Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89

Senin leopar kekten yaptım pişirme yağıdının azizliğine uğradım zor çıktı mecburen toplamak için krema süreceğim yoksa şekil daha iyi olmuştu

Tüh ya yine mi olmadı Darısı üçüncüye Nevoş.Allahın hakkı üçtür:)

Senin leopar kekten yaptım pişirme yağıdının azizliğine uğradım zor çıktı mecburen toplamak için krema süreceğim yoksa şekil daha iyi olmuştu

Nevreste bu sayfanın moderatörü sen misin acaba?
Ben tavuk yemeği ekledim ama bilgisayarım tek seferde 5 ten fazla resim yüklemedi,konuyu açar ikinci mesajda devam ederim diyordum ama şimdi moderatör onayından sonra konu gösterilecek diyor benim tarif yarım kaldı yani napıcam ben

Son düzenleme:

Bence tamamlayıp tekrar gönderin.Ya da Kazen'e özel mesaj atın.Yarım tarifi açmaz zaten.

Evet benim canım
Resimleri ekleyemediyseniz konu açılmaz veya açılır iptal olur:26:
Yeniden açmanız gerekir

Selam kızlar
Ben bu yarışmaya katılamayacağım herhalde iş yerinde de fotoğraflar yüklenmiyor painte aktardığım ve küçülttüğüm halde... Hep yükleme hatası veriyor

Selam kızlar
Ben bu yarışmaya katılamayacağım herhalde iş yerinde de fotoğraflar yüklenmiyor painte aktardığım ve küçülttüğüm halde... Hep yükleme hatası veriyor

Lilycim heyecan ile bekliyordum tarifini, nasıl bir hata alıyorsun acaba ? Belki bilgisayar ile arası iyi olan arkadaşlardan yardım gelir ..

Selam kızlar

Canım resimlerin formatımı farklı acaba o yüzden de site reddediyor olabilir:26:
Ben kaç gündür senin tarifini bekliyordum

Fırında yaptığımız bol keklikler tavuk but ablamın ellerine sağlık

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım

Ellerinize sağlık Efser'cim
Sağol canım evde tavuk yenmeyince kendimi ablamın yanında buldum çok lezzetli olmuştu özlemişim

Bek sesiz kalmış buralar misafirin varmış ellerine sağlık tatlım çok lezzetli görünüyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…