Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89

ben de poşete koyup hemen atıyom da tekrar da dondurmuyom ,Allahtan yapmamşım öldürcektim bizi ... sağol ablacım benim peki soslu tavuğu dondurucuya atabiliyor muyuz.... mangal için almıştık fazla olduğunu anlayınca bi kısmını attım dolaba orda duruyo kullanılır mı yanlış mı yaptım ? ayyy ölcez mi yoksa

Aman canım dikkat et çok tehlikeli
Olur canım istediğin zaman çıkarıp kullanablirsin

Son düzenleme:
Aman canım dikkat et çok tehlikeli
Olur canım istediğin zaman çıkarıp kullanablirsin

ohh iyi bari bu pazar çıkarıp yapıyım sağol ablacım...

Ben de yaptım oğlum çok beğendi

çok dikkat çekici oluyo yemeye doyamıyo çocuklar....

hoşbuldum dila nasılsın

iyiyim miskamber.. çalışıyoz işte sen nasılsın epeydir görüşemedik.. herşey yolunda mı

inşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm

Günaydın kızlar
Dilara yorumunu görünce yazayım dedim benim eklemeyi planladığım tarif de annemin deneme yanılma yoluyla yaptığı, tabir-i caizse uydurmasyon yemeği ama bizim evin yani ailemizin (şu an ayrı şehirlerdeyiz de) spesiyali.
Dün sırf eksik bir malzeme için çarşıya indim ama akşam yorgun olunca yapamadım Bu akşama inşallah - herşey hazır sadece benim hevesle yapmama kalıyor iş bakalım yeni tarif eklenecek mi bugün?

Afiyet olsun canım
Öyle çocuklar şaşırıyor

Ben kaçtım sonra görüşürüz

Miskamber

merhaba lily
harika bi efsanedir bizim için... çok güzel bi seçim olur benim de tavuk deyince ilk aklıma gelen menüdür... ellerine sağlık canım benim sabırsızlıkla bekliyoruz büyük bi hevesle yaparsın artık

Son düzenleme:

İnşallah Dilara - sen de ekle mutlaka - rakipler çoğaldıkça yarışmak daha zevkli olur sanırım şaka bir yana yeni ve farklı şeyler öğrenmek güzel birşey ve bence kazanılan en güzel şey de hem dostluklar hem de yeni tarifler

kesinlikle katılıyorum..ben çok eğleniyorum... yorgun eve gelmeme rağmen unutturuyo bana günlük yorgunluğumu ,mutfağa bi giriyorum benim yemeği bitrme saatim akşamın körüü oluyo mecburen ertesi güne kalıyo yada iş yerine getiryorum burda ikram ediyorum... ama çok zevkli...dostluklar pahabiçilemez zaten . bende umarım katılcam bu defa evime bi gidiyimde inşallah var aklımda bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…