- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inş..En esprili bir yaklaşımda bulundum yahu, nasip işi bu. Dualarınızda olayım yeter
Sende az maharetli değilsin.. ramazan sofralarında sana oy vermiştim ♡♡♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inş..En esprili bir yaklaşımda bulundum yahu, nasip işi bu. Dualarınızda olayım yeter
Ben de az uğradım ,Fransız hissettim kendimi orada,herkes birbirini tanıyor,konularını biliyor,az fazla gezsem iyi olacak.Biz ancak kim ne yemek yapmış Onu biliyoruz,kimseden haberimiz yokBen de öyle yaptım.Hatta bir ara bdv de buldum kendimiSonra biraz kelime oyunu oynayayım dedim dalmışım
Ayy öle deme utanırım birinci olduğum pilavı görmedin miHımmm inceliycem bi ara
Onları okuyunca dertleniyorum veya gülüyorumBen burada iyiyim sadece can sıkıntısıBen de az uğradım ,Fransız hissettim kendimi orada,herkes birbirini tanıyor,konularını biliyor,az fazla gezsem iyi olacak.Biz ancak kim ne yemek yapmış Onu biliyoruz,kimseden haberimiz yok
İnşallah canım benim.Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inş..
Sende az maharetli değilsin.. ramazan sofralarında sana oy vermiştim ♡♡♡
2. üyelik alınca eski üyeliktekiler buna geçmiyor.Sadece pro üyeliğin geçiyor.Senin gibi bir üye daha var.Madalyası yok:)Hem de yıllar oldu:)Nevreste kazene sölesen madalyamı verse
Hakkaten, diğer üyeliği kullanmıyorsun. Neden verilmedi ki madalyan?Nevreste kazene sölesen madalyamı verse
Esasında kardasınNevreste kazene sölesen madalyamı verse
Heyecan dorukta abla :) ikimizde iyiyiz çok şükür39 olmuşsun kuzumm, nasılsınız?
Onları bulamayanlarda varTevbe de kız,alana kadar neler çektim ben madalyayıYanına arkadaş olaydı eyiydi madalyanın ,baykuş var ama arkadaşlık etmiyorlar birbirleriyle.Yeşil elmada gözüm var,Kazen sigarayı bırakana veriyor,yeşil elma için sigaraya başlayıp geri mi bıraksam acaba he ne dersin?
Ben katılmadım bu seferAllah iyiliğini versin, oyu 39 sandım
Tövbeler olsun ben daha sabi sübyanımBen de yaşı sandım
Ne güzel bir bakış açısıEsasında kardasın
3 madalya hakkın var normalde
3 kere daha kazan sen de
Sağlıkla gelsin inşallah kuzumm.Heyecan dorukta abla :) ikimizde iyiyiz çok şükür
Onları bulamayanlarda var
Elmayı ben de düşündüm de bebek olunca vazgeçtim Kazen bey bize de kırmızı elma verseniz hiç başlamadık ne de olsa
Ben katılmadım bu sefer
Tövbeler olsun ben daha sabi sübyanım
Kolay mı kazanmak yaa...Esasında kardasın
3 madalya hakkın var normalde
3 kere daha kazan sen de
Yine benim alıntımla Kazen etiketlendi
Azimli şey duvarı şeyKolay mı kazanmak yaa...
Görmedim ama bakıcamAyy öle deme utanırım birinci olduğum pilavı görmedin mi
Yemek yarışmalarından tabak çanağım tanınmasın diye tertemiz bi üyelik aldım :)) yoksa kepim bile vardı :))Hakkaten, diğer üyeliği kullanmıyorsun. Neden verilmedi ki madalyan?
Yine benim alıntımla Kazen etiketlendi