- 8 Haziran 2013
- 57.072
- 151.584
- 898
Kız napyon, Allah seni sana mapus damları yaramamis. Yaşasın özgürlükBanane hep yazıcam elelelelellelellalallalalalalalss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız napyon, Allah seni sana mapus damları yaramamis. Yaşasın özgürlükBanane hep yazıcam elelelelellelellalallalalalalalss
Kız öyle deme yalnızlık çok zorKız napyon, Allah seni sana mapus damları yaramamis. Yaşasın özgürlük
Teşekkür ederim canım benimÇok beğendim, güzel günlerde kullan canım.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GünaydddddınnGünaydın sabah şekerleri
Hoşgeldin Canım .Günaydddddınn
Ya dimiiiiOha çok güzell
Mutlu huzurlu gunlerde kullan . Bunlarda bize güzel güzel tarifler yapp
Hem de nasıl hoş geldim, patlamıştımHoşgeldin Canım .
Ayyyy tencere takımın şahane aynısının gri olanından benim var bayılarak kullanıyorum resmen güle güle kullan darısı banaHem de nasıl hoş geldim, patlamıştım
Hoş buldum çok şükür
Çok teşekkür ederimAyyyy tencere takımın şahane aynısının gri olanından benim var bayılarak kullanıyorum resmen güle güle kullan darısı bana
Yanlız bu biogranit yani granitten 1000 kat daha kaliteli pilavı filan şahane oluyor hemen dene bayılacaksın. Şimdi almak isteyenlere hep biogranit alın diyorum benÇok teşekkür ederim
Bayıldım görünce. Granit tencere kullanmadım hiç. Dokusu çok farklı. Yemek yapma da içinde yemek servis et yani o derece şık
Ben en son 3 sene önce tencere takımı almıştım 5 li set, hisarın. Seramik ama alırken bu granitler yoktu galiba yaa ya da ben farketmedim. Çok sevindim inşallah güzel yemekler yaparım bunlarlaYanlız bu biogranit yani granitten 1000 kat daha kaliteli pilavı filan şahane oluyor hemen dene bayılacaksın. Şimdi almak isteyenlere hep biogranit alın diyorum ben
Hoşgeldin canım sabah sabah ne güldürdünyasminsay kuzuummm seni de çok özledim yazdıklarını okurken gülmekten öldüm
Alttaki ziyaretçi hep bendim
Valla biri hep bendimHoşgeldin canım sabah sabah ne güldürdün
O ziyaretçi hep sendin he
Bunlar yeni nesil seramikten daha güzel olduğunu düşünüyorum. Birde pembe vs olmaması da güzel olmuş bence çünkü onların hemen renkleri değişiyorBen en son 3 sene önce tencere takımı almıştım 5 li set, hisarın. Seramik ama alırken bu granitler yoktu galiba yaa ya da ben farketmedim. Çok sevindim inşallah güzel yemekler yaparım bunlarla
Öyle ottan-.oktan bir sebepten gittiniz kiyasminsay kuzuummm seni de çok özledim yazdıklarını okurken gülmekten öldüm
Alttaki ziyaretçi hep bendim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın sabah şekerleri
Günaydınlar hanımlarGünaydddddınn