Taze Anne Mavi Kedi Zayıflıyor

Oglus uyuyor firsat bu firsat hemen ben de uyuyacagim gunlukcum
Ara ogun olarak sutlu kahve ictim sekersiz tabiki tok tutuyor gece emzirmeye kalktigimda karnim kiyiliyo o zamanlarda cig badem findik ya da kuru uzum atiyorum agzima saglikli atistirmaliklar mutfaga gidip kacamak yapmami engelliyor :KK76:

Aslinda yarin vakit bulursam yuruyus yapayim daha dogrusu oglus musade ederse:KK14:
Annemm bendeyken henuz gitmemisken yuruyuslere ciksam iyi olur dimi mavi kedicik evet evet cok super bi fikir bu faydasini gorurum kesinlikle:KK53::rapci:

Gunaydin gunlukcum ayy bugun cok sevincliyim bi kilocuk gitmis bile hemen menumu yazip anasayfaya ekliyim guncel kilomu :KK76:

Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ceviz
Ve ayran

Sabah ac karnina ilik suya limon damlatip ictim bu arada, bunu da hep yapmaliyim zamaninda cok faydasini gormustum:21:

Selam gunlukcum bugun pek giremedim kirilmadin insallah:KK53:
Oglen yemegim
6 adet mucver bol yogurtla

Aksam yemegim
Mantarli yumurta
5 parca nugget
Ayran

Merhaba hayırlı olsun bebeginiz. Sanki biraz az yiyorsunuz ben su an emzirme diyeti yapıyorum. 7 aylık oglum var.

Merhaba hayırlı olsun bebeginiz. Sanki biraz az yiyorsunuz ben su an emzirme diyeti yapıyorum. 7 aylık oglum var.
selamlar, tesekkurler. Sizin bebisiniz de buyumus allah uzun ömurler versin
Doyup kalkiyorum masadan aslinda acikirsam da atistiriyorum saglikli kuruyemislerden falan ama siz az diyince emin olamadim simdi

Slm canım ben geldim geç oldu ama olsun :)
Nerden başlasam ki bilemedim şimdi :KK53:
Dün sarma yapmıştım zeytinyağlı sabah canım çekti ondan yedim karnım doydu haliyle kahvaltı yapmadım sonra kavun yedim :)
Öğle 3 domates
Bi parça peynir
7-8 grisini kepekli
Sabah öğle yer değilmiş ama ne yapim elimde değildi :süslü:
Akşam bir adet çupra
Bol yeşillik salatası yağsız :)
Bir dilim ekmek
Akşam 10 gibi kavun yedim
Bu arada bi ara ilkinde vakti diyelim çikolata :oops:
Yavaş yavaş düzene sokcam inşallah
Bazı şeylerden tiksindiğim için saçma sapan besleniyorum çoğu zaman

selamlar, tesekkurler. Sizin bebisiniz de buyumus allah uzun ömurler versin
Doyup kalkiyorum masadan aslinda acikirsam da atistiriyorum saglikli kuruyemislerden falan ama siz az diyince emin olamadim simdi
Bugünün öğleni ve akşamı az olmuş akşam neyse de öğlende biraz daha sağlıklı beslen canım bi çorba salata falan olsun mücver tek başına az olmuş
Kız sen ne yazarsan canım ondan çekiyo :KK53:

Bugünlük yemek bitti
Öğle bi kase şehriye çorbası bir dilim ekmek
Biraz önce de bi tabak makarna yedim

Selamlar gunlukcum hava guzeldi disari attik kendimizi hemen oglus da arabada uyuyo iyi oldu bizim icinde ekstra ben de yuruyus yapmis oldum :KK53:

Kahvaltim
Sucuklu omlet
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Ayran
İki dilim de bol tahilli ekmek

Oglen yemegim
Et doner lavasla birlikte yedim
Ayran

Ayy aciktim birazdan da aksam yemegimi yiyip yazarim:halay:

Slm canım ben geldim geç oldu ama olsun :)
Nerden başlasam ki bilemedim şimdi :KK53:
Dün sarma yapmıştım zeytinyağlı sabah canım çekti ondan yedim karnım doydu haliyle kahvaltı yapmadım sonra kavun yedim :)
Öğle 3 domates
Bi parça peynir
7-8 grisini kepekli
Sabah öğle yer değilmiş ama ne yapim elimde değildi :süslü:
Akşam bir adet çupra
Bol yeşillik salatası yağsız :)
Bir dilim ekmek
Akşam 10 gibi kavun yedim
Bu arada bi ara ilkinde vakti diyelim çikolata :oops:
Yavaş yavaş düzene sokcam inşallah
Bazı şeylerden tiksindiğim için saçma sapan besleniyorum çoğu zaman
geceleri cok yemek yiyip hamur isine tatliya dadanmazsan asiri derecede kilo almazsin tatlim cok besleyici menulerin afiyet olsun

Bugünün öğleni ve akşamı az olmuş akşam neyse de öğlende biraz daha sağlıklı beslen canım bi çorba salata falan olsun mücver tek başına az olmuş
Kız sen ne yazarsan canım ondan çekiyo :KK53:
kahvaltimi gec yapinca oglen yemegimi az yiyorum ki saat 2-3 gibi, aksam esim geldigi de yemek de yiyebileyim diye.
Ayy canin cekmesin hamişcim menulerimi yazmayim mi napiyim bilemedim o_O

kahvaltimi gec yapinca oglen yemegimi az yiyorum ki saat 2-3 gibi, aksam esim geldigi de yemek de yiyebileyim diye.
Ayy canin cekmesin hamişcim menulerimi yazmayim mi napiyim bilemedim o_O
Olurmu öyle şey canım benim ne görsem ne duysam canım çekiyor sen takılma bana :kk77:

Tekrar selam gunlukcum aksam pek istedigim gibi olmadi acikcasi corba icemedim sadece kuru dolma ve salata yedim sonrasinda ise bi dilim ekmekle helva yedim seftali yedim rezene cayi ictim vee simdi tekrar aciktim ne yapsam acaba :deli:

Tekrar selam gunlukcum aksam pek istedigim gibi olmadi acikcasi corba icemedim sadece kuru dolma ve salata yedim sonrasinda ise bi dilim ekmekle helva yedim seftali yedim rezene cayi ictim vee simdi tekrar aciktim ne yapsam acaba :deli:
Bende acıktım çilek kiraz yedim şimdi :KK48:

Günaydın :KK36:
Bugün malum pazar o yüzden izinli oluyorum
Bir tost
Tereyağ
Fırında sebze
Bi bardak çay
Bi bardak kakaolu süt

Ayy tatlimm tatlimm bugun pazar yogun gecti aksam toptan yazarim artik dedim:KK49:
Kahvaltiyla baslayayim ben yazmaya

Kahvaltim
Menemen
Peynir zeytin salatalik

Oglen yemegim
Kiymali yumurta
1 dilim ekmek

Aksam
4 kuru dolma bol yogurtlu

Ayy demin de mini magnum yedim

Aksam yemegimi erken yemistim aciktigimda kalorisiz bir seyler bulmam lazim da bakalim ne olacak

Selam kizlar beeennn geldim.
sizi burada gorunce cook mutlu oldum eski gunler geldi aklima.
Ve ben de en yakin zamanda size katilacagim hadi sizler hamilesiniz dogum yaptiniz bana ne oluyor 74.8 ciktim sabah
tabi kis boyu yedim ictim yattim
neyse kizlar 19 mayista kisa bir tatil yapacagiz 3 gunluk sonrasinda tam motive burlardaym
iyi bakin kendinize

X