Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Günaydın gençlerrrr
c71e1c39d20368febb829bd853b73727.gif

Hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin
JC_cupidgirl.gif

Evet kadın kaybolur bulunmaz:KK9:
Ben çok etkileniyorum izleyemiyorum:KK5:
Adra dün pastalar ,börekler dedin :KK56:nasıl diyet yapacaksın dedin bugün akşam misafirim var:KK30:
Bir şekilde kurtarmam gerekiyor:KK53:

Ben de sinirleniyorum.Yaşlı kadınlar gibi kızıyorum ekran karşısında.:KK1:Ama merak da ediyorum.:KK53:

Demek misafirin var.Sen de yiyormuş gibi yap Nevoş.:KK1: Ya da bugün biraz ye yarın telafi edersin.:KK52:

Ben de sinirleniyorum.Yaşlı kadınlar gibi kızıyorum ekran karşısında.:KK1:Ama merak da ediyorum.:KK53:

Demek misafirin var.Sen de yiyormuş gibi yap Nevoş.:KK1: Ya da bugün biraz ye yarın telafi edersin.:KK52:

Tatlılardan uzak durursam sorun olmaz :KK9:Böyle yapacağım ondan yerim yada yiyormuş gibi yaparım:KK60:
Hazır baklavalık yufka ile burma tatlı yaptım ilk kez denedim inşaallah iyi olmuştur tadınada bakamıyacağım:KK60:

Tatlılardan uzak durursam sorun olmaz :KK9:Böyle yapacağım ondan yerim yada yiyormuş gibi yaparım:KK60:
Hazır baklavalık yufka ile burma tatlı yaptım ilk kez denedim inşaallah iyi olmuştur tadınada bakamıyacağım:KK60:

Filmlerdeki gibi yap.Tabaktakileri kızların tabağına koy çaktırmadan.:KK9:Eminim güzel olmuştur tatlın.Bana gönder ben tadarım.:KK52:

X