Ne mutlu sana canim.Polis eşiyim canımHer zaman gelmiyor.Arada sadece yemek yiyip gidiyor Yoksa biz sarımsak çok yeriz.Ben 10 kilo aldım .. Yeni mahsul
Teşekkür ederim canımNe mutlu sana canim.Allah kolaylik versin
Kizlara da cok sevindim gunde 120 soru cok iyi. Benim kizim kitap bile almiyor eline. Ben tatildeyim diyor. 4 islemi unuttu. Beraber cok vaktimiz de yok zaten. Havuza gittigi icin ananede genelde anane bakiyor. Ne yapsak acaba. Oyun gibi dersi:)
Mayista 9 oldu 4.sinifa gecti canim. Zor isler Allah yardimcimiz olsun daha simdiden tasasi sardi beni zaten:/ bi taraftan diyorum daha kucuk oyun cocugu hala bir taraftan da endiseleeer..Teşekkür ederim canım
Canım 8. sınıfa geçtiler.Bu yıl lgs sınavı var ve nasıl bir sistem olacak belli değil.O yüzden çalışmaları gerekiyor.Haftada 2 gün okul kursuna gidiyorlar. 3-4 günde sosyal kurslara gidiyorlar.Tabi hepsi kendi istekleri doğrultusunda günde 3-4 saat falan:)Yani herşeyin bir zamanı var.Kendileri için yapacaklar.
Kaç yaşında canım
Canım tatil boş geçince çocuklar bayağı gerliyorlar.En azından kitap okusa ,unutmayacak kadar birkaç test çözse iyi olurMayista 9 oldu 4.sinifa gecti canim. Zor isler Allah yardimcimiz olsun daha simdiden tasasi sardi beni zaten:/ bi taraftan diyorum daha kucuk oyun cocugu hala bir taraftan da endiseleeer..
Ben de tam oglanin yasini sorcaktim canim. Aynen ise gotrdum bi kac kez orda yapti mat.sorulari ama evde hic bir sey yok. Bu ara sorumluluk bile almiyor gel yardim et diyorum, oyun oynuyorum diyor, gel ciceklere su puskurtelim yok diyor.. bugun de folklore basladi yuzmeye de 2 gun 1er saat gidiyor. Ustune dusmeliyim yani demi aman hatirlar ogrenir diyip birakmayim.Canım tatil boş geçince çocuklar bayağı gerliyorlar.En azından kitap okusa ,unutmayacak kadar birkaç test çözse iyi olur
Benim oğlumda 8 yaşında 3. sınıfa geçti.1 yaş varmış...
Çocuklarla biz ilgilenmez yani üstüne düşmezsek yapmak istemiyorlar.Çok fazla yapmasına gerek yok günde 1 saat ayırsa yeterBen de tam oglanin yasini sorcaktim canim. Aynen ise gotrdum bi kac kez orda yapti mat.sorulari ama evde hic bir sey yok. Bu ara sorumluluk bile almiyor gel yardim et diyorum, oyun oynuyorum diyor, gel ciceklere su puskurtelim yok diyor.. bugun de folklore basladi yuzmeye de 2 gun 1er saat gidiyor. Ustune dusmeliyim yani demi aman hatirlar ogrenir diyip birakmayim.
MaşaallahMutfaga duskun eli yatkin beraber kekler pogacalar yapiyoruz. Yaglama bilirsin ben acamam 10 tanesini o acti
Kime cekti bilmem
Ananede sinirsiz internet var evde yok daÇocuklarla biz ilgilenmez yani üstüne düşmezsek yapmak istemiyorlar.Çok fazla yapmasına gerek yok günde 1 saat ayırsa yeterBizim öğretmenimiz yaz için ödev verdi.Yani ödev olarak bakmıyorum yapmasada olur.Ama kendisine faydası olacak ödevler olduğu için azar azar yapıyor.Test çözmeyi çok seviyor.İlk başlarda biraz test çözdü.Sonra ona ara verelim birazda kitaplarını okuyup özetlerini çıkar dedim.15 gündür öyle yaptı.Yarından sonra yine test çözmeye başlayacak.Dediğim gibi günde en fazla 1 saatini alıyor.Oğlumda kurslara gidiyor.Akşamları bizim eşliğimizde bisiklet sürüyor.Arada tablet oynuyor.Oyuncakları ile oynuyor.Yani zaman çok :)
Benim çocuklar çok teknolojiye meraklı değil.Tv bile akşam 9 gibi açılıyor.Ananede sinirsiz internet var evde yok da
Buldugunda cilkini cikariyor ananesi ders ders demis dedim sen ustune dusme o da birakmis saatlerce internete, ne izliyor winx kiraz mevsimi melike evet 1 saat ilgilense yeter de iste. Anane de vur dedim oldurdu
Margam inanmazsın ben de şimdi senin profile girdim.Nevreste nevoş yâşıyorum ölmedim..
Zehir gibiler masallah. Allahim onlerini acik etsin. Iyilerle karsilastirsin.Benim çocuklar çok teknolojiye meraklı değil.Tv bile akşam 9 gibi açılıyor.
Aman anneanneler hep öyleBiz de tatilin başında gidip 18 gün kaldık ve orada çok fazla birşey yapmak istemediler.Tatilin tadını çıkarıyorlarmışmışmış
Arkadasin yanindan geldim nevosum yorgunumMargam inanmazsın ben de şimdi senin profile girdim.O sırada bildirim geldi
Hoşgeldin ne yapıyorsun canım benim
Amin canım inşaallahZehir gibiler masallah. Allahim onlerini acik etsin. Iyilerle karsilastirsin.buyucekler de gorecez insallah.
Allah kolaylık versin canımArkadasin yanindan geldim nevosum yorgunum
Yarin is var , hava bunaltici bunaldim
İsyaaan modundayim
Sen neler yapiyorsun :) nasilsin :)
SU yoneticinin altindaki kus neyin nesidir :) uzak kaldimmmmAmin canım inşaallahHerşey kendileri için inşaallah emeklerinin karşılıklarını alırlar
Allah kolaylık versin canım
İyidir canım aynen devam bir değişiklik yok.Ben de yaşıyorum işte
7. takım üyesiyim canım (diyet takımları)onun yanındaki kepte ,diyet takımından mezun olduğum için verildiSU yoneticinin altindaki kus neyin nesidir :) uzak kaldimmmm
Kimin düğünüHadi gel dugune gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?