• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
En esprili bir yaklaşımda bulundum yahu, nasip işi bu. Dualarınızda olayım yeter❤️:KK19:
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inş..

Sende az maharetli değilsin.. ramazan sofralarında sana oy vermiştim ♡♡♡

Ben de öyle yaptım.Hatta bir ara bdv de buldum kendimi:KK53:Sonra biraz kelime oyunu oynayayım dedim dalmışım:KK45:
Ben de az uğradım ,Fransız hissettim kendimi orada,herkes birbirini tanıyor,konularını biliyor,az fazla gezsem iyi olacak.Biz ancak kim ne yemek yapmış Onu biliyoruz,kimseden haberimiz yok:KK45:

Ben de az uğradım ,Fransız hissettim kendimi orada,herkes birbirini tanıyor,konularını biliyor,az fazla gezsem iyi olacak.Biz ancak kim ne yemek yapmış Onu biliyoruz,kimseden haberimiz yok:KK45:
Onları okuyunca dertleniyorum veya gülüyorum:KK47:Ben burada iyiyim sadece can sıkıntısı:KK53:

Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inş..

Sende az maharetli değilsin.. ramazan sofralarında sana oy vermiştim ♡♡♡
İnşallah canım benim.❤️:KK19:
Valla ben buradaki hatunların sofralarını görünce korktum:KK70:

39 olmuşsun kuzumm, nasılsınız?❤️
Heyecan dorukta abla :) ikimizde iyiyiz çok şükür

Tevbe de kız,alana kadar neler çektim ben madalyayı:skandal:Yanına arkadaş olaydı eyiydi madalyanın ,baykuş var ama arkadaşlık etmiyorlar birbirleriyle.Yeşil elmada gözüm var,Kazen sigarayı bırakana veriyor,yeşil elma için sigaraya başlayıp geri mi bıraksam acaba he ne dersin?:KK45:
Onları bulamayanlarda var:63:

Elmayı ben de düşündüm de bebek olunca vazgeçtim Kazen Kazen bey bize de kırmızı elma verseniz hiç başlamadık ne de olsa:deli:
Allah iyiliğini versin, oyu 39 sandım :KK70:
Ben katılmadım bu sefer:KK55:
Ben de yaşı sandım :KK53:
Tövbeler olsun ben daha sabi sübyanım:KK53:

Heyecan dorukta abla :) ikimizde iyiyiz çok şükür

Onları bulamayanlarda var:63:

Elmayı ben de düşündüm de bebek olunca vazgeçtim Kazen Kazen bey bize de kırmızı elma verseniz hiç başlamadık ne de olsa:deli:

Ben katılmadım bu sefer:KK55:

Tövbeler olsun ben daha sabi sübyanım:KK53:
Sağlıkla gelsin inşallah kuzumm.❤️:anne:

Ayy öle deme utanırım :KK23: birinci olduğum pilavı görmedin mi :KK22:
Görmedim ama bakıcam :halay:
Belkide görmüşümdür bi ara bakmıştım tariflere ama kim kimdir bilmiyordum o zaman çok. Şimdi aklımda kalıyor

Back