Polise gitmeyi düşünüyorum,fakat korkuyorum
Ben okuduğum okul boyunca çok şey gördüm poliste işler umduğum gibi gitmezse rapor temiz çıkarsa diye çok korkuyorum. Aileme haber gidince raporda temiz çıkarsa ben ne yaparım.. Kestiremiyorum polisten sonrasını..
Sakinleşip düşünmeye çalışıyorum olmuyor..
Anlatmayı beceremiyorumda evet böyle.ben bayılana kadar sıddet uyguladı hem fızıksel hem psikolojık fakat o şekilde dokunmadı..bakıre olmayıda gec o tarafıyla yaklaşmadı bıle..Sin mesajı şimdi okudum .Anladığım şu sen ditendin tecavüz etmedi bakiresin vw bakire olduğun için korkuyorsun doğru mu
Konu sahte
Anlatmayı beceremiyorumda evet böyle.ben bayılana kadar sıddet uyguladı hem fızıksel hem psikolojık fakat o şekilde dokunmadı..bakıre olmayıda gec o tarafıyla yaklaşmadı bıle..
Psıkolojık sıddet uyguladı sozlerıyle, elıyle dokundugunu hıssettıkten sonrası yok zaten bende..kanıt olmaması için dokunmadı emınım.polısten once kendım doktora gıdecegım, ona karar verdım eger ufakta olsa bı kanıt izi varsa polise gıdebilirim.fakat temızsın derlerse polıse gıtmeyecegım..
Onu anlatmaya calısıyorum ıste cahıl bı insan degilim hiçbir şey hıssetmıyorum ne acı ne bırsey, ne bir leke vs..geceden sonra bunları dusunerek bu sekılde dusunmeye basladım, bırsey hıssetmem gerekırdıne bileyım acı, kaşıntı, bırtakım salgılar oluyormuş ordakı bezlerden nette okudum butun gece..az çokta bilir insan ben bırsey hıssetmiyorum bunu anlatmaya calısıyorumBayıldığın için böyle düşünüyorsun herlde ama bunu anlayabilirsin ne biliyim vajina bölgende bir acı vs hissedersin illaki. İlk gecesini yaşayan evli kadınlarda bile bu his olur ki sende zorla olmus. Eğer olmadı diyosan bu tecavüz değildir şiddettir. Ama o bölgemi gördü ve dokundu da dedin. Yani eylemi gerçekleştirmedi mi?
Konu fake.Son mesajdan sonra bende böyle düşünüyorum. Ama bukadar ayrıntı kurgu olabilir mi acaba onuda düşünmeden edemedim. Bir yerlerde yanlıs bişey var sanki
Onu anlatmaya calısıyorum ıste cahıl bı insan degilim hiçbir şey hıssetmıyorum ne acı ne bırsey, ne bir leke vs..geceden sonra bunları dusunerek bu sekılde dusunmeye basladım, bırsey hıssetmem gerekırdıne bileyım acı, kaşıntı, bırtakım salgılar oluyormuş ordakı bezlerden nette okudum butun gece..az çokta bilir insan ben bırsey hıssetmiyorum bunu anlatmaya calısıyorum
Konu fake.
. Böyle ytutarsizlik olmaz başlık tecavüz tecavüz yok. Üniversite mezunu az biraz kanundan haber yok.Zaten ilk msj konu sahibinin.
Beklicekte bir ağzında bekaret raporu cikacakta tecavüzden şikayetçi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?