Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Günaydın canım nasılsın:KK54:
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı:KK56:
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir:KK9:

ablaaammm... ya sen bitanesin bak buldun hemen:KK54::KK54::KK54: ablaa şu şantiyeden çıkıp eve gitsem katılcam vallahi ... ben Hürrem yemeği yapcam :KK53: tavuklu cart curt yapcam isim vermiyim şimdi.... :KK9: şaka bi tarafa da az önce araştırdım espriden sonra ,mükemmel yemekler var
:KK16:

ablaaammm... ya sen bitanesin bak buldun hemen:KK54::KK54::KK54: ablaa şu şantiyeden çıkıp eve gitsem katılcam vallahi ... ben Hürrem yemeği yapcam :KK53: tavuklu cart curt yapcam isim vermiyim şimdi.... :KK9: şaka bi tarafa da az önce araştırdım espriden sonra ,mükemmel yemekler var
:KK16:

Hayırlısı olsun canım daha vaktimiz var elbet katılırsın:KK48:
Sen tarifi belirlemişsin:KK23:Bizde heyecanla bekliyoruz:KK52:

inşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm :KK16:
Anne usulü herşey başka canım:KK56::KK31:
Nevoş o konu beni çok üzüyor desem :KK5:hiç motive olamıyorum :KK14:

Canım ben de ne zamandır istiyordum dün artık yeter dedim inşallah devam edebilirim:KK19:

Yok duymadım İnan :26:yap bakalım nasılmış:KK52::KK56:

ben kim dünya mutfağı kim kendi mutfağımla başedemiom :KK5::KK5::KK5:
bu arada hanımlar ben bir şey sorcam bilen gören duyan varsa cevaplar mı ?
ayın iki haftası evde olmadığım için ( şantiyede kalıyorum her ay iki hafta ) mutfağıma alışveriş yapınca etimi kıyma tavuğumu bölüp dondurucuya koyuyorum .. marketten aldık diyelim tavuğu ,buzdolabına direkt poşete koyupmu atıyorsunuz ? enn fazla ne kadar kalabilir ? :KK14: bana öğretin lüffen :KK31:

ben kim dünya mutfağı kim kendi mutfağımla başedemiom :KK5::KK5::KK5:
bu arada hanımlar ben bir şey sorcam bilen gören duyan varsa cevaplar mı ?
ayın iki haftası evde olmadığım için ( şantiyede kalıyorum her ay iki hafta ) mutfağıma alışveriş yapınca etimi kıyma tavuğumu bölüp dondurucuya koyuyorum .. marketten aldık diyelim tavuğu ,buzdolabına direkt poşete koyupmu atıyorsunuz ? enn fazla ne kadar kalabilir ? :KK14: bana öğretin lüffen :KK31:

Canım ben aldığım tavuğu, eti tek kullanımlık poşetlere koyuyorum..Buzluğa atıyorum:KK34:3 Ay buzlukta saklayabiliyoruz:KK31:
Ama aldığın zaman en fazla birgün alt rafta kalabilir hemen buzluğa atman gerekiyor:KK34:Akşamdan çıkarıp ertesi gün kullanmak daha sağlıklı ve çözdürdüğün eti veya tavuğu tekrar buzluğa koyamıyoruz.Zehirlenme olabiliyor:KK31:

X