Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Günaydın canım nasılsın
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir

ablaaammm... ya sen bitanesin bak buldun hemen ablaa şu şantiyeden çıkıp eve gitsem katılcam vallahi ... ben Hürrem yemeği yapcam tavuklu cart curt yapcam isim vermiyim şimdi.... şaka bi tarafa da az önce araştırdım espriden sonra ,mükemmel yemekler var

Hayırlısı olsun canım daha vaktimiz var elbet katılırsın
Sen tarifi belirlemişsinBizde heyecanla bekliyoruz

inşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm
Anne usulü herşey başka canım
Nevoş o konu beni çok üzüyor desem hiç motive olamıyorum

Canım ben de ne zamandır istiyordum dün artık yeter dedim inşallah devam edebilirim

Yok duymadım İnan :26:yap bakalım nasılmış

ben kim dünya mutfağı kim kendi mutfağımla başedemiom
bu arada hanımlar ben bir şey sorcam bilen gören duyan varsa cevaplar mı ?
ayın iki haftası evde olmadığım için ( şantiyede kalıyorum her ay iki hafta ) mutfağıma alışveriş yapınca etimi kıyma tavuğumu bölüp dondurucuya koyuyorum .. marketten aldık diyelim tavuğu ,buzdolabına direkt poşete koyupmu atıyorsunuz ? enn fazla ne kadar kalabilir ? bana öğretin lüffen

Canım ben aldığım tavuğu, eti tek kullanımlık poşetlere koyuyorum..Buzluğa atıyorum3 Ay buzlukta saklayabiliyoruz
Ama aldığın zaman en fazla birgün alt rafta kalabilir hemen buzluğa atman gerekiyorAkşamdan çıkarıp ertesi gün kullanmak daha sağlıklı ve çözdürdüğün eti veya tavuğu tekrar buzluğa koyamıyoruz.Zehirlenme olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…