• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Günaydın canım nasılsın:54:
Olmaz olur mu Osmanlı Mutfağında da tavuğun önemli bir yeri vardı:56:
Tavuk çorbaları, yemekleri yapılırdı..
Mesela çerkez tavuğu Osmanlı mutfağına ait bir tariftir:9:

ablaaammm... ya sen bitanesin bak buldun hemen:54::54::54: ablaa şu şantiyeden çıkıp eve gitsem katılcam vallahi ... ben Hürrem yemeği yapcam :27: tavuklu cart curt yapcam isim vermiyim şimdi.... :9: şaka bi tarafa da az önce araştırdım espriden sonra ,mükemmel yemekler var
:16:

Birlikte girelim diyete o zaman vuslata gelsin :29::9:

Boş ver hiç yememiş gibi davran :12::29:

Bende :31:evet çok güzel :111:yani yeseler denerim diyeceğim tarif var içlerinde :56:sen katılmıyorsun :34:

Ben başladım yemekler peşimi bırakırsa:60:Sen de peşimden gel:4:

ablaaammm... ya sen bitanesin bak buldun hemen:54::54::54: ablaa şu şantiyeden çıkıp eve gitsem katılcam vallahi ... ben Hürrem yemeği yapcam :27: tavuklu cart curt yapcam isim vermiyim şimdi.... :9: şaka bi tarafa da az önce araştırdım espriden sonra ,mükemmel yemekler var
:16:

Hayırlısı olsun canım daha vaktimiz var elbet katılırsın:48:
Sen tarifi belirlemişsin:23:Bizde heyecanla bekliyoruz:52:

Hayırlısı olsun canım daha vaktimiz var elbet katılırsın:48:
Sen tarifi belirlemişsin:23:Bizde heyecanla bekliyoruz:52:

inşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm :16:

inşallah ablacım...şaşmayacağım bi tarif daha.... anne usulü tavuk haşlama ,pirinç pilavı ve tavuk suyundan şehriye çorbası.... ahhhh ahhhh annemmm :16:
Anne usulü herşey başka canım:56::31:
Nevoş o konu beni çok üzüyor desem :5:hiç motive olamıyorum :14:

Canım ben de ne zamandır istiyordum dün artık yeter dedim inşallah devam edebilirim:19:

Yok duymadım İnan :26:yap bakalım nasılmış:52::56:

ben kim dünya mutfağı kim kendi mutfağımla başedemiom :5::5::5:
bu arada hanımlar ben bir şey sorcam bilen gören duyan varsa cevaplar mı ?
ayın iki haftası evde olmadığım için ( şantiyede kalıyorum her ay iki hafta ) mutfağıma alışveriş yapınca etimi kıyma tavuğumu bölüp dondurucuya koyuyorum .. marketten aldık diyelim tavuğu ,buzdolabına direkt poşete koyupmu atıyorsunuz ? enn fazla ne kadar kalabilir ? :14: bana öğretin lüffen :31:

ben kim dünya mutfağı kim kendi mutfağımla başedemiom :5::5::5:
bu arada hanımlar ben bir şey sorcam bilen gören duyan varsa cevaplar mı ?
ayın iki haftası evde olmadığım için ( şantiyede kalıyorum her ay iki hafta ) mutfağıma alışveriş yapınca etimi kıyma tavuğumu bölüp dondurucuya koyuyorum .. marketten aldık diyelim tavuğu ,buzdolabına direkt poşete koyupmu atıyorsunuz ? enn fazla ne kadar kalabilir ? :14: bana öğretin lüffen :31:

Canım ben aldığım tavuğu, eti tek kullanımlık poşetlere koyuyorum..Buzluğa atıyorum:34:3 Ay buzlukta saklayabiliyoruz:31:
Ama aldığın zaman en fazla birgün alt rafta kalabilir hemen buzluğa atman gerekiyor:34:Akşamdan çıkarıp ertesi gün kullanmak daha sağlıklı ve çözdürdüğün eti veya tavuğu tekrar buzluğa koyamıyoruz.Zehirlenme olabiliyor:31:

Back