- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Benim dugunumKimin düğünüHadi gel köyümüze geri dönelim ...Fadime’nin düğününde halay çekelimYoksa Fadime'nin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dugunumKimin düğünüHadi gel köyümüze geri dönelim ...Fadime’nin düğününde halay çekelimYoksa Fadime'nin mi
Fadimede kimmis hih burda ben varkenKimin düğünüHadi gel köyümüze geri dönelim ...Fadime’nin düğününde halay çekelimYoksa Fadime'nin mi
Sahi mi ne zaman canımHadi bakalım hayırlı olsunBenim dugunum
Tabi canım oda kimmişFadimede kimmis hih burda ben varken
Götürdüm krem verdi zaten aleejik bir çocuk göz altları hep kırmızı güçlükle içiyor ilacı çok kötüBende de vardı, geçti şükür.. kaç sene çektim, soğuk deterjan istemiyor. Vazelin fayda eder, sürekli nemli tutman lazım canım. Olmazsa bi cildiyeye getir. Fazla ilerlemesin.
Rabbim şifa versinGötürdüm krem verdi zaten aleejik bir çocuk göz altları hep kırmızı güçlükle içiyor ilacı çok kötü
Geldim nevoşum yettimElalis nerelerdesin
Inşallah iyi olur canım, Rabbim şafi ismi ile şifa versin.Götürdüm krem verdi zaten aleejik bir çocuk göz altları hep kırmızı güçlükle içiyor ilacı çok kötü
Çok beğendim, güzel günlerde kullan canım.
Hİc evlenesin var mi diye bi soor heleeeeSahi mi ne zaman canımHadi bakalım hayırlı olsun
Sag bilegimde catlak alci ve destekleyiciler olmasaydi bende katilmak isterdimBir tarif daha mı geliyor