Polis eşiyim canımişe mi geri gidiyor.. ne işi bu ki..
valla işte mişte evde misafirlikte her yerde yerim, hatta bi defasında, mantı için, bu sarımsağın tadı yok az bu diyip kavga çıkarmışlığım var
11 dk geciktinBurdayım
Yok benim aklımda başka tarif varTuzda yapacam bir hak daha istiyorummm
Tavuk göğsü tatlısı olur mu ?O uygun olmaz yoksa yapabilirdin
Kızlardan pc ancak elime geçti.Günde 120 soru çözüyorlar.11 dk geciktin
10 kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPolis eşiyim canımHer zaman gelmiyor.Arada sadece yemek yiyip gidiyor Yoksa biz sarımsak çok yeriz.Ben 10 kilo aldım .. Yeni mahsul
Sen nerelerdesinKızlar yine hepsi birbirinden müthiş görünüyor. Bu kategoriye de katılmaya bilirim. Simdiden hepinize çokça basarilar dilerim
İyi o zaman yap ta yiyelim ,canım tatlı istiyorTabi canım olmaz mı
Aynen öyle canım10 kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tamam yapayım birlikte yiyelim.Ama yemekler sendenİyi o zaman yap ta yiyelim ,canım tatlı istiyor
Memleketini sattın haaaaAynen öyle canımBen fırında yemek pişirnce bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposu Herkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksa Antepliyiz
Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor banaTamam yapayım birlikte yiyelim.Ama yemekler sendenBize tavuk yemeği yaparsın
Antep'i daha iyi biliyorumMemleketini sattın haaaa
Sen Malatyalı değil miydin ?
Doğduğun değil doyduğun yerdesin haa
Antepliyik Allahın adamıyık mı diyorsun
Geçmiş olsun canım.Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana
Ama şimdi de Antep çocukların memleketi olmuştur ,ayrılınca Onlar üzülür,özler bu seferde,çocuklukları hep orada geçtiAntep'i daha iyi biliyorumAynen doğduğum değil doyduğum yer. Ama artık memleketimde doysam ne güzel olacak
O Adanalıyız değil miydi
Bir suredir memleketteydim biraz da sorunlar vardi. Yeni dondum evime. Pazarteside eşimin memlekete gidiyoruz bir süreliğine,firsat bulamiyorum buraya girmeye. ondan yani kayiplara karistimSen nerelerdesin
Orayada alışırlar ne yapalım.En azından akrablarımız var.Daha çabuk alışacaklar.Yoksa dediğin gibi gözlerini burada açtılar.9 yıl bittiAma şimdi de Antep çocukların memleketi olmuştur şimdi de,ayrılınca Onlar üzülür,özler bu seferde,çocuklukları hep orada geçti
Tamam canım iyi tatiller.Bir suredir memleketteydim biraz da sorunlar vardi. Yeni dondum evime. Pazarteside eşimin memlekete gidiyoruz bir süreliğine,firsat bulamiyorum buraya girmeye. ondan yani kayiplara karistim
Tamam inşallahTamam canım iyi tatiller.Dönüşte bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?