- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Yiyelim hemen burda biticemSağolsunYap canım bakalım beğenecek misinizSonucu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyelim hemen burda biticemSağolsunYap canım bakalım beğenecek misinizSonucu bekliyorum
Hellooo hoşgeldınnSelammmmmmm
Tamam bekliyorum:)Yiyelim hemen burda biticem
Merhaba bebişim benim iyiyim sen nasılsın Cumartesi sabah kuzenlerimin düğünü ve nişanı için Ankara’ya gidiyorum eşim bu durum yüzünden depresyon da Akşam mercimek çorbası salata patatesli sosyete mantısı ve tatlı yapacağım bu arasa bir an önce artık oylama başlasaMerhaba canım hoşgeldin nasılsın
Hello hoşbulduk canım benimHellooo hoşgeldınn
Evet kuzum, bu ara hep yağış var. Fakat nem olayı mahvetti bizi.yasminsay iyi yağmur yağdı sizin oralarda
oo tüyolar güzel . Bu konuşmanın bır resmını çekemde . Eşime derim ah benımm canım kocaaamm elalemın kocaları yardım etmeezz ama benım kocaaamm bana kıyamaz falan derım Ama bu yazdıgımı çekmem sadece senın dediğiniTamam bekliyorum:)
Tepsi fırında biraz pişince ağırlaşıyor.Ara ara çevirince dikkat et kolay olmuyorEşin orada müdahale etsin.
Benim ki etmedi
Biz senınle tanışmaıdk farkındamısın :)Hello hoşbulduk canım benim
İstanbulda leş gbi yapışık yapışık geziyoruzEvet kuzum, bu ara hep yağış var. Fakat nem olayı mahvetti bizi.
İyiyim canım çok şükürAman bu adamların hepsi mi böyleBenim eşimde biz memlekete gitmeden 1 hafta önce depresyona giriyorHayırlı yollar olsun.Şimdiden iyi eğlenceler.Buna ihtiyacın var.Biraz değişiklik olurMerhaba bebişim benim iyiyim sen nasılsın Cumartesi sabah kuzenlerimin düğünü ve nişanı için Ankara’ya gidiyorum eşim bu durum yüzünden depresyon da Akşam mercimek çorbası salata patatesli sosyete mantısı ve tatlı yapacağım bu arasa bir an önce artık oylama başlasa
Tamamdıroo tüyolar güzel . Bu konuşmanın bır resmını çekemde . Eşime derim ah benımm canım kocaaamm elalemın kocaları yardım etmeezz ama benım kocaaamm bana kıyamaz falan derım Ama bu yazdıgımı çekmem sadece senın dediğini
Valla ben gitmek istemiyorum aslında eşimden ayrılmak hiç istediğim birşey değil . Ama bir yandan da kıymetimi anlar biraz diye düşünüp içimi saran heyecana kapılıyorumİyiyim canım çok şükürAman bu adamların hepsi mi böyleBenim eşimde biz memlekete gitmeden 1 hafta önce depresyona giriyorHayırlı yollar olsun.Şimdiden iyi eğlenceler.Buna ihtiyacın var.Biraz değişiklik olur
Ellerine sağlık canım.Ben taze fasulye yaptım.Bir de pilav ve cacık yaparım.
Az kaldı
Vallahi çok iyi oluyor canım.Döndüğünde çok tatlış oluyorsunValla ben gitmek istemiyorum aslında elimden ayrılmak hiç istediğim birşey değil . Ama bir yandan da kıymetimi anlar biraz diye düşünüp içimi saran heyecana kapılıyorum
Yaa bizde eşim hep göreve giden taraf bende evde onu bekleyen taraf oluyordum şimdi görevler değişti . Ama evin durumu da beni korkutmuyor değil beyaz halılarıma ne olur mesela sonrA balıklarımız çiçeklerimiz ölürse tencerelerin kulpları yanarsa gibi gibiVallahi çok iyi oluyor canım.Döndüğünde çok tatlış oluyorsun
AA ne tesadüf ben de taze fasulye yaptımm, cacık iyi fikir bu sıcakta iyi gider.. sarımsaklı olsunn amaaİyiyim canım çok şükürAman bu adamların hepsi mi böyleBenim eşimde biz memlekete gitmeden 1 hafta önce depresyona giriyorHayırlı yollar olsun.Şimdiden iyi eğlenceler.Buna ihtiyacın var.Biraz değişiklik olur
Ellerine sağlık canım.Ben taze fasulye yaptım.Bir de pilav ve cacık yaparım.
Az kaldı
Aaa evet çok iyi olur Sonuçta tarife uymak lazımTamamdır
Cidden tepsi ağırlaşıyor zorla çevirdim.Tarifede yazmıştım zaten dikkat edin diyeYazayım mı koca yardımı şartTarifte yazıyor ne yapalım dersin
Bu heyecanı yaşamak gibisi yok çok inişli çıkışlı bişey3. madalya gelene kadar durmak yok sonra keyfine katılırız.Bu çok iyi fikir ben de öyle yapayım
Ben saydım 23 defa katılmışım
Bamya zamanı da geldi, sanırım konserve olarak yapacağım çoğu hazırlığımı.
Kolay gelsin sana da canım benim
Pahalılığının dışında herşey hormonlu o yüzden ben de koyarım:)
Geçen yıl bir kısım kapya biber ile domatesi karıştırıp robotta çektim ve poşetledim.Hem daha az yer kapladı hem de daha kullanışlı oldu.Çıkarıp direk yemeğe koydum:)