En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Bizimkiler etçil danayı kes önlerine koy bitene kadar yerler
Gerçekten yandım ben
Biz de aynıyız canım sıkıntı yok.Hepsinden yapar yeriz
Allah kolaylık versin
İstersen arada başka kategorilerin sayfalarını gösterMakarnalar falan

Ne eğitimi gızz, anayım ben anaaa

Yok canım ya tamamen heves. Çok seviyorum yemek yapmayı, sunmayı, yedirmeyi
Bende anayım ama kabaktan gül yapmak aklıma gelmez.. doğru söle nerden öğrendin :))

Bende katilmak istiyorum bendeeee :)) ne zaman baslicak yeni yarismaaa :))
Bu yarışmanın oylaması 29 Temmuzda bitiyor.Genelde oylama bittikten sonra ay sonu veya aybaşı diğer kategori başlıyor.Sen yeter ki katılmak iste,yeni kategori açılınca biz seni etiketleriz

Benim tavuk butları aldı başını gidiyoooo
1 Tane başını alıp giden var ama but değil o
Bildirim gidince değişiklik olacak mı merak ettim
Bazen hiç umulmayan tarif atağa geçiyor bildirimden sonra

1 Tane başını alıp giden var ama but değil o
Bildirim gidince değişiklik olacak mı merak ettim
Bazen hiç umulmayan tarif atağa geçiyor bildirimden sonra
Ben hiç görmedim valla atağa geçen tarif.. ilk kimin oyu yüksekse hep o birinci oluyo.. 2 yıldır katılıyorum hiç değişmedi bu.. en heyecanlı benim kazandığım yarışmaydı..

Ben hiç görmedim valla atağa geçen tarif.. ilk kimin oyu yüksekse hep o birinci oluyo.. 2 yıldır katılıyorum hiç değişmedi bu.. en heyecanlı benim kazandığım yarışmaydı..
Bende hep en yüksek kimin oyu fazlaysa herkes ona veriyor nasılsa kazanacak diye zannediyordum ki dün aklıma geldi oy kullanmadan oy oranlarını göremediğimz

Ben gördüm birkaç kez Şu an aklıma gelen geçen seneki makarnalar ,2 sene öncesi Ramazan sofrası daha vardı da aklıma gelmiyor

Bende hep en yüksek kimin oyu fazlaysa herkes ona veriyor nasılsa kazanacak diye zannediyordum ki dün aklıma geldi oy kullanmadan oy oranlarını göremediğimz
Önceden oy kullanılmasa da görülüyordu oylama,oy değiştirme butonu da vardı ,bu yüzden iptal oldu o uygulama.Az oy olsa da ,sonucu etkilemese de her yarışmacının oy alma hakkı var.Oy verdikten sonra nasıl olsa kazanamaz oyu az deyip oy değiştirme de olabiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…