı, göbek bağıyla ilgili hiçbir sorun olmuyor hatta benim bebeğimi ilk gün sünnet de ettirdik çıtçıtlı zıbın çok pratikti sorun yaşamadık... 4 tane onlardan ve 2 tanede yenidoğan hastane çıkışı almıştım rahar rahat yetti ilk dönemde, bizimkinde kusma problemi yoktu... Daha sonra çıt çıt'lı body'lere geçtik ve hala kullanıyoruz... Çok fazla 0-3 ay giyecek alma, çok çabuk büyüyorlar...

Emzirme yastığı çok elzem değil bence...

Yan yatırma yastığı da almadım, alacaktım ama o kadar küçük ve işlevsiz göründü ki almadım, ben beşiğinde yan yatarken sırtını küçük yastıkla destekledim...

Bebek süngeri ilk başlarda lazım değil, ben almıştım ama kullanmadım, öyle duruyor, olabildiğince yumuşak bir şey seç bence, ya da annenler yelek falan örüyorsa bebe yününden lif örebilirler...

Bu arada kolsuz yün yelekler ve patikler çok kullanılıyor... ılk zamanlar için eldiven çok kullanılıyor, mermerşah mı deniyor, hani tülbenete benzeyen ve ayrıca havlu olan ağız bezlerini çok kullandık biz....

Şimdilik aklıma gelenelr bunlar...

Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle...

kızlar ben yokken döktürmüşsünüz yine:)hepinizi öpüyorum çok saolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…