- 8 Haziran 2013
- 57.070
- 151.577
- 898
Fazla değişim olmaz gibime geliyor,tariflerin hepsi güzelDaha bildirim gitmedi o zaman oylar değişebilir.Şimdi detaylı bölümü inceleyenler oy veriyorO zaman sen geçebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla değişim olmaz gibime geliyor,tariflerin hepsi güzelDaha bildirim gitmedi o zaman oylar değişebilir.Şimdi detaylı bölümü inceleyenler oy veriyorO zaman sen geçebilirsin
Biz de aynıyız canım sıkıntı yok.Hepsinden yapar yerizBizimkiler etçil danayı kes önlerine koy bitene kadar yerler
Gerçekten yandım ben
Yok 1. belli Ama diğerleri değişebilirFazla değişim olmaz gibime geliyor,tariflerin hepsi güzel
O teşekkür ediyormuş sizlere :) bana yeni tarifler öğrettiğiniz içinOoo eline sağlık canım süper görünüyor enişteye de tesekkürlerimi ilet
O teşekkür ediyormuş sizlere :) bana yeni tarifler öğrettiğiniz için
Senin sunumlar süper.. acaba eğitim fln aldın mı?? Kabaktan güller fln maşallah...O teşekkür ediyormuş sizlere :) bana yeni tarifler öğrettiğiniz için
Ne eğitimi gızz, anayım ben anaaaSenin sunumlar süper.. acaba eğitim fln aldın mı?? Kabaktan güller fln maşallah...
Bende anayım ama kabaktan gül yapmak aklıma gelmez.. doğru söle nerden öğrendin :))Ne eğitimi gızz, anayım ben anaaa
Yok canım ya tamamen heves. Çok seviyorum yemek yapmayı, sunmayı, yedirmeyi
Ne eğitimi gızz, anayım ben anaaa
Bu yarışmanın oylaması 29 Temmuzda bitiyor.Genelde oylama bittikten sonra ay sonu veya aybaşı diğer kategori başlıyor.Sen yeter ki katılmak iste,yeni kategori açılınca biz seni etiketlerizBende katilmak istiyorum bendeeee :)) ne zaman baslicak yeni yarismaaa :))
1 Tane başını alıp giden var ama but değil oBenim tavuk butları aldı başını gidiyoooo
Ben hiç görmedim valla atağa geçen tarif.. ilk kimin oyu yüksekse hep o birinci oluyo.. 2 yıldır katılıyorum hiç değişmedi bu.. en heyecanlı benim kazandığım yarışmaydı..1 Tane başını alıp giden var ama but değil o
Bildirim gidince değişiklik olacak mı merak ettim
Bazen hiç umulmayan tarif atağa geçiyor bildirimden sonra
Bende hep en yüksek kimin oyu fazlaysa herkes ona veriyor nasılsa kazanacak diye zannediyordum ki dün aklıma geldi oy kullanmadan oy oranlarını göremediğimzBen hiç görmedim valla atağa geçen tarif.. ilk kimin oyu yüksekse hep o birinci oluyo.. 2 yıldır katılıyorum hiç değişmedi bu.. en heyecanlı benim kazandığım yarışmaydı..
Ben gördüm birkaç kez Şu an aklıma gelen geçen seneki makarnalar ,2 sene öncesi Ramazan sofrası daha vardı da aklıma gelmiyorBen hiç görmedim valla atağa geçen tarif.. ilk kimin oyu yüksekse hep o birinci oluyo.. 2 yıldır katılıyorum hiç değişmedi bu.. en heyecanlı benim kazandığım yarışmaydı..
Önceden oy kullanılmasa da görülüyordu oylama,oy değiştirme butonu da vardı ,bu yüzden iptal oldu o uygulama.Az oy olsa da ,sonucu etkilemese de her yarışmacının oy alma hakkı var.Oy verdikten sonra nasıl olsa kazanamaz oyu az deyip oy değiştirme de olabiliyordu.Bende hep en yüksek kimin oyu fazlaysa herkes ona veriyor nasılsa kazanacak diye zannediyordum ki dün aklıma geldi oy kullanmadan oy oranlarını göremediğimz
Ben ana olmadığım için katılmasam mı bir dahaBende anayım ama kabaktan gül yapmak aklıma gelmez.. doğru söle nerden öğrendin :))
İnşallah sen de olacaksın günün birinde anaBen ana olmadığım için katılmasam mı bir daha