• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Evet kuzum, bu ara hep yağış var. Fakat nem olayı mahvetti bizi.:110:

Dün tuhaf bir gündü zaten keyifli keyifli pazarı yaptım elimde poşetler tıngır mıngır yürüyorum havada süperdi birden şarrr yağmur döktürdü :confused:
Çok dengesiz günler yaşıyoruz :KK30:

Dün tuhaf bir gündü zaten keyifli keyifli pazarı yaptım elimde poşetler tıngır mıngır yürüyorum havada süperdi birden şarrr yağmur döktürdü :confused:
Çok dengesiz günler yaşıyoruz :KK30:
İstanbul da da 1 kişi ölmüş yaa . Yağmurdan dolayı devrilen duvarın altında kalmış . (Allah rahmet eylesın)
Valla havalar kafayı yedı . 4 mevsimi aynı gunde yaşıyoruz dıcem ama kar yağmadı :D :D

Yaa bizde eşim hep göreve giden taraf bende evde onu bekleyen taraf oluyordum şimdi görevler değişti . Ama evin durumu da beni korkutmuyor değil beyaz halılarıma ne olur mesela sonrA balıklarımız çiçeklerimiz ölürse tencerelerin kulpları yanarsa gibi gibi o_O
Eyvah:skandal::skandal::skandal:Ev tehlikede olacaksa çok fazla kalma:KK47:
Benim eşim dağıtmaz aksine ben gelmeden temizlik bile yapar:KK45:

AA ne tesadüf ben de taze fasulye yaptımm, cacık iyi fikir bu sıcakta iyi gider.. sarımsaklı olsunn amaa :KK8:
pilavı yeni yedik ama ya erişte ya makarna ya da bulgur yapıyım bari.:)
Ben de yaparsam bulgur yaparım.Pirinç pek yapmıyorum:KK45:
Sarımsaklı yapamam eşim yemeğe gelip geri gidecek:KK45:

Çok pratik ya bir kere zahmetini çekiyorsun ama kış boyu rahat ediyorsun hoppp tencereye :halay:
Aynen canım çok pratik oldu.Bu yıl yine öyle yapacağım.Çok az doğranmış biber koyacağım.Onuda pizza için falan:)

Ben de yaparsam bulgur yaparım.Pirinç pek yapmıyorum:KK45:
Sarımsaklı yapamam eşim yemeğe gelip geri gidecek:KK45:
işe mi geri gidiyor.. ne işi bu ki.. :KK53:
valla işte mişte evde misafirlikte her yerde yerim, hatta bi defasında, mantı için, bu sarımsağın tadı yok az bu diyip kavga çıkarmışlığım var:D :D :D

Evet bamya da sezonluk hemen bitiveyor pazarlarda :)
Miniklerinden bulursam baya koymayı düşünüyoruz bizde kuş başılı yemeği enfes oluyor :kk77:
Sana da kolay gelsin kuzum:KK200:
Zeytinyağlısını, kıymalısını ya da etlisini her türlü bayılarak yerim bamyayı :kk77:
Minik tombul olanları çıkar 15 güne ❤️

İstanbul da da 1 kişi ölmüş yaa . Yağmurdan dolayı devrilen duvarın altında kalmış . (Allah rahmet eylesın)
Valla havalar kafayı yedı . 4 mevsimi aynı gunde yaşıyoruz dıcem ama kar yağmadı :KK70: :KK70:

Ay Allah rahmet eylesin inşallah :cry:
Yaz desek değil kış desek değil bizde şaşırdık valla :confused:

Demek bizim muhabbet ilgini çekmiyor:sopa:
Canım ben de gündüz çok takılamıyorum.Yemek hazırlığı vs.Birazdan çocukları kurstan almak için çıkacağım.Sonra pcyi biraz kızlara bırakıyorum.Test falan çözüyorlar.Yemek,bulaşık en erken 8.5 gibi pcdeyim.O saattede pek sesszi boş boş geziniyorum.Gece geliyorlar:KK53:Sen gelince ses ver en azından:KK19:
Saat 8:30 oldu nerelerdesin?:KK45:

Bu heyecanı yaşamak gibisi yok çok inişli çıkışlı bişey :KK45:
Saymadım üşenirim ben :KK51:
Ben üşenmedim saydım :KK45:
10 Kere katılmışsın ,1 kere de yanlış tarifle 11 kere :KK45:

Back