Tevbe de kız,alana kadar neler çektim ben madalyayıYanına arkadaş olaydı eyiydi madalyanın ,baykuş var ama arkadaşlık etmiyorlar birbirleriyle.Yeşil elmada gözüm var,Kazen sigarayı bırakana veriyor,yeşil elma için sigaraya başlayıp geri mi bıraksam acaba he ne dersin?
Ahahhahaa ilgi alanıma giriyor. Algıda seçicilik diyeyim :) millet dizi izlerken kadın ne giymiş diye bakar ben masada neler var diye
Annem de hep süslü yapardı yemekleri. Belki ona çektim. Mesela salatayı süssüz yediğimizi hatırlamam. Ya domates kıvrılır gül olurdu ya da limon sepet :)
Bir beslenme koyardı çantama, arkadaşlarımla aynı yiyecekler ama onlarınki kalır benimki biterdi
Ayy bende çok severim sunum yapmayı.. yeni tarifler denemeyi.. süslü tabakları fln.. bu yemek yarışması da bana bahane oluyo.. eskiden daha çok özenirdim sunuma ama bebeğim var diye biraz savsaklıyorum bu ara.. ama yarışma bahane oluyo.. geçen makarnalarda el açması makarna yaptım 3.oldu ama acaip lezzetliydi.. dünya yemeklerinde ravioli yaptım.. eğer yarışma olmasa yapmazdım yani :)) iyi oluyo yani..
Ayy bende çok severim sunum yapmayı.. yeni tarifler denemeyi.. süslü tabakları fln.. bu yemek yarışması da bana bahane oluyo.. eskiden daha çok özenirdim sunuma ama bebeğim var diye biraz savsaklıyorum bu ara.. ama yarışma bahane oluyo.. geçen makarnalarda el açması makarna yaptım 3.oldu ama acaip lezzetliydi.. dünya yemeklerinde ravioli yaptım.. eğer yarışma olmasa yapmazdım yani :)) iyi oluyo yani..