- 11 Şubat 2022
- 3.284
- 7.735
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TatlımmJennam![]()
![]()
Fotolar duruyorsa yemek tarifleri bölümüne yeniden konumuzu açsak. Ben uygun olunca açacağımTüm tarifler uçtu mu şimdi?
Ben buradan bakıp haftalık kek tarifimi yapıyordum.
Bende seni bekliyorum nevosumFotolar duruyorsa yemek tarifleri bölümüne yeniden konumuzu açsak. Ben uygun olunca açacağım![]()
İyi ki konum duruyor, fotoğraf falan bırakmadım telefonda.Fotolar duruyorsa yemek tarifleri bölümüne yeniden konumuzu açsak. Ben uygun olunca açacağım![]()
Teşekkür ederim, bir daha katılmayı düşünmüyorum. Katılacak olanlara başarılarMerhaba canım
Rica ederim canım
Yine beklerizPazar günü yeni kategorimiz açılıyor.
Yaaaaaaa canım lütfen katılTeşekkür ederim, bir daha katılmayı düşünmüyorum. Katılacak olanlara başarılar![]()
Sonuncu olmayı beklemediğim bir yarışta sonuncu oldum. Herhangi bir motivasyonum yok, bu sebeple katılmayacağım.Yaaaaaaa canım lütfen katıl![]()
Güncellemeden dolayıPaylaştığınız tarifler silinmiş mi acaba göremedim![]()
Ya canım benim seni çok iyi anlıyorum inan, ilk yarışmalarimizda hepimiz aldığımız oylardan üzüldük inan ama bu bizim kötü olduğumuz anlamına gelmiyor. Sen kötü değilsin, bende kaç yıldır katılıyorum bu yarışmalara ama 28 aldım.Sonuncu olmayı beklemediğim bir yarışta sonuncu oldum. Herhangi bir motivasyonum yok, bu sebeple katılmayacağım.
Teşekkür ederim mesaj için![]()
İsteyenler tariflerini tekrar yükleyecek canım, güncellemeden dolayı 13 ocaga kadar olan konular silinmişPaylaştığınız tarifler silinmiş mi acaba göremedim![]()
Rica ederim, ne demek