Benim diyetlik halim yok ki canım, 46 kiloyumBirlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin
Sen bilirsin bana destek olursan bu yazdıkları mı unuturuz
:132:Eylül gel beni kurtar deyince koş yetiş
Günaydın kızlar
Dilara yorumunu görünce yazayım dedim benim eklemeyi planladığım tarif de annemin deneme yanılma yoluyla yaptığı, tabir-i caizse uydurmasyon yemeği ama bizim evin yani ailemizin (şu an ayrı şehirlerdeyiz de) spesiyali.
Dün sırf eksik bir malzeme için çarşıya indim ama akşam yorgun olunca yapamadımBu akşama inşallah - herşey hazır sadece benim hevesle yapmama kalıyor iş bakalım yeni tarif eklenecek mi bugün?
kesinlikle katılıyorum..ben çok eğleniyorum... yorgun eve gelmeme rağmen unutturuyo bana günlük yorgunluğumu ,mutfağa bi giriyorum benim yemeği bitrme saatim akşamın körüü oluyo mecburen ertesi güne kalıyo yada iş yerine getiryorum burda ikram ediyorum... ama çok zevkli...dostluklar pahabiçilemez zaten .bende umarım katılcam bu defa evime bi gidiyimde inşallah var aklımda bişeyler
bir tek beni alıntılamamışsınBenim diyetlik halim yok ki canım, 46 kiloyum
Bir kişiyi arkana alarak kurtulamazsın nevoş
Kaç gündür senin tarifi bekliyorum merakla
Dilaracım nasılsın
bir tek beni alıntılamamışsın
Benim diyetlik halim yok ki canım, 46 kiloyum
Bir kişiyi arkana alarak kurtulamazsın nevoş
Kaç gündür senin tarifi bekliyorum merakla
Dilaracım nasılsın
Oyy canım benim çok özür dilerimSayfaları çok hızlı geçtim atlamışım, affet
Nasılsın canım, senden tarif gelecek mi
Ben de iyiyim canım, sağolmerhabaaa iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor ?
yok tatlım olur mu şaka yaptım
evet canım inşallah kararımı verdim de daha yapamadımsen peki
iyiyim sen naıslsın
Selamlarrr :)
Kolay gelsin şimdidenBende katılmaya karar verdim.Bu benim ilk yarışmam. :) Herkese başarılar.
Daha zaman varmış bu hafta İstanbul'a gidicem ama haftaya yapıp katılabilirim belki bakalımm
Ben de iyiyim canım, sağol
Öyle miHadi kolay gelsin o zaman, bekliyoruz
Ben tarifimi yaptım eklemek kaldı, en zor kısım
Ben de iyiyim canım
Selam canım, ne haber
Selam hanımlar
Ben de mutfaktaydım fotoğraf makinemin şarjı bitti( neyse nasılsa şimdilik çekilecek birşey yok biraz dolsun sonraki aşamalara geçeriz
Vuslat ben de senin tarifi merak ediyorum
Benim diyetlik halim yok ki canım, 46 kiloyum
Hoşgedin tatlımSelamlarrr :)
Hadi bekliyoruz o zaman tarifiniBende katılmaya karar verdim.Bu benim ilk yarışmam. :) Herkese başarılar.
Hayırlı yaşların olsun canımmasallah cok hamaratsiniz ya, iki ay once pasta malzemesi aldim hala duruyor. bir gidip yapma firsatim olmadi, gecen gun yapacaktim ama haftaya dogum gunum var guzel bir pasta gelsin diye umut ediyorum
Ben kimleri görüyorumDaha zaman varmış bu hafta İstanbul'a gidicem ama haftaya yapıp katılabilirim belki bakalımm
Neyse bir soluk almış oldun fena mıSelam hanımlar
Ben de mutfaktaydım fotoğraf makinemin şarjı bitti( neyse nasılsa şimdilik çekilecek birşey yok biraz dolsun sonraki aşamalara geçeriz
Vuslat ben de senin tarifi merak ediyorum
iyiyimm şükür senden ne haber
Ben de iyiyim canımDün evli misin diye sormuştum ama görmedin sanırım canım
Ne meraklıyım değil mi