• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sahi mi? Tavuk konusunda zevklerimiz aynı demekki yalnız senin bi farkın var profilinden düşesice madalyan:nazar::deli:
Tevbe de kız,alana kadar neler çektim ben madalyayı:skandal:Yanına arkadaş olaydı eyiydi madalyanın ,baykuş var ama arkadaşlık etmiyorlar birbirleriyle.Yeşil elmada gözüm var,Kazen sigarayı bırakana veriyor,yeşil elma için sigaraya başlayıp geri mi bıraksam acaba he ne dersin?:KK45:

:KK61: deme öyle üzülürüm. Biraz patavatsız yazdım galiba :KK43:
En yakın zamanda mama yapmaktan başıno kaşıyama emi :dua:
Gayet esprili yaklaştım canım benim :KK15:

Ama dua mı desem, beddua mı bilemediğime Aminnnn diyorum.:KK16::KK19:

Ahahhahaa ilgi alanıma giriyor. Algıda seçicilik diyeyim :) millet dizi izlerken kadın ne giymiş diye bakar ben masada neler var diye :KK70:
Annem de hep süslü yapardı yemekleri. Belki ona çektim. Mesela salatayı süssüz yediğimizi hatırlamam. Ya domates kıvrılır gül olurdu ya da limon sepet :)
Bir beslenme koyardı çantama, arkadaşlarımla aynı yiyecekler ama onlarınki kalır benimki biterdi :KK70:
Ayy bende çok severim sunum yapmayı.. yeni tarifler denemeyi.. süslü tabakları fln.. bu yemek yarışması da bana bahane oluyo.. eskiden daha çok özenirdim sunuma ama bebeğim var diye biraz savsaklıyorum bu ara.. ama yarışma bahane oluyo.. geçen makarnalarda el açması makarna yaptım 3.oldu ama acaip lezzetliydi.. dünya yemeklerinde ravioli yaptım.. eğer yarışma olmasa yapmazdım yani :)) iyi oluyo yani..

Ben de akşamdan beri bakıp bakıp çıktım ,az komşulara bakındım diğer topiklere :KK45:
Ben de öyle yaptım.Hatta bir ara bdv de buldum kendimi:KK53:Sonra biraz kelime oyunu oynayayım dedim dalmışım:KK45:

Ayy bende çok severim sunum yapmayı.. yeni tarifler denemeyi.. süslü tabakları fln.. bu yemek yarışması da bana bahane oluyo.. eskiden daha çok özenirdim sunuma ama bebeğim var diye biraz savsaklıyorum bu ara.. ama yarışma bahane oluyo.. geçen makarnalarda el açması makarna yaptım 3.oldu ama acaip lezzetliydi.. dünya yemeklerinde ravioli yaptım.. eğer yarışma olmasa yapmazdım yani :)) iyi oluyo yani..
Hımmm inceliycem bi ara :kk77:

Back