- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Tamam canım benim yarın sabah burdayım o zamantabiki gel tatlimm sevinirim boylelikle gunlugum de yalnjz kalmamis olur
Kayisi kompostosu icicem o bitince elma yi deneyim guzel fikir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim yarın sabah burdayım o zamantabiki gel tatlimm sevinirim boylelikle gunlugum de yalnjz kalmamis olur
Kayisi kompostosu icicem o bitince elma yi deneyim guzel fikir
ayy super eski gunlerdeki gibi birlikteyizTamam canım benim yarın sabah burdayım o zaman
selamlar, tesekkurler. Sizin bebisiniz de buyumus allah uzun ömurler versinMerhaba hayırlı olsun bebeginiz. Sanki biraz az yiyorsunuz ben su an emzirme diyeti yapıyorum. 7 aylık oglum var.
Bugünün öğleni ve akşamı az olmuş akşam neyse de öğlende biraz daha sağlıklı beslen canım bi çorba salata falan olsun mücver tek başına az olmuşselamlar, tesekkurler. Sizin bebisiniz de buyumus allah uzun ömurler versin
Doyup kalkiyorum masadan aslinda acikirsam da atistiriyorum saglikli kuruyemislerden falan ama siz az diyince emin olamadim simdi
geceleri cok yemek yiyip hamur isine tatliya dadanmazsan asiri derecede kilo almazsin tatlim cok besleyici menulerin afiyet olsunSlm canım ben geldim geç oldu ama olsun :)
Nerden başlasam ki bilemedim şimdi
Dün sarma yapmıştım zeytinyağlı sabah canım çekti ondan yedim karnım doydu haliyle kahvaltı yapmadım sonra kavun yedim :)
Öğle 3 domates
Bi parça peynir
7-8 grisini kepekli
Sabah öğle yer değilmiş ama ne yapim elimde değildi
Akşam bir adet çupra
Bol yeşillik salatası yağsız :)
Bir dilim ekmek
Akşam 10 gibi kavun yedim
Bu arada bi ara ilkinde vakti diyelim çikolata
Yavaş yavaş düzene sokcam inşallah
Bazı şeylerden tiksindiğim için saçma sapan besleniyorum çoğu zaman
kahvaltimi gec yapinca oglen yemegimi az yiyorum ki saat 2-3 gibi, aksam esim geldigi de yemek de yiyebileyim diye.Bugünün öğleni ve akşamı az olmuş akşam neyse de öğlende biraz daha sağlıklı beslen canım bi çorba salata falan olsun mücver tek başına az olmuş
Kız sen ne yazarsan canım ondan çekiyo
Olurmu öyle şey canım benim ne görsem ne duysam canım çekiyor sen takılma banakahvaltimi gec yapinca oglen yemegimi az yiyorum ki saat 2-3 gibi, aksam esim geldigi de yemek de yiyebileyim diye.
Ayy canin cekmesin hamişcim menulerimi yazmayim mi napiyim bilemedim
Bende acıktım çilek kiraz yedim şimdiTekrar selam gunlukcum aksam pek istedigim gibi olmadi acikcasi corba icemedim sadece kuru dolma ve salata yedim sonrasinda ise bi dilim ekmekle helva yedim seftali yedim rezene cayi ictim vee simdi tekrar aciktim ne yapsam acaba