Canım inşallah önemli bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun..Şaka yapıyorum canım benim
Oy veren ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah önemli bir şey çıkmaz çok geçmiş olsun..Şaka yapıyorum canım benim
Oy veren ellerine sağlık
Zaten, beni sevmediğini de söylemiştin.
Ama sunumun çok iyiydi.. Sen gerçek bir profesyonelsin.
Keza yasminsay da öyle.. Ben de böle iç çekerek bakarım yapılanlara
olur mu düşündüm taşındım sevdiğime karar verdim ve söyledimmm hıh..Zaten, beni sevmediğini de söylemiştin.
Seviyorsun yani beniolur mu düşündüm taşındım sevdiğime karar verdim ve söyledimmm hıh..
evet evet benim sevmediğim yok ki hemmSeviyorsun yani beni
Ne demek canım benim çok güzeldi hepsi güzel de midem ona ver dedi bu güngurtmingotam Aslım, teşekkür ediyorum kuzumm
Ne demek canım benim çok güzeldi hepsi güzel de midem ona ver dedi bu gün
Teşekkür ederim canımTek rakibim sensin:)Tavuklarımız bütün olduğu için değilBen sana tarifim netleşmeden söylemiştimO zaman aklımda başka birşey vardıOylama başlamış, bense çocuk uyutcam derken uyuya kalmışım.
@deynepnaz oyun için teşekkür ederim
Nevreste sanada çok geçmiş olsun, biran önce aksilikler peşinizi bırakır inşallah.
Bu arada en büyük rakibin ben miyim sence ? kazen bütün tavuklardan biri diyor, tek bütün sen misin ki
Geçmiş olsun canım ne dedi doktorGünaydın canım
İki hafta önce el ve ayak ağrısı ile gittim. Bayağı bi tahlil istedi, iltihaplı romatizmadan şüphelendi. Enfeksiyon varmış bugün yine çağırdı tahlil için.
Çok sağol canım
Sağol canım. Yumuşak doku romatizması dedi. 1 ay sonra yine çağırdı bakalım. İlaçlarımı kullanmaya devam.Geçmiş olsun canım ne dedi doktor
Neyse ikimizde kazanamaycagız, şimdi birlik zamanıTeşekkür ederim canımTek rakibim sensin:)Tavuklarımız bütün olduğu için değilBen sana tarifim netleşmeden söylemiştimO zaman aklımda başka birşey vardı
Acil şifalar diliyorum canım.İlaçlar iyi gelir inşaallahSağol canım. Yumuşak doku romatizması dedi. 1 ay sonra yine çağırdı bakalım. İlaçlarımı kullanmaya devam.
Kazanmasakta olur.Ya sen beni geçersin ,ya ben seniNeyse ikimizde kazanamaycagız, şimdi birlik zamanı
Tamam sen kazandın, ben kaybettim kabul ediyorum.Kazanmasakta olur.Ya sen beni geçersin ,ya ben seni
Daha bildirim gitmedi o zaman oylar değişebilir.Şimdi detaylı bölümü inceleyenler oy veriyorO zaman sen geçebilirsinTamam sen kazandın, ben kaybettim kabul ediyorum.
Eki Görüntüle 2171734
Emira SY eşime tarifleri gösteriyordum bugün.senin tarifi gördü bunu yapar mısın bize nolur dedi :) yaptım az önce. Tamam buna oy ver sen dedi. Aa dedim ama başkasına verdim ben, hani bakayım o neymiş dedi :) Nevreste bu sefer buna döndü yarın da bunu yap nolur diye. Sonra dürümü gördü
Önümüzdeki 17 gün tavuk yiyoruz biz
EyvahhhhAma şunu düşün ne yapacağım derdinden kurtuldun17 gün sonra gıdaklamaya başlarsınızEki Görüntüle 2171734
Emira SY eşime tarifleri gösteriyordum bugün.senin tarifi gördü bunu yapar mısın bize nolur dedi :) yaptım az önce. Tamam buna oy ver sen dedi. Aa dedim ama başkasına verdim ben, hani bakayım o neymiş dedi :) Nevreste bu sefer buna döndü yarın da bunu yap nolur diye. Sonra dürümü gördü
Önümüzdeki 17 gün tavuk yiyoruz biz
Bizimkiler etçil danayı kes önlerine koy bitene kadar yerlerEyvahhhhAma şunu düşün ne yapacağım derdinden kurtuldun17 gün sonra gıdaklamaya başlarsınız