Bakalım öyle yaparım
İnşaallah canımSanada tatlı yok kilo vereceğiz
Senin leopar kekten yaptım pişirme yağıdının azizliğine uğradım zor çıktı mecburen toplamak için krema süreceğim yoksa şekil daha iyi olmuştu
Senin leopar kekten yaptım pişirme yağıdının azizliğine uğradım zor çıktı mecburen toplamak için krema süreceğim yoksa şekil daha iyi olmuştu
Nevreste bu sayfanın moderatörü sen misin acaba?
Ben tavuk yemeği ekledim ama bilgisayarım tek seferde 5 ten fazla resim yüklemedi,konuyu açar ikinci mesajda devam ederim diyordum ama şimdi moderatör onayından sonra konu gösterilecek diyor benim tarif yarım kaldı yani napıcam ben
Tamam hallettim.Koydum tarifimi.Bence tamamlayıp tekrar gönderin.Ya da Kazen'e özel mesaj atın.Yarım tarifi açmaz zaten.
Tamam hallettim.Koydum tarifimi.
Nevreste bu sayfanın moderatörü sen misin acaba?
Ben tavuk yemeği ekledim ama bilgisayarım tek seferde 5 ten fazla resim yüklemedi,konuyu açar ikinci mesajda devam ederim diyordum ama şimdi moderatör onayından sonra konu gösterilecek diyor benim tarif yarım kaldı yani napıcam ben
kıyafet bakıyorum canım
sen napıyosun
Selam kızlar
Ben bu yarışmaya katılamayacağım herhalde iş yerinde de fotoğraflar yüklenmiyor painte aktardığım ve küçülttüğüm halde... Hep yükleme hatası veriyor
Selam kızlar
Ben bu yarışmaya katılamayacağım herhalde iş yerinde de fotoğraflar yüklenmiyor painte aktardığım ve küçülttüğüm halde... Hep yükleme hatası veriyor
Ellerine sağlık canım
Eki Görüntüle 1064709
Fırında yaptığımız bol keklikler tavuk but ablamın ellerine sağlık
Eki Görüntüle 1064710
Sağol canım evde tavuk yenmeyince kendimi ablamın yanında buldum çok lezzetli olmuştu özlemişimEllerine sağlık canım
Ellerinize sağlık Efser'cim
Eki Görüntüle 1064709
Fırında yaptığımız bol keklikler tavuk but ablamın ellerine sağlık
Eki Görüntüle 1064710