• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
işe mi geri gidiyor.. ne işi bu ki.. :KK53:
valla işte mişte evde misafirlikte her yerde yerim, hatta bi defasında, mantı için, bu sarımsağın tadı yok az bu diyip kavga çıkarmışlığım var:KK70: :KK70: :KK70:
Polis eşiyim canımEn Büyük TÜRKİYEHer zaman gelmiyor.Arada sadece yemek yiyip gidiyor;)Yoksa biz sarımsak çok yeriz.Ben 10 kilo aldım ..:KK53:Yeni mahsul :kk77:

10 kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK57::KK57::KK57:
Aynen öyle canım:KK45:Ben fırında yemek pişirince bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposu:KK53:Herkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksa:KK51:Antepliyiz:halay:

Aynen öyle canım:KK45:Ben fırında yemek pişirnce bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposu:KK53:Herkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksa:KK51:Antepliyiz:halay:
Memleketini sattın haaaa:skandal:
Sen Malatyalı değil miydin ?:skandal:
Doğduğun değil doyduğun yerdesin haa:KK45:
Antepliyik Allahın adamıyık mı diyorsun:KK53:

Tamam yapayım birlikte yiyelim.Ama yemekler senden:KK45:Bize tavuk yemeği yaparsın:KK53:
Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana:skandal:

Memleketini sattın haaaa:skandal:
Sen Malatyalı değil miydin ?:skandal:
Doğduğun değil doyduğun yerdesin haa:KK45:
Antepliyik Allahın adamıyık mı diyorsun:KK53:
Antep'i daha iyi biliyorum:KK45:Aynen doğduğum değil doyduğum yer.:KK53:Ama artık memleketimde doysam ne güzel olacak:KK51:
O Adanalıyız değil miydi:KK47::KK45:

Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana:skandal:
Geçmiş olsun canım.o_O:KK200:Hayırlısı olsun ne diyelim:KK19:

Antep'i daha iyi biliyorum:KK45:Aynen doğduğum değil doyduğum yer.:KK53:Ama artık memleketimde doysam ne güzel olacak:KK51:
O Adanalıyız değil miydi:KK47::KK45:
Ama şimdi de Antep çocukların memleketi olmuştur ,ayrılınca Onlar üzülür,özler bu seferde,çocuklukları hep orada geçti :bicak:

Ama şimdi de Antep çocukların memleketi olmuştur şimdi de,ayrılınca Onlar üzülür,özler bu seferde,çocuklukları hep orada geçti :bicak:
Orayada alışırlar ne yapalım.En azından akrablarımız var.Daha çabuk alışacaklar.Yoksa dediğin gibi gözlerini burada açtılar.9 yıl bitti:KK51:

Bir suredir memleketteydim biraz da sorunlar vardi. Yeni dondum evime. Pazarteside eşimin memlekete gidiyoruz bir süreliğine,firsat bulamiyorum buraya girmeye. ondan yani kayiplara karistim:ruh:
Tamam canım iyi tatiller.:KK19:Dönüşte bekliyorum:KK200:

Back