En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
İnşallah sen de olacaksın günün birinde ana
Teklifin reddedildi ,yarışma kurallarında ana olma şartı yok
İnşallah canım benim
Baksana, anaların sunumlarına bebelere yemeği sevdirmek için sunum öğrenmişler, geliştirmişler
Ben koy tabağa, ver sofraya

İnşallah canım benim
Baksana, anaların sunumlarına bebelere yemeği sevdirmek için sunum öğrenmişler, geliştirmişler
Ben koy tabağa, ver sofraya
Bakma sen sunumlara.Ben de yarışmada sunuma daha özenliyim ,misafir gelince de aynen ama diğer zamanlar ben de de yok

Bende anayım ama kabaktan gül yapmak aklıma gelmez.. doğru söle nerden öğrendin :))
Ahahhahaa ilgi alanıma giriyor. Algıda seçicilik diyeyim :) millet dizi izlerken kadın ne giymiş diye bakar ben masada neler var diye
Annem de hep süslü yapardı yemekleri. Belki ona çektim. Mesela salatayı süssüz yediğimizi hatırlamam. Ya domates kıvrılır gül olurdu ya da limon sepet :)
Bir beslenme koyardı çantama, arkadaşlarımla aynı yiyecekler ama onlarınki kalır benimki biterdi

Whatsaptan ,faceden de resmi büyütüp bakıyor musun benim gibi

Bende hep en yüksek kimin oyu fazlaysa herkes ona veriyor nasılsa kazanacak diye zannediyordum ki dün aklıma geldi oy kullanmadan oy oranlarını göremediğimz
Şey o
Para parayı çekiyo ya hani, oy oyu çekiyo burda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…