• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Oylama başlamış, bense çocuk uyutcam derken uyuya kalmışım. :olamaz:

@deynepnaz oyun için teşekkür ederim

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sanada çok geçmiş olsun, biran önce aksilikler peşinizi bırakır inşallah.

Bu arada en büyük rakibin ben miyim sence ?:KK53: kazen bütün tavuklardan biri diyor, tek bütün sen misin ki :lülülü:
Teşekkür ederim canım:KK200:Tek rakibim sensin:)Tavuklarımız bütün olduğu için değil:deli:Ben sana tarifim netleşmeden söylemiştim:rapci:O zaman aklımda başka birşey vardı:KK53:

Günaydın canım :KK200:
İki hafta önce el ve ayak ağrısı ile gittim. Bayağı bi tahlil istedi, iltihaplı romatizmadan şüphelendi. Enfeksiyon varmış bugün yine çağırdı tahlil için.
Çok sağol canım :KK15:
Geçmiş olsun canım ne dedi doktoro_O:KK200:

Teşekkür ederim canım:KK200:Tek rakibim sensin:)Tavuklarımız bütün olduğu için değil:deli:Ben sana tarifim netleşmeden söylemiştim:rapci:O zaman aklımda başka birşey vardı:KK53:
Neyse ikimizde kazanamaycagız, şimdi birlik zamanı:KK53:

IMG_20180723_194008.jpg

Emira SY Emira SY eşime tarifleri gösteriyordum bugün.senin tarifi gördü bunu yapar mısın bize nolur dedi :) yaptım az önce. Tamam buna oy ver sen dedi. Aa dedim ama başkasına verdim ben, hani bakayım o neymiş dedi :) Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bu sefer buna döndü yarın da bunu yap nolur diye. Sonra dürümü gördü :rolleyes:
Önümüzdeki 17 gün tavuk yiyoruz biz :D

Tamam sen kazandın, ben kaybettim:sampiyon: kabul ediyorum. :KK47:
Daha bildirim gitmedi o zaman oylar değişebilir:KK45:.Şimdi detaylı bölümü inceleyenler oy veriyor:dondurma:O zaman sen geçebilirsin:KK47:

Eki Görüntüle 2171734
Emira SY Emira SY eşime tarifleri gösteriyordum bugün.senin tarifi gördü bunu yapar mısın bize nolur dedi :) yaptım az önce. Tamam buna oy ver sen dedi. Aa dedim ama başkasına verdim ben, hani bakayım o neymiş dedi :) Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bu sefer buna döndü yarın da bunu yap nolur diye. Sonra dürümü gördü :rolleyes:
Önümüzdeki 17 gün tavuk yiyoruz biz :KK70:

Ooo eline sağlık canım süper görünüyor enişteye de tesekkürlerimi ilet :D

Eki Görüntüle 2171734
Önümüzdeki 17 gün tavuk yiyoruz biz :KK70:
Eyvahhhh:skandal:Ama şunu düşün ne yapacağım derdinden kurtuldun:halay:17 gün sonra gıdaklamaya başlarsınız:KK70:

Back