Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle
Ne haber

Ooooh mis gibi aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi

evet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:

evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten

Yok o kadarda değil
Ama isterseniz tavuk salatası yapabilirim

olur ben çok severim bol mısırlı
iyiyim eylülcüm sen? çalışıyoruz işte yoğun tempo ... yemeklere bakıyım dedim dünya mutfağından başlamış menüler bende hangi ülkeden yapsam diye düşünüodum

bende iyiyim canım

hıı sorma valla sen osmanlı mutfağından yap bende italyano

Canım aslında burdada toz bulutu var 2 gündür ben kendimi avutayım dedim bu resimlerle
Ne haber

Ooooh mis gibi aklına çiçek böcek yerine suçuklu tost geldi

iyilik sağlık güzellik ablacım nolsun... sen de iyisindir umarım... bahar gelse bi nasıl özledim güneşi çiçekleri... haftasonu dışarda kahvaltı yapmayı özledim bu menülerin sonu ne olcak böyle ya ...''Eurovision chicken '' oldu burası yapanların eline sağlık çok hoş görünüolar takılıom kızmasınlar sakın

ooo mamaaamiaaa eylüüülll okey anlaştık ben hürremin sevdiği bıldırcın yemeğinden yapsam olmaz mı o da tavuğun küçüğü sayılır Osmanlı yemeği sonuçta

koskoca osmanlı tavuklu bir yemek yapamamış mı yoksa

olur anlaştık tavuklu pizza yapayım

Beni yarışmaya girmem için ısrar edenlere senin profilinin linkini vereceğim şevkimi Eylül kırdı diyeceğimYoksa ben çok istemiştim

vuuu adres verir gibi hemiii

aa üstüme iyilik sağlık sen zaten diyet yemekleri yarışmasına katılmıycak mıydın :96::131::131:

ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da

neden beni alıntılayıp nevresteye soruyorsun

bence vardır yaa olmaz mııı

gugli amcaya sor

Son düzenleyen: Moderatör:
:44:Yok olmazBen diyet yemekleri kategorisini bekleyeceğimO zamana kadar diyet biterse şansınıza küsün
Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin
evet yaa havalar soğuk sabahları çok üşüyorim :18::18:

evet öyle oldu sorma bütün oda koktu utandım zaten
Boş ver hiç yememiş gibi davran

Bende evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde sen katılmıyorsun

Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin

Boş ver hiç yememiş gibi davran

Bende evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde sen katılmıyorsun
öyle davrandım havasız oldu galiba biraz cam açalım dedim
eylülll patron geldi neye uğradığımı şaşırdım kafa karıştı bilen cevaplasın canım işteee

ahahaah

bak buldum bilem

[

Son düzenleyen: Moderatör:
ya cidden bak aklıma takıldı hiç Osmanlı yemeklerinde tabuk var mııı? ben bu soruyu nevreste ye soruyorum sayın protokol ??? öle bi yemek var mı varsa ben Osmanlı mutfağından katılcam da

Günaydın canım nasılsın
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…