• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Yiyelim hemen burda biticem :kk77:
Tamam bekliyorum:)
Tepsi fırında biraz pişince ağırlaşıyor.Ara ara çevirince dikkat et kolay olmuyor;)Eşin orada müdahale etsin.:KK45:
Benim ki etmedi :63:

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın:KK19:
Merhaba bebişim benim iyiyim sen nasılsın Cumartesi sabah kuzenlerimin düğünü ve nişanı için Ankara’ya gidiyorum eşim bu durum yüzünden depresyon da :halay: Akşam mercimek çorbası salata patatesli sosyete mantısı ve tatlı yapacağım o_O bu arasa bir an önce artık oylama başlasa :KK45:

Tamam bekliyorum:)
Tepsi fırında biraz pişince ağırlaşıyor.Ara ara çevirince dikkat et kolay olmuyor:KK66:Eşin orada müdahale etsin.:KK45:
Benim ki etmedi :63:
oo tüyolar güzel . Bu konuşmanın bır resmını çekemde . Eşime derim ah benımm canım kocaaamm elalemın kocaları yardım etmeezz ama benım kocaaamm bana kıyamaz falan derım :D :D Ama bu yazdıgımı çekmem :D sadece senın dediğini :D

Merhaba bebişim benim iyiyim sen nasılsın Cumartesi sabah kuzenlerimin düğünü ve nişanı için Ankara’ya gidiyorum eşim bu durum yüzünden depresyon da :halay: Akşam mercimek çorbası salata patatesli sosyete mantısı ve tatlı yapacağım o_O bu arasa bir an önce artık oylama başlasa :KK45:
İyiyim canım çok şükür:KK19:Aman bu adamların hepsi mi böyle:70:Benim eşimde biz memlekete gitmeden 1 hafta önce depresyona giriyor:KK53:Hayırlı yollar olsun.Şimdiden iyi eğlenceler.Buna ihtiyacın var.Biraz değişiklik olur:KK19:
Ellerine sağlık canım.Ben taze fasulye yaptım.Bir de pilav ve cacık yaparım.:kk77:
Az kaldı :rapci:

oo tüyolar güzel . Bu konuşmanın bır resmını çekemde . Eşime derim ah benımm canım kocaaamm elalemın kocaları yardım etmeezz ama benım kocaaamm bana kıyamaz falan derım :KK70: :KK70: Ama bu yazdıgımı çekmem :KK70: sadece senın dediğini :KK70:
Tamamdır:rapci::KK70:
Cidden tepsi ağırlaşıyor zorla çevirdim.Tarifede yazmıştım zaten dikkat edin diye:KK53:Yazayım mı koca yardımı şart:70:Tarifte yazıyor ne yapalım dersin:KK70:

İyiyim canım çok şükür:KK19:Aman bu adamların hepsi mi böyle:KK70:Benim eşimde biz memlekete gitmeden 1 hafta önce depresyona giriyor:KK53:Hayırlı yollar olsun.Şimdiden iyi eğlenceler.Buna ihtiyacın var.Biraz değişiklik olur:KK19:
Ellerine sağlık canım.Ben taze fasulye yaptım.Bir de pilav ve cacık yaparım.:kk77:
Valla ben gitmek istemiyorum aslında eşimden ayrılmak hiç istediğim birşey değil . Ama bir yandan da kıymetimi anlar biraz diye düşünüp içimi saran heyecana kapılıyorum :63:

Valla ben gitmek istemiyorum aslında elimden ayrılmak hiç istediğim birşey değil . Ama bir yandan da kıymetimi anlar biraz diye düşünüp içimi saran heyecana kapılıyorum :63:
Vallahi çok iyi oluyor canım.Döndüğünde çok tatlış oluyorsun:70:

Vallahi çok iyi oluyor canım.Döndüğünde çok tatlış oluyorsun:KK70:
Yaa bizde eşim hep göreve giden taraf bende evde onu bekleyen taraf oluyordum şimdi görevler değişti . Ama evin durumu da beni korkutmuyor değil beyaz halılarıma ne olur mesela sonrA balıklarımız çiçeklerimiz ölürse tencerelerin kulpları yanarsa gibi gibi o_O

İyiyim canım çok şükür:KK19:Aman bu adamların hepsi mi böyle:KK70:Benim eşimde biz memlekete gitmeden 1 hafta önce depresyona giriyor:KK53:Hayırlı yollar olsun.Şimdiden iyi eğlenceler.Buna ihtiyacın var.Biraz değişiklik olur:KK19:
AA ne tesadüf ben de taze fasulye yaptımm, cacık iyi fikir bu sıcakta iyi gider.. sarımsaklı olsunn amaa :KK8:
pilavı yeni yedik ama ya erişte ya makarna ya da bulgur yapıyım bari.:)

3. madalya gelene kadar durmak yok sonra keyfine katılırız.:KK60:Bu çok iyi fikir ben de öyle yapayım:halay:
Ben saydım 23 defa katılmışım:KK53:
Bu heyecanı yaşamak gibisi yok çok inişli çıkışlı bişey :KK45:
Saymadım üşenirim ben :KK51:

Bamya zamanı da geldi, sanırım konserve olarak yapacağım çoğu hazırlığımı. :bicak:

Kolay gelsin sana da canım benim ❤️

Evet bamya da sezonluk hemen bitiveyor pazarlarda :)
Miniklerinden bulursam baya koymayı düşünüyoruz bizde kuş başılı yemeği enfes oluyor :kk77:
Sana da kolay gelsin kuzum:KK200:

Pahalılığının dışında herşey hormonlu o yüzden ben de koyarım:)
Geçen yıl bir kısım kapya biber ile domatesi karıştırıp robotta çektim ve poşetledim.Hem daha az yer kapladı hem de daha kullanışlı oldu.Çıkarıp direk yemeğe koydum:)

Çok pratik ya bir kere zahmetini çekiyorsun ama kış boyu rahat ediyorsun hoppp tencereye :halay:

Back