- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
15'te kaldık galibaBaşka kimse katılmayacak gibiOylamayada az kaldı
Çift tarifle katılabiliyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15'te kaldık galibaBaşka kimse katılmayacak gibiOylamayada az kaldı
Evet kuzum, bu ara hep yağış var. Fakat nem olayı mahvetti bizi.
İstanbul da da 1 kişi ölmüş yaa . Yağmurdan dolayı devrilen duvarın altında kalmış . (Allah rahmet eylesın)Dün tuhaf bir gündü zaten keyifli keyifli pazarı yaptım elimde poşetler tıngır mıngır yürüyorum havada süperdi birden şarrr yağmur döktürdü
Çok dengesiz günler yaşıyoruz
Yanii kadinlar kulubu ve ben kicamdan daha cok sizleyimMakyajkolik13
@Elalis
evlaefe
@hippoglisemi
Bunlar hala katılmaya devam ediyor.Hatta 3 tane hamişimiz var.Rahat olsalar onlarda sürekli katılır.
Ben kaç senedir katıldığım yarışmaların sayısında Eskiden saç yarışması yaptık en güzel saç İşte en güzel kıyafetler ile alakalı yarışma yaptık makyaj yarışması yaptık6 ayda, 6 defa katıldım
Her zamanda bizimle ol canımYanii kadinlar kulubu ve ben kicamdan daha cok sizleyim
EyvahEv tehlikede olacaksa çok fazla kalmaYaa bizde eşim hep göreve giden taraf bende evde onu bekleyen taraf oluyordum şimdi görevler değişti . Ama evin durumu da beni korkutmuyor değil beyaz halılarıma ne olur mesela sonrA balıklarımız çiçeklerimiz ölürse tencerelerin kulpları yanarsa gibi gibi
Ben de yaparsam bulgur yaparım.Pirinç pek yapmıyorumAA ne tesadüf ben de taze fasulye yaptımm, cacık iyi fikir bu sıcakta iyi gider.. sarımsaklı olsunn amaa
pilavı yeni yedik ama ya erişte ya makarna ya da bulgur yapıyım bari.:)
Aynen canım çok pratik oldu.Bu yıl yine öyle yapacağım.Çok az doğranmış biber koyacağım.Onuda pizza için falan:)Çok pratik ya bir kere zahmetini çekiyorsun ama kış boyu rahat ediyorsun hoppp tencereye
Ahhh öyle bir imkan olsa benim bir tarif daha varÇift tarifle katılabiliyor muyuz
Birde Çerkes tavığı yapardımAhhh öyle bir imkan olsa benim bir tarif daha var
işe mi geri gidiyor.. ne işi bu ki..Ben de yaparsam bulgur yaparım.Pirinç pek yapmıyorum
Sarımsaklı yapamam eşim yemeğe gelip geri gidecek
Zeytinyağlısını, kıymalısını ya da etlisini her türlü bayılarak yerim bamyayıEvet bamya da sezonluk hemen bitiveyor pazarlarda :)
Miniklerinden bulursam baya koymayı düşünüyoruz bizde kuş başılı yemeği enfes oluyor
Sana da kolay gelsin kuzum
İstanbul da da 1 kişi ölmüş yaa . Yağmurdan dolayı devrilen duvarın altında kalmış . (Allah rahmet eylesın)
Valla havalar kafayı yedı . 4 mevsimi aynı gunde yaşıyoruz dıcem ama kar yağmadı
Ahhh öyle bir imkan olsa benim bir tarif daha var
Kaçırmayalım bol bol alalım o zamanZeytinyağlısını, kıymalısını ya da etlisini her türlü bayılarak yerim bamyayı
Minik tombul olanları çıkar 15 güne
Saat 8:30 oldu nerelerdesin?Demek bizim muhabbet ilgini çekmiyor
Canım ben de gündüz çok takılamıyorum.Yemek hazırlığı vs.Birazdan çocukları kurstan almak için çıkacağım.Sonra pcyi biraz kızlara bırakıyorum.Test falan çözüyorlar.Yemek,bulaşık en erken 8.5 gibi pcdeyim.O saattede pek sesszi boş boş geziniyorum.Gece geliyorlarSen gelince ses ver en azından
Ben üşenmedim saydımBu heyecanı yaşamak gibisi yok çok inişli çıkışlı bişey
Saymadım üşenirim ben
O uygun olmaz yoksa yapabilirdinBirde Çerkes tavığı yapardım
BurdayımSaat 8:30 oldu nerelerdesin?
Ben üşenmedim saydım
10 Kere katılmışsın ,1 kere de yanlış tarifle 11 kere