eylülll patron geldi neye uğradığımı şaşırdım kafa karıştıbilen cevaplasın canım işteee
vuuu adres verir gibi hemiii
aa üstüme iyilik sağlık sen zaten diyet yemekleri yarışmasına katılmıycak mıydın :96::131::131:
Günaydın canım nasılsın
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir
Sen bilirsin bana destek olursan bu yazdıkları mı unuturuz
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin
Boş ver hiç yememiş gibi davran
Bendeevet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde sen katılmıyorsun
sen saray usülü tavuk sarma yap pek havaliii
http://gelenekselosmanli.blogspot.com.tr/2012/02/saray-usulu-tavuk-sarma.html
ablaaammm... ya sen bitanesin bak buldun hemenablaa şu şantiyeden çıkıp eve gitsem katılcam vallahi ... ben Hürrem yemeği yapcam tavuklu cart curt yapcam isim vermiyim şimdi.... şaka bi tarafa da az önce araştırdım espriden sonra ,mükemmel yemekler var
açık açık tehdit ediliyorum aa dostlar :96: tamam bakarız:86::86::86:
efser abla bi ülke var biliyonmu tavuklu cart curt diye yemekleri var ben de ondan düşünüom
gidersin gidersinvay vay vayyy saraylara sultanlara layık...peki eylülcüm... saray usulü cart curt tavuğumla inşallah yakında sizlerle olcam... ah bi evime gidebilsem
Net cevap bekliyorum
Hayırlısı olsun canım daha vaktimiz var elbet katılırsın
Sen tarifi belirlemişsinBizde heyecanla bekliyoruz
Ben başladım yemekler peşimi bırakırsaSen de peşimden gel
gidersin gidersin
hadi bakalımmbende tarifimi buldum da yapmak için evde uygun an bekliyorum
tamam anlaştık :18: ver elini :13::13:
Anne usulü herşey başka canıminşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm
Nevoş o konu beni çok üzüyor desemhiç motive olamıyorum
Yok duymadım İnan :26:yap bakalım nasılmış
Anne usulü herşey başka canım
Canım ben de ne zamandır istiyordum dün artık yeter dedim inşallah devam edebilirim
tamam her daim hizmentinzdeyim efenim:132:Eylül gel beni kurtar deyince koş yetiş
Eylül özeline bir bakarmısın canım
ben kim dünya mutfağı kim kendi mutfağımla başedemiom
bu arada hanımlar ben bir şey sorcam bilen gören duyan varsa cevaplar mı ?
ayın iki haftası evde olmadığım için ( şantiyede kalıyorum her ay iki hafta ) mutfağıma alışveriş yapınca etimi kıyma tavuğumu bölüp dondurucuya koyuyorum .. marketten aldık diyelim tavuğu ,buzdolabına direkt poşete koyupmu atıyorsunuz ? enn fazla ne kadar kalabilir ?bana öğretin lüffen
gidersin gidersin
hadi bakalımmbende tarifimi buldum da yapmak için evde uygun an bekliyorum
tamam anlaştık :18: ver elini :13::13: