Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin :KK19::KK9:
Benim diyetlik halim yok ki canım, 46 kiloyum:KK9::KK9:

Sen bilirsin bana destek olursan bu yazdıkları mı unuturuz:KK51::KK60:

:132:Eylül gel beni kurtar deyince koş yetiş:KK60:

Bir kişiyi arkana alarak kurtulamazsın nevoş:KK53:

Günaydın kızlar :KK3:
Dilara yorumunu görünce yazayım dedim benim eklemeyi planladığım tarif de annemin deneme yanılma yoluyla yaptığı, tabir-i caizse uydurmasyon yemeği ama bizim evin yani ailemizin (şu an ayrı şehirlerdeyiz de) spesiyali.
Dün sırf eksik bir malzeme için çarşıya indim ama akşam yorgun olunca yapamadım :KK50: Bu akşama inşallah - herşey hazır sadece benim hevesle yapmama kalıyor iş bakalım yeni tarif eklenecek mi bugün?

Kaç gündür senin tarifi bekliyorum merakla:KK52::KK52::KK56:

kesinlikle katılıyorum..ben çok eğleniyorum... yorgun eve gelmeme rağmen unutturuyo bana günlük yorgunluğumu ,mutfağa bi giriyorum benim yemeği bitrme saatim akşamın körüü oluyo mecburen ertesi güne kalıyo yada iş yerine getiryorum burda ikram ediyorum... ama çok zevkli...dostluklar pahabiçilemez zaten .:KK16: bende umarım katılcam bu defa:KK53: evime bi gidiyimde inşallah var aklımda bişeyler :KK42:

Dilaracım nasılsın:KK16::KK16:

Oyy canım benim çok özür dilerim:KK19: Sayfaları çok hızlı geçtim atlamışım, affet:KK17:
Nasılsın canım, senden tarif gelecek mi:KK19:

yok tatlım olur mu şaka yaptım :KK17::KK17::KK19::KK19::KK19:

evet canım inşallah kararımı verdim de daha yapamadım :KK1: sen peki :KK12:

iyiyim sen naıslsın :KK16::KK16:

masallah cok hamaratsiniz ya, iki ay once pasta malzemesi aldim hala duruyor. bir gidip yapma firsatim olmadi, gecen gun yapacaktim ama haftaya dogum gunum var guzel bir pasta gelsin diye umut ediyorum :KK56:

Daha zaman varmış bu hafta İstanbul'a gidicem ama haftaya yapıp katılabilirim belki bakalımm :KK23:

merhabaaa iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor ? :KK16: :KK54:
Ben de iyiyim canım, sağol:KK16::KK16:
yok tatlım olur mu şaka yaptım :KK17::KK17::KK19::KK19::KK19:

evet canım inşallah kararımı verdim de daha yapamadım :KK1: sen peki :KK12:

iyiyim sen naıslsın :KK16::KK16:
:KK19::KK19:
Öyle mi:KK52: Hadi kolay gelsin o zaman, bekliyoruz:KK56:
Ben tarifimi yaptım eklemek kaldı, en zor kısım:KK30:
Ben de iyiyim canım:KK16:

Selam canım, ne haber:KK19:

Selam hanımlar :KK3:

Ben de mutfaktaydım fotoğraf makinemin şarjı bitti :KK43:( neyse nasılsa şimdilik çekilecek birşey yok biraz dolsun sonraki aşamalara geçeriz

Vuslat ben de senin tarifi merak ediyorum :KK53:

Ben de mutfaktaydım fotoğraf makinemin şarjı bitti :KK43:( neyse nasılsa şimdilik çekilecek birşey yok biraz dolsun sonraki aşamalara geçeriz

Selam canım, nasılsın:KK16:
Kolay gelsin lilycim, ben de senin tarifi merak ediyorum:KK23:

Benim diyetlik halim yok ki canım, 46 kiloyum:KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Hoşgedin tatlım :KK19:
Bende katılmaya karar verdim.Bu benim ilk yarışmam. :) Herkese başarılar.
Hadi bekliyoruz o zaman tarifini :KK9:sorulacak bişey olursa yardımcı oluruz tatlım kolay gelsin :KK54:
masallah cok hamaratsiniz ya, iki ay once pasta malzemesi aldim hala duruyor. bir gidip yapma firsatim olmadi, gecen gun yapacaktim ama haftaya dogum gunum var guzel bir pasta gelsin diye umut ediyorum :KK56:
Hayırlı yaşların olsun canım :KK54:
Daha zaman varmış bu hafta İstanbul'a gidicem ama haftaya yapıp katılabilirim belki bakalımm :KK23:
Ben kimleri görüyorum :KK19:hoşgeldin bekliyoruz tarifini :KK54:

Neyse bir soluk almış oldun fena mı :KK19:kolay gelsin merakla tarifini bekliyoruz :KK56:

Son düzenleme:
X