En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
işe mi geri gidiyor.. ne işi bu ki..
valla işte mişte evde misafirlikte her yerde yerim, hatta bi defasında, mantı için, bu sarımsağın tadı yok az bu diyip kavga çıkarmışlığım var
Polis eşiyim canımHer zaman gelmiyor.Arada sadece yemek yiyip gidiyorYoksa biz sarımsak çok yeriz.Ben 10 kilo aldım ..Yeni mahsul

10 kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aynen öyle canımBen fırında yemek pişirince bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposuHerkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksaAntepliyiz

Aynen öyle canımBen fırında yemek pişirnce bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposuHerkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksaAntepliyiz
Memleketini sattın haaaa
Sen Malatyalı değil miydin ?
Doğduğun değil doyduğun yerdesin haa
Antepliyik Allahın adamıyık mı diyorsun

Tamam yapayım birlikte yiyelim.Ama yemekler sendenBize tavuk yemeği yaparsın
Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana

Memleketini sattın haaaa
Sen Malatyalı değil miydin ?
Doğduğun değil doyduğun yerdesin haa
Antepliyik Allahın adamıyık mı diyorsun
Antep'i daha iyi biliyorumAynen doğduğum değil doyduğum yer.Ama artık memleketimde doysam ne güzel olacak
O Adanalıyız değil miydi

Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana
Geçmiş olsun canım.Hayırlısı olsun ne diyelim

Antep'i daha iyi biliyorumAynen doğduğum değil doyduğum yer.Ama artık memleketimde doysam ne güzel olacak
O Adanalıyız değil miydi
Ama şimdi de Antep çocukların memleketi olmuştur ,ayrılınca Onlar üzülür,özler bu seferde,çocuklukları hep orada geçti

Ama şimdi de Antep çocukların memleketi olmuştur şimdi de,ayrılınca Onlar üzülür,özler bu seferde,çocuklukları hep orada geçti
Orayada alışırlar ne yapalım.En azından akrablarımız var.Daha çabuk alışacaklar.Yoksa dediğin gibi gözlerini burada açtılar.9 yıl bitti

Bir suredir memleketteydim biraz da sorunlar vardi. Yeni dondum evime. Pazarteside eşimin memlekete gidiyoruz bir süreliğine,firsat bulamiyorum buraya girmeye. ondan yani kayiplara karistim
Tamam canım iyi tatiller.Dönüşte bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…