- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimmmmTavuk dürüm'e kullandım oyumu..
Başarılar...❤❤❤
İnşallah romatoid artrit değildir, öğleden sonra mı alacaksın sonuçlarını?Günaydın canım
İki hafta önce el ve ayak ağrısı ile gittim. Bayağı bi tahlil istedi, iltihaplı romatizmadan şüphelendi. Enfeksiyon varmış bugün yine çağırdı tahlil için.
Çok sağol canım
15 gün önce crp normaldi. Wbc yüksek çıkıyor zaten aylardır hatta 2 yıldır. Bi türlü sebebini bulamadılar. Bu yüzden ra değildir dedi ama bakalım öğleden sonra çıkar inşallah.İnşallah romatoid artrit değildir, öğleden sonra mı alacaksın sonuçlarını?
Geçmiş olsun canım15 gün önce crp normaldi. Wbc yüksek çıkıyor zaten aylardır hatta 2 yıldır. Bi türlü sebebini bulamadılar. Bu yüzden ra değildir dedi ama bakalım öğleden sonra çıkar inşallah.
Hadi hayırlı haberler olsun inşallah kuzumm.15 gün önce crp normaldi. Wbc yüksek çıkıyor zaten aylardır hatta 2 yıldır. Bi türlü sebebini bulamadılar. Bu yüzden ra değildir dedi ama bakalım öğleden sonra çıkar inşallah.
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarHadi hayırlı haberler olsun inşallah kuzumm.
Çok acele etmişsin acık da düşüneydin iyiydiTavuk dürüm Çöp şiş ve Topkapı arasında kaldım, an çok Tamamı Ev yapımı Tavuk Dürüm'e verdim gitti..
Tekrar söylüyorum, hepsi çok iyiydi.. Tebrikler başarılar kızlar..
Hcdı bakalım bu sefer şans gülecekmi :)Oylama başlamıştır.Hepinize bol şans diliyorum
BeyazOrkidem
yasminsay
@hippoglisemi
@EmiraSalih
@Smile Forever
@H E
@leylmira
@cuel
@gurtmingotam
Elalis
@Portakal Sulu Ordek
@Makyajkolik13
C A N O
_Bayankus_
@evlaefe
tuce_tuce
Nevreste
Haklisin canim da merak iste:)Çok acele etmişsin acık da düşüneydin iyiydi
Şaka yapıyorum canım benimHaklisin canim da merak iste:)
Şaka yapıyorum canım benim
Oy veren ellerine sağlık