• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
İnşallah sen de olacaksın günün birinde ana :dua:
Teklifin reddedildi ,yarışma kurallarında ana olma şartı yok:duduk:
İnşallah canım benim ❤️
Baksana, anaların sunumlarına:110: bebelere yemeği sevdirmek için sunum öğrenmişler, geliştirmişler :sus:
Ben koy tabağa, ver sofraya :skandal:

İnşallah canım benim ❤️
Baksana, anaların sunumlarına:110: bebelere yemeği sevdirmek için sunum öğrenmişler, geliştirmişler :sus:
Ben koy tabağa, ver sofraya :skandal:
Bakma sen sunumlara.Ben de yarışmada sunuma daha özenliyim ,misafir gelince de aynen ama diğer zamanlar ben de de yok :KK53:

Bende anayım ama kabaktan gül yapmak aklıma gelmez.. doğru söle nerden öğrendin :))
Ahahhahaa ilgi alanıma giriyor. Algıda seçicilik diyeyim :) millet dizi izlerken kadın ne giymiş diye bakar ben masada neler var diye :D
Annem de hep süslü yapardı yemekleri. Belki ona çektim. Mesela salatayı süssüz yediğimizi hatırlamam. Ya domates kıvrılır gül olurdu ya da limon sepet :)
Bir beslenme koyardı çantama, arkadaşlarımla aynı yiyecekler ama onlarınki kalır benimki biterdi :D

Ahahhahaa ilgi alanıma giriyor. Algıda seçicilik diyeyim :) millet dizi izlerken kadın ne giymiş diye bakar ben masada neler var diye :KK70:
Annem de hep süslü yapardı yemekleri. Belki ona çektim. Mesela salatayı süssüz yediğimizi hatırlamam. Ya domates kıvrılır gül olurdu ya da limon sepet :)
Bir beslenme koyardı çantama, arkadaşlarımla aynı yiyecekler ama onlarınki kalır benimki biterdi :KK70:
Whatsaptan ,faceden de resmi büyütüp bakıyor musun benim gibi:KK53:

Bende hep en yüksek kimin oyu fazlaysa herkes ona veriyor nasılsa kazanacak diye zannediyordum ki dün aklıma geldi oy kullanmadan oy oranlarını göremediğimz:eek:
Şey o
Para parayı çekiyo ya hani, oy oyu çekiyo burda da :KK53:

Back